چهارشنبه، 25 دی 1392

پرسش :

به مدّت ده سال به عقد موقّت مردى درآمده‌ام، ولى اکنون سه سال است که مرا رها کرده و هیچ خبرى از او ندارم، به دادگاه مدنى مراجعه کردم ولى نتیجه‌اى نگرفتم، من شرایط ازدواج موقّت را نمى‌دانستم و منبع درآمدى هم ندارم و در وضعیّت سختى بسر مى‌برم، تکلیف من چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
هر گاه شما به تشخیص حاکم شرع، در عسر و حرج شدید باشید و راه حلّى نداشته باشید، و دسترسى به شوهرتان نیز نباشد، حاکم شرع مى‌تواند باقیمانده مدّت را به شما ببخشد، و مى‌توانید پس از عدّه (در صورت آمیزش) شوهر کنید.
منبع: makarem.ir