سه‌شنبه، 24 دی 1392

پرسش :

حدّ و میزان مهریّه چقدر است؟ حدّاقلّ و حدّاکثر آن را بیان کنید.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
مهر حدّ ثابتى ندارد، ولى شایسته است از مهریّه هاى سنگین پرهیز شود، طبق برخى از روایات زنانى که مهریّه سنگین دارند شوم هستند.(1)

پی نوشت:
(1) . روایات متعدّدى به این مضمون در کتاب شریف وسائل الشیعه، جلد 15، ابواب المهور، باب 5، آمده است.
منبع: makarem.ir