شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه فویل یکی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ماهی شیر - 120 گرم
کلم‌پیچ - 130 گرم
سویا سس - نصف پیمانه
هویج - 100 گرم
جوانه ماش - 100 گرم
آبلیمو - نصف پیمانه
قارچ - 100 گرم
کره - یک قالب تک‌نفره
تره - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه:
کلم‌پیچ را به صورت مربع‌های دوسانتی برش می‌زنیم. هویج را نیز به صورت خلالی نازک رنده می‌کنیم.
سپس در ماهیتابه ابتدا کلم را در تمام سطح ظرف به قطر حدودی 5/2 سانتی‌متر پخش می‌کنیم سپس بقیه سبزیجات را نیز به ترتیب هویج و جوانه و در آخر قارچ را بر روی کلم و ماهی می‌ریزیم. در ماهیتابه را گذاشته تا ماهی پخته شود. در آخر سبزی ها و ماهی را داخل فویل می‌پیچیم.