دوشنبه، 23 دی 1392

پرسش :

حدود بیست سال است که ازدواج کرده و از وطن به شهر محل سکونت شوهرم آمده‌ام، و هنوز مشخّص نیست که براى زندگى مستمر به زادگاهم بر خواهم گشت، یا نه؟ آیا اعراض قهرى حاصل شده است؟ بطور کلّى چند سال دورى از وطن، یااقامتگاه سابق، اعراض قهرى محسوب مى‌شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
این گونه موارد، و حتّى کمتر از آن، اعراض قهرى محسوب مى‌شود.
منبع: makarem.ir