سه‌شنبه، 10 دی 1392

پرسش :

امام حسین (علیه السلام) قبل از اینکه به حرّ برسند ظاهراً و باطناً از پیمان شکنى مردم کوفه آگاه شده بودند. چرا همان موقع برنگشتند و وقتى که به حرّ و بعد از آن به ابن زیاد رسیدند این پیشنهاد را دادند که اگر مردم از دعوتشان بازگشتند من هم باز مى گردم که با ممانعت آن دو روبه رو شوند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللّه العظمی ناصر مکارم شیرازی (دامت برکاته):
تصمیم جدّى امام حسین (علیه السلام) مطابق آنچه در تواریخ آمده ادامه راه و مبارزه با حکومت یزید بود. هر چند در این راه شهید شدند و شهادت ایشان اثر خود را گذاشت و امّا اینکه امام حسین (علیه السلام) فرمود، من بازگشت به مدینه کنم، نوعى اتمام حجّت بود.
منبع: makarem.ir