چهارشنبه، 25 دی 1392

پرسش :

آیا زن بدون رضایت شوهر مى‌تواند براى فعّالیّت‌هاى اقتصادى، سیاسى و اجتماعى، از منزل خارج شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در صورتى که براى یک هدف مادّى یا معنوى ضرورى خارج شود، اشکال ندارد. همچنین در صورتى که زن در عقد ازدواج چنین حقّى براى خود قائل شده باشد، اشکال ندارد.
منبع: makarem.ir