دوشنبه، 23 دی 1392

پرسش :

طىّ پرسشنامه‌اى که بین دانشجویان این دانشگاه توزیع گشت، سؤالاتى در مورد نماز جماعت دانشگاه مطرح شد، از پاسخ‌هاى جمع آورى شده معلوم شد که اهمّیّت نماز جماعت و شرکت در آن در مساجد، براى خانم‌ها محلّ سؤال مى‌باشد. مثلا بعضى از خانم‌ها بر این باورند که: «مستحبّ است زنان نماز خود را در خانه بجاى آورند». یا «نماز جماعت آن قدر که براى آقایان ثواب دارد، براى خانم‌ها ثواب ندارد». این قبیل تفکّرات مانع حضور برخى از خانمها در نماز جماعت شده است. لطفآ نظر مبارک را پیرامون مطالب فوق بیان فرمائید.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در شرایط فعلى براى زنان نیز مستحبّ است که نماز خود را در مسجد و با جماعت بخوانند، و مطمئنّآ ثواب زیادى دارد.
منبع: makarem.ir