شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی در کاغذ KAGITTA BALIK را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
فیله ماهی نیم کیلو
پیاز یک عدد متوسط
برگ مو به تعداد ماهی
رب گوجه فرنگی یک ق غ
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
روغن مایع 3 ق غ
آویشن یک ق چ
ادویه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کاغذ روغنی 2 عدد

طرز تهیه:
سس گوجه را درست کنید. گوجه را رنده کرده با رب و یک قاشق روغن و نمک ، فلفل و آویشن بپزید. کاغذ را چهار قسمت کنید. پیاز را گرد گرد بپزید. روی هر کاغذ اول برگ مو بعد کمی سس ، چند تکه پیاز و بعد ماهی را بگذارید . روی ماهی ادویه بریزید کمی کره بگذارید و کاغذ را ببندید و داخل فر بگذارید. در حرارت 200 درجه به مدت یک ربع بپزید.