دوشنبه، 23 دی 1392

پرسش :

دختر جوانى بدون اذن پدر و مادر خود به خانه کسى مى‌رود، و به درخواست پسر و دختر عقد نکاح آنان بدون رضایت پدر اجرا مى‌شود، و اعمال مترتّب بر ازدواج انجام مى‌گیرد، در حالى که اگر دختر با پدر مشورت مى‌کرد مانعى وجود نداشت، حکم عقد در صورت تحصیل رضایت و عدم تحصیل رضایت پدر چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
بهتر این است که بعدآ رضایت پدر را جلب نماید.
منبع: makarem.ir