تازه‌ترین اخبار بارندگی ایران| وضعیت پل‌دختر بحرانی است/ احتمال زیر آب رفتن روستاهایی در خوزستان/حضور بالگردهای هلال‌احمر، سپاه و ارتش در پلدختر

امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، همدان، تهران، البرز و قزوین احتمال بارش پراکنده، در استان کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، بوشهر، فارس و کرمان رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
سه‌شنبه، 13 فروردين 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تازه‌ترین اخبار بارندگی ایران| وضعیت پل‌دختر بحرانی است/ احتمال زیر آب رفتن روستاهایی در خوزستان/حضور بالگردهای هلال‌احمر، سپاه و ارتش در پلدختر
‌به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری تسنیم، براساس هشدار سازمان هواشناسی کشور، امروز در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، همدان، تهران، البرز و قزوین احتمال بارش پراکنده، در استان کرمانشاه و برخی نقاط کردستان، شمال ایلام، غرب لرستان، جنوب بوشهر، نیمه جنوبی فارس و شمال کرمان گاهی رگبار و رعد و برق و در سایر مناطق کشور آسمان صاف تا نیمه ابری پیش‌بینی می‌شود.
 

ارتش ترمیم سیل بندهای استان خوزستان را آغاز کرده است

فرمانده عملیات ارتش در خوزستان گفت: ترمیم سیل بندها می تواند از آب گرفتگی جلوگیری کند و ارتش نیز ترمیم سیل بندها را آغاز کرده است.

امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان درباره اهمیت سیل بندها، اظهار داشت: ترمیم سیل بندها می تواند از آب گرفتگی جلوگیری کند و ارتش نیز ترمیم سیل بندها را آغاز کرده است.

وی افزود: ارتش برابر توصیه ستاد بحران برای تخلیه مردمی که در کنار رودخانه ها هستند و رسیدگی و کمک به آنها برای جا به جایی اقدام کرده است.

فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان، گفت: انشالله با توصیه هایی که عزیزان برای کنترل سیلاب دارند ترمیم سیل‌بندها و توجه، هماهنگی و همدلی مردم بدون هیچ آسیبی می توان این بحران را پشت سر گذاشت.

 

توزیع مواد غذایی، چادر و پتو در بین سیل‌زدگان لرستان

محمود رضا پیروی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اسکان اضطراری و تغذیه برای مردم سیل‌زده استان لرستان از تهران و استان‌های هم‌جوار چندین پرواز انجام‌شده است.

وی افزود: نخستین پرواز بردن اقلام به روستای چم مهر بود که شناسایی دقیق صورت گرفت و در حال حاضر به ترتیب بالگردها مواد غذایی، چادر و پتو را به این نقاط می‌رسانند.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور عنوان کرد: سه فروند بالگرد حضور دارند و چند بالگرد دیگر نیز به استان می‌آید؛ اولویت ما شش روستا، شهر پل‌دختر و معمولان است، شهرستان‌های اطراف نیز تیم‌های شناسایی ورود کرده‌اند و به‌تدریج هر اطلاعی که برسد بر اساس نیاز امکانات را توزیع می‌کنیم.

وی بیان کرد: آماری از تلفات انسانی نداریم و امدادرسانی‌ها از صبح انجام‌ شده است و در حال حاضر دو بالگرد در منطقه است؛ در حال حاضر مهم‌ترین کمک مردم به سیل‌زدگان تغذیه، کمک نقدی و پتو است.
پیروی تصریح کرد: امدادرسانی حداقل یک هفته طول می‌کشد و این کار باید ادامه پیدا کند؛ اگر هم‌وطنان می‌خواهند کمک کنند از طریق سازمان داوطلبان و حساب‌های نقدی جمعیت کمک کنند.

وی گفت: از هفته گذشته این تذکرات به مردم داده‌شده بود و درخواست کردند که منازل را تخلیه کنند ولی بعضی مردم توجه نکردند، در حال حاضر خواهش این است که مردم مناطق سیل‌زده اجازه دهند همکاران دقیق توزیع کنند و اقلام را به دست نیازمندان واقعی برسانند.

حضور بالگردهای هلال‌احمر، سپاه و ارتش در پلدختر

محمد اسلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در بحث مشکلات جاده پل‌دختر- خرم‌آباد شناسایی خوبی صورت گرفت و نیروهای راهداری بلافاصله به محل اعزام شدند و تا ساعت 3 بامداد توانستند راه را بازگشایی و آماده‌سازی برای عبور نیروهای امدادی کنند.

وی افزود: صبح با اولین پرواز هلیکوپتر هلال‌احمر و اقلام امدادی وارد شهر پل‌دختر شدیم، بالگردهای سپاه و ارتش نیز الآن اعزام شدند.

وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: فرمانده نیروی زمینی ارتش و مسئولان هلال‌احمر همه در منطقه هستند و در روستاهایی که دچار آب‌گرفتگی شده بودند اقداماتی انجام‌شده است.

وی بیان کرد: از بنیاد مسکن استان‌های اصفهان، همدان و قزوین نیز دعوت‌شده که به لرستان بیایند و مستقر شوند و واحدهای مسکونی آسیب‌دیده را شناسایی کنند.

اسلامی تصریح کرد: جهاد کشاورزی نیز باید حضور پیدا کند و خسارات کشاورزی و باغات را ارزیابی کنند، چیزی که در دستور کار ما قرار دارد این است که جاده‌های مواصلاتی را به‌گونه‌ای بازسازی کنیم که عبور و مرور برقرار شود.

وی خاطرنشان کرد: تیم راهداری در منطقه حاضر هستند و امیدواریم بتوانیم دو راه فرعی و همچنین آزادراه را در دستور کار داشته باشیم؛ آزادراه متأسفانه  حدود 20 مرتبه رانش کرد، که این رانش به‌صورت ژله‌ای بوده که  فوق‌العاده ناپایدار است و به شکل‌های گوناگون بازسازی‌شده و هدف این است که این محور را نگهداریم تا دسترسی به پل‌دختر میسر شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: جاده قدیمی خرم‌آباد به پل‌دختر نیاز به بازسازی اساسی دارد، کاری که امروز در دستور قرار دارد این است که ماشین‌آلات اعزام کنیم.

وی اظهار داشت: باکس‌هایی که از استان گیلان بارگیری شده بودند وارد خرم‌آباد شد و تجهیزات ماشین‌آلات و میله نیز در حال انتقال است که امیدواریم آب بردگی‌ها و پل‌هایی که ارتباط را قطع کرده به‌صورت موقت کارهای بازسازی را آغاز کنیم.

وضعیت پل‌دختر بحرانی است/ احتمال زیر آب رفتن روستاهایی در خوزستان

رئیس جمعیت هلال احمر آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان در استان‌های غرب و جنوب غرب کشور را تشریح کرد و گفت: در پلدختر تلفات انسانی نداشتیم؛ ولی خسارات گسترده است و از مردم نیکوکار می‌خواهیم با ارسال کمک نقدی یاری‌رسان سیل زدگان باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر پیوندی، به اعلام جزئیات امدادرسانی به سیل زدگان در استان‌های غرب و جنوب غرب کشور پرداخت و اظهار کرد: با توجه به بارش شدید و طغیان رودخانه و سدها، متاسفانه سیل در ایلام، لرستان و خوزستان خساراتی به برخی شهرها وارد کرده است.

وی افزود: در ایلام، منطقه ماژین در محاصره آب است؛ از اولین ساعات امروز صبح با توجه به بهبود وضعیت جوی، شش فروند هلی کوپتر در محل مستقر شدند تا اقلام امدادی ارسال و نیروهای امدادی اعزام شوند. البته از قبل هم پیش بینی‌هایی شده بود و مواد غذایی و نیروی عملیاتی ارسال و اعزام شده بودند.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در لرستان وضعیت بدتر و بارندگی شدیدتر بود، گفت: شهرستان پلدختر در محاصره آب و راه‌های ارتباطی بسته شده بود. با تلاش نیروهای امدادی یک راه امدادی زمینی به سختی باز شده است.

پیوندی ادامه داد: در لرستان، سه - چهار شهر عمده داریم که درگیر سیل هستند و ۱۰ شهر دچار مشکل‌اند، ولیوضعیت پلدختر بحرانی و شدید است. همانظور که گفته شد یک راه زمینی باز شده و شش فروند هلی کوپتر با توجه به بهبود وضعیت و امکان تردد برای انتقال نفرات و اقلام اقدام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در ایلام ۱۶۸ تیم علمیاتی و در پلدختر ۲۹ تیم مستقر هستند، اظهار کرد: هدف ما امدادرسانی و نجات جان انسان‌ها و جلوگیری از تلفات و مصدومیت است و امید است با همکاری نیروهای امدادی و نیروهای مسلح، عملیات سریع‌تر انجام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در پلدختر تلفات انسانی نداشتیم، گفت: ولی خسارات گسترده است و از مردم نیکوکار می‌خواهیم با ارسال کمک نقدی، یاری رسان سیل زدگان باشند.

پیوندی ادامه داد: در خوزستان، وضعیت هنوز خوب نیست و آبی که از لرستان و ایلام به جنوب می‌رود، به شهرهای شمالی خوزستان سرازیر می‌شود. با افزایش آب سدها و سرریز آن، روستاهای زیادی زیر آب خواهند رفت.

وی با بیان اینکه تمهیدات اسکان ۱۰۰ هزار نفر پیش بینی شده و امید است با ارسال اقلام امدادی مشکلی نباشد، گفت: هرچند خسارات قابل پیش بینی است.

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: تمرکز امروز ما روی لرستان و شهر پلدختر است تا مردمی که در محاصره‌اند، نجات پیدا کنند. امید است همکاران ما با کمک دیگر نیروها بتوانند شرایط خوبی را برای امدادرسانی فراهم کنند.

 

تاسیس کمپ‌های اضطراری در پلدختر

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، پیروی - دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور نیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات ما روز و شب گذشته ١۴٠ نفر در قالب ١٢تیم وارد منطقه پلدختر شدند و در آنجا کمپ‌های اضطراری در حال تاسیس است.

وی گفت: امروز صبح به محض روشن شدن هوا و با توجه به اینکه اجازه پرواز به پلدختر پیدا کردیم به مناطق چم مهر، ملاوی، معمولان و چم کر سر زدیم. این مناطق احتیاج به رسیدگی دارند و بالگردها بارگیری و به سمت منطقه پلدختر اعزام شدند. امیدواریم تا ظهر بتوانیم امداد رسانی را انجام دهیم.

پیروی با اشاره به اینکه هر اطلاعاتی که برسد بر اساس نیاز اقلام را توزیع می‌کنیم افزود: آب کاملاً در منطقه فروکش کرده و امداد رسانی از صبح امروز آغاز شده است. در حال حاضر دو فروند بالگرد دیگر در منطقه هستند.در حال حاضر اغذیه، کمک نقدی، پتو و… برای امداد رسانی توسط هلال احمر وجود دارد و اگر مردم می‌خواهند کمک کنند از طریق سازمان داوطلبان و حساب‌های نقدی هلال احمر اقدام کنند.

 

دستور تخلیه تمام روستاهای حاشیه رودخانه دز در شوشتر صادر شد

حسین پنبه‌دانه‌پور در جمع خبرنگاران از دستور تخلیه تمام روستاهای حاشیه رودخانه دز در شوشتر خبر داد و اظهار داشت: به دلیل افزایش دبی رودخانه دز از شب گذشته و افزایش احتمال خطر تمام روستاهای حاشیه رودخانه دز در حال تخلیه است.

وی افزود: با کمک تمام نیروهای مستقر در منطقه مردم و احشام از روستاهای حاشیه دز در حال تخلیه هستند.

فرماندار شوشتر گفت: کمپ‌هایی با مواد غذایی، چادر و اورژانس تدارک دیده شد و اکثر مردم در شهرهای اطراف خانه دارند و در آنجا مستقر شدند.

 

آب در آق‌قلا به‌زودی تخلیه می‌شود

امانگلدی ضمیر صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت آبگرفتگی در این شهرستان اظهار داشت: براساس اطلاعیه هشداری که در 26 اسفندماه به ما اعلام شد، بارندگی‌های سیل‌آسایی را در استان خواهیم داشت که میزان بارش  در 3 روز به اندازه 70 درصد در طول سال استان گلستان است.

وی افزود: بر اثر این بارندگی سد گلستان و بوستان در گنبدکاووس در بالادست و سد وشمگیر پر و در حال سرریز  بود و حجم بالای آبی که اعلام کردند 4 برابر حجم عبوری گرگانرود بود، بنابراین فیوزهایی را در بالادست سطح آق‌قلا و در محله‌های قرنجیک و آق‌دنیش ایجاد کردیم.

فرماندار آق‌قلا ادامه داد: در جاده آق‌قلا به اینجه برون هم شکاف‌ها را ایجاد کردیم اما حجم آب آن‌قدر زیاد بود که سبب شد 37 روستای ما در خطر آبگرفتگی قرار بگیرد، 12 روستا زیر آب رفتند و 70 درصد شهر آق‌قلا هم با 40  هزار نفر جمعیت دچار آبگرفتگی شد.

وی افزود: بیش از 12 روز خانه و زندگی مردم زیر آب است، امدادرسانی خوب انجام شد اما تا آب از داخل شهر تخلیه نشود نمی‌توانیم به بازسازی  بپردازیم و این وضعیت تا 3 روز دیگر ادامه خواهد داشت و پس از آن باید استحکام بنای همه منازل مسکونی را بررسی کنیم.

به  گفته فرماندار آق‌قلا، ما در کنار مردم هستیم تا همه خانه‌های مسکونی را بازسازی و تعمیر کنیم.

فرماندار آق قلا در خاتمه گفت: از همه هموطنان می خواهیم کمک‌های خود را به مراکز و شماره‌هایی که رسمی است اهدا کنند.

 

قطع سیلاب راه ارتباطی 65 روستای کوهدشت

آرمان منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کوهدشت اظهار داشت: پل‌های محور ارتباطی کوهدشت شمالی از جمله پل کاکیزه و پل کوره‌دشت به‌دلیل وقوع سیل به‌طور کامل تخریب و ارتباط 65 روستای این منطقه با مرکز شهرستان قطع شده‌ است.

وی افزود: با توجه به تخریب این پل‌ها محور ارتباطی شیرز نیز مسدود است، از گردشگرانی که قصد مسافرت به این مسیر را دارند تقاضا داریم تا اطلاع ثانوی از تردد در این منطقه خودداری نمایند.

 

عملیات امدادرسانی به پلدختر آغاز شد/ پرواز 7 بالگرد برای نجات مردم

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان با بیان اینکه هم اکنون امدادرسانی در شهر پلدختر شروع شده، گفت: همچنین توزیع اقلام ضروری در بین شهروندان پلدختری آغاز شده است.

صارم رضایی مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، از شروع عملیات امدادرسانی به مناطق مختلف سیل‌زده لرستان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: از دقایقی پیش 6 فروند بالگرد که از استان‌های گیلان، کرمانشاه، کردستان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد و تهران حضور یافتند که به همراه یک بالگرد لرستان برای امدادرسانی به شهرهای مختلف استان از جمله پلدختر اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان با بیان اینکه هم اکنون امدادرسانی در شهر پلدختر شروع شده، افزود: همچنین توزیع اقلام ضروری در بین شهروندان پلدختری آغاز شده است.

صارمی تصریح کرد: محلی برای اسکان موقت شهروندان پلدختر فراهم شده و عملیات استقرار آن‌ها در چادرهای هلال احمر ادامه دارد.

نفربرهای قرارگاه منطقه غرب ارتش به لرستان اعزام شد

امیر فرهاد آریانفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: این قرارگاه در جهت اجرای طرح مردم یاری در سیل اقداماتی از جمله اعزام دو دستگاه کرایس و دو دستگاه نفربر بی تی آر به منظور کمک‌رسانی به سیل‌زدگان شهرستان نور آباد انجام داده است.

وی با اشاره به اقدامات ستاد بحران قرارگاه منطقه غرب ارتش در نقاط حساس کرمانشاه عنوان کرد: یک دستگاه مینی‌بوس جهت ترابری و یک دستگاه بیل مکانیکی به منظور ایجاد کانال جهت جلو گیری از سیلاب به روستای حسن‌آباد اعزام شد.

فرمانده قرارگاه منطقه غرب ارتش گفت: اکیپ‌های مردم یاری تیپ‌های 281 و 35 و گروه 33 به نقاط مختلف شهر کرمانشاه اعزام شدند.

آریانفر افزود: استاندارد و هیئت همراه در ساعت 23 شب گذشته از یگان‌های امدادرسان بازدید کردند.

جاده اصلی اهواز به آبادان به علت طغیان کارون مسدود شد

مسیر خروجی اهواز از فلکه هادی آباد کوت عبدالله به سمت جاده آبادان به دلیل طغیان آب و ایجاد خاکریز و سیل بند توسط شهرداری کوت عبدالله بسته شده است.

کسانی که قصد عزیمت به آبادان دارند از مسیر دوم یعنی جاده کوت نواصر به سمت آبادان بروند.

 

خطری از سد «دویرج »مردم موسیان را تهدید نمی‌کند

 علی پوراحمد در گفت و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: مردم بخش موسیان در شهرستان دهلران نگران سد دویرج نباشند زیرا هیچ خطری در اثر سرریز شدن این سد مردم منطقه را تهدید نمی‌کند.

 مدیر عامل شرکت آب منطقه ای ایلام گفت:با تمهیدات اندیشیده شده مشکلی برای سد ایجاد نشده است، وهم اکنون با فروکش کردن بارش‌ها سرریز سد نیز در حال کم شدن و رسیدن به وضعیت نرمال است.

وی تاکید کرد و افزود: وضعیت سد در شرایط طبیعی است و جای هیچ نگرانی در این باره وجود ندارد.

 

شهرهای مرکزی استان مازندران در معرض سیلاب

سیلاب، رانش زمین، ریزش کوه، برف و تگرگ پدیده طبیعی که از روزهای پایانی اسفند 97 تاکنون مردم استان‌های شمالی کشور را دامنگیر خود کرده است.

این پدیده‌های طبیعی که سبب مرگ و میر تعدادی از شهروندان و مسافران در مازندران شده است به همراه خود تخریب‌هایی به ابنیه مردم، بناهای تاریخی، پل‌ها، سردهنه و کوه‌های استان ایجاد کرده است.

شامگاه یکشنبه 12 فروردین ماه پس از اخطاریه اداره کل مدیریت بحران و هشدارهای هواشناسی مازندران، بارش‌های شدید باران در مناطق مرکزی و جنوبی مازندران در شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان نظیر سوادکوه سبب وقوع رانش‌های متعدد در این منطقه شده به گونه ای که دستور خروج سکنه برخی از روستاهای این منطقه از سوی مسئولان شهرستان صادر شده است.

از حوالی شامگاه یکشنبه بارش‌های سیلابی در شهرستان سوادکوه که از غرب مازندران به مرکز و جنوب استان رسیده سبب طغیان چندین رودخانه در زیرآب، شیرگاه و قائم‌شهر شده است که احتمال طغیان تلار رود را دو چندان کرده است.

 

طغیان شدید رودخانه‌ها در بخش بلده نور

بارش شدید باران در بخش بلده شهرستان نور موجب طغیان شدید رودخانه‌ها شده است. البته جریان آب در اغلب رود خانه‌های شهرستان جریان شدید دارد. ریزش بهمن در مسیر بردون به طاهرکلا موجب قطع شدن آب آشامیدنی چهار روستای مسیر شده است .

رانش زمین نیز در منطقه لاویج بخش چمستان نور ریزش سنگ در گلندرود سبب شده تا این مسیرها خطرناک باشد.

بارش شدید باران همچنین تخریب قسمتی از دیوار مسجد جامع روستای نج بلده نور شد. این مسجد یکی از مساجد تاریخی  استان مازندران بوده و در میراث فرهنگی به ثبت رسیده است.

علی شادمان، فرماندار نور با اشاره به اینکه با توجه به طغیانی بودن رودخانه‌ها خطر ریزش کوه بسیار بالا است، گفت: مسیر سیاه‌سنگ به بلده به دلیل ریزش برف به ارتفاع دو متر در روزهای گذشته مشکلی برای عبور و مرور ندارد اما به دلیل لغزندگی مسدود شده ‌است. 

 

رودخانه‌های چالوس در آستانه طغیان

فرماندار چالوس نیز با اشاره به اینکه شدت بارندگی در غرب مازندران بویژه در بالادست و سیاه بیشه به اوج خود رسیده است، گفت: با توجه به آب شدن برف‌ها و شدت بارندگی، سطح رودخانه‌ها در حال افزایش است و احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های شهرستان بخصوص در بالادست وجود دارد.

محمد ناصر زندی افزود: حتمال طغیانی شدن رودخانه‌ها وجود دارد و توصیه ما به مردم این است که در حاشیه رودخانه‌ها نمانند و خانه‌ها خود را که نزدیک به رودخانه است تا رفع خطر ترک کنند.

 

پرهیز از تردد غیرضرور در محورهای کوهستانی رامسر

محمد آزاد فرماندار رامسر  نیز در گفت‌وگویی اظهار داشت: مسافران از تردد غیرضروری در محور جواهرده و جنت رودبار خودداری کنند. با توجه به بارش شدید باران و شرایط جوی نامناسب و امکان ریزش سنگ و کوه شهروندان و گردشگران از ترددهای غیر ضروری در محورهای جواهرده و جنت رودبار خودداری کنند.

وی بیان کرد: مردم در 13 فروردین روز طبیعت از توقف در حاشیه رودخانه‌ها جلوگیری کنند تا از خطرات احتمالی پیشگیری شود.

 

دو محور در تنکابن مسدود شد

سیدامیر حسینی جو، معاون استاندار و فرماندار ویژه تنکابن گفت: بر اثر ریزش سنگ در محور روستای خانیان سه‌هزار در بخش خرم آباد شهرستان تنکابن این محور مسدود شد که هم اکنون تیم های امدادی راهداری به سمت منطقه اعزام شده‌اند.

وی افزود : محور روستای آهکچال به بالابند نیز دچار رانش عرضی شد که با نصب علائم راهداری، همچنان تردد در این محور با مشکل مواجه است.

حسینی جو گفت : تشدید بارندگی و افزایش آب سبب آبگرفتگی برخی معابر نیز شده است، در مسیر روستای چناربن و نیز شهرک آرامش با انسداد سردهنه له‌له بند آبگرفتگی رخ داد که با اعزام نیروها و اقدامات اورژانسی مشکل مرتفع شد.


تخلیه چند منزل مسکونی در سوادکوه

یزدانی فرماندار شهرستان سوادکوه  نیز با اشاره به اینکه بر اثر طغیان رودخانه تلار چند منزل مسکونی در زیرآب تخلیه شده است، گفت: بر اثر بارش شدید باران و برف در ارتفاعات، سیل از رودخانه تلار وارد شهر زیرآب و چند منزل مسکونی شده است.

وی افزود: راه دسترسی روستاهای دراسله، شش رودبار، سی پی، پیرنعیم، سوخته سرا، اتو، لاجیم، ولیلا، لولاک و ززول بسته شده است.

 

تخلیه یک روستا در بابل

قربان‌علی ولی‌زاده‌ بورا، فرماندار ویژه بابل نیز گفت: به لحاظ بارش‌ها در شهرستان و امدادرسانی به شهرهای اطراف، تمامی دستگاه‌های امدادی و خدماتی در شهرستان بابل را آماده‌باش دادیم.

وی افزود:تردد خودروها در جاده ساحلی بابل در محدوده پل درزی‌کلا، پل تاریخی محمدحسن‌خان و پل موزیرج را برای طغیان احتمالی رودخانه بابل‌رود مسدود کردیم. روستای برجی‌خیل لنگور از توابع بخش مرکزی بابل با 25 خانوار تخلیه شد.

 

تخلیه منازل مسکونی بر اثر طغیان رودخانه تلار در مازندران 

مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز با بیان اینکه بر اثر طغیان رودخانه تلار چند منزل مسکونی تخلیه شده است، گفت: بر اثر بارش شدید باران و برف در ارتفاعات شهرستان سوادکوه سیل عظیمی از رودخانه تلار وارد شهر زیراب و چندین منزل مسکونی نیز تخلیه شد.
 

دبی آب سد سیمره در حال افزایش است

کیانوش محمدنژاد در گفت و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت:از ساعت 01 بامداد امروز با باز شدن دریچه‌های سد سیمره دبی آب این رودخانه به 800 متر مکعب رسده است.

فرماندار دره‌شهر گفت: افزایش سطح آب تا ساعت 6 صبح به مرور انجام می‌گیرید و دبی آب رودخانه سیمره هم اکنون 600 متر مکعب است.

وی با هشدار به روستاهای مسیر افزود: علی رغم تمهیدات ایمنی پیش بینی شده است تاکید به عدم تردد روستائیان در این مسیر را داریم.

 

دستور تخلیه مناطق پرخطر در دزفول صادر شد

محمد حیدری در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دزفول که شامگاه روز سه شنبه در سالن جلسات فرمانداری با حضور تمام مسئولان شهرستان دزفول برگزار شد، اظهار داشت: هیچ فردی حق به تعویق انداختن تصمیمات برای کسب تکلیف  و مجوز از مقامات مافوق نداشته؛ تصمیم‌گیرنده اصلی رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران است.

وی با اشاره به شرایط فوق العاده حاکم در کل استان خوزستان گفت: باید از تمام پتانسیل و ظرفیت‌های داخل شهرستان استفاده و شرایط را کنترل کرد.

وی با بیان اینکه شرایط بالا دست سد دز در لرستان متغیر است، گفت: حوضه آبریز ما در لرستان وضعیت مناسبی نداشته و ورود این حجم از آب به خوزستان مناطق آسیب پذیر را تحت شعاع  قرار می‌دهد.

سرپرست فرمانداری دزفول با دستور تخلیه روستا پیروزی بخش مرکزی تشریح کرد: برای حفط جان  اهالی این روستا بعد از پایان جلسهکار تخلیه روستای پیروزی انجام شود و شهرداری اتوبوس‌های لازم را برای جا به جایی اهالی این روستا در نظر بگیرد و مردم روستا پیروزی را در حسینیه و سالن ورزشی شهرک بهشتی منتظری، حسینیه شهر امام و  زینبیه شهرصفی آباد و نیز سایر مکان‌های مورد نظر آموزش پرورش دزفول اسکان‌دهی شود.

فرماندار دزفول ادامه داد: شرکت‌های شهید بهشتی و شهید رجایی برای تامین علوفه مورد نیاز دام‌ها کمک کنند و جهاد کشاورزی و امورعشایر اقدامات لازم را برای جا به جایی دام روستاها انجام دهند.

وی با بیان اینکه هشت روستا شهرستان که در معرض سیلاب بوده تخلیه شده است،  افزود: در این باره مناطق بالای 40 درصد خطر در معرض سیلاب؛  تخلیه شوند.

وی با اشاره به دغدغه و نگرانی اهالی روستاهای تخلیه شده، گفت: اهالی روستاهای تخلیه شده نگران  اموال خود هستند که در این باره  نیرو انتطامی با همکاری بسیج به مردم این مناطق اطمینان خاطر بدهند که حافظ اموال آنها هستند؛ تمام تلاش خود را برای جلوگیری از سرقت و اموال آنها بکار بگیرید.

حیدری در ادامه افزود: در این باره از بسیج درخواست می‌شود با کمک نیروی انتظامی یک لایه پوششی برای تامین امنیت روستاها ایجاد کرد و گلوگاه‌های ورودی و خروجی روستاها را کنترل کنند.

وی با تقدیر از تلاش‌ها 3ماه دستگاه‌های مختلف عنوان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی سپاه و ارتش برای ترمیم سیل بندهای زاویه‌ها تلاش خود را کردند در حال حاضر شهرستان هیج مشکل در خصوص سیل بندها ندارد.

فرماندار دزفول گفت: باید شرایط حساس کنونی را درک و برای هرگونه وضعیتی خود را آماده کنیم. مردم فردا 13فرودین روز طبیعت  برای استفاده از طبیعت به حاشیه رودخانه‌ها و جاده‌های ساحلی خواهند رفت در این باره هشدارها به گونه‌ای به مردم داده شود که ایجاد نگرانی نشود.

وی ادامه داد: تمام قایق‌ها و ماشین آلات در نظر گرفته شده و برای امدادرسانی یکجا مستقر شوند.

حیدری با اطمینان خاطر به شهروندان نسبت به آب آشامیدنی دزفول گفت: آب آشامیدنی شهرستان از طریق حلقه‌های چاه تامین می‌شود و هیچ خطری و آلودگی آن را تهدید نمی‌کند.

سرپرست فرمانداری گفت: شرکت‌های گاز، برق و آب و فاضلاب  آمادگی لازم را در شرایط ضروری داشته و  تلاش خود را برای جلوگیری از قطعی این خدمات بکار گرفته تا در بحران سیل  با بحران دیگری در شهرستان مواجه نشویم.

سرپرست فرمانداری دزفول گفت: پلیس راه پل سوم را برای تردد نیروهای امدادی در شرایط بحرانی مدنظر خود قرار دهد تا با مشکلی مواجه نشویم.

معاون خدمات شهری شهرداری دزفول محمد ابوحلاج در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دزفول، ادامه اظهار داشت: 68 خانوار در کمپ نوروزی شهرداری دزفول مستقر هستند.کارخانه آسفالت شهرداری برای استقرار دام‌های سنگین عشایر در نظر گرفته شده است و همچنین اطلاع رسانی و نصب بنرهای هشدارها برای دور شدن از مناطق پرخطر دزفول انجام شده است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول حجت اله آریایی در ادامه نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دزفول اظهار داشت: باتوجه به بارش‌های شدید در شهرستان در این باره حداقل تخریب  را در باقت قدیم نسیت به سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: مهمترین دغدغه میراث فرهنگی پل قدیم شهرستان دزفول است  تصاویر و گزارشات پل به صورت روزانه برای استان ارسال می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول یوسف پریدار درباره وضعیت بهداشتی مناطق سیل زده دزفول، اظهار داشت: مشکلی در حوزه درمان در شهرستان نداشته و در حوزه بهداشت،  تیم‌های پزشکی بازدید و هشدارها لازم  را درباره موازین بهداشتی مرتب به روستاهای مناطق سیل زده دزفول گفته شده است.

 

44 روستا در استان خوزستان تخلیه شد

غلامرضا شریعتی امشب در پایان جلسه ستاد بحران با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در استانداری خوزستان در گفت و گو با شبکه سیمای خوزستان اظهار داشت: تا کنون 44 روستا در استان تخلیه شده و 10 روستا در حال تخلیه هستند.

وی افزود: با توجه با شرایط بحرانی و بارش های سنگین باران در استان های بالادست و سرریز این باران ها به استان خوزستان ما ضمن تنظیم سد های استان باید مراقب روستاها و شهرهای پایین دست باشیم و اگر خطری مردم تهدید کند ما باید مردم را از مناطق پر خطر جابجا کنیم.

استاندار خوزستان بیان کرد: طبق برآوردهای که شده باید 71 روستا تخلیه شوند که 44 روستا کاملا تخلیه و 10 روستا در حال تخلیه اما مابقی در شرایط خطرناکی قرار ندارند.

وی گفت: روستاهای باقی مانده هم را در جهت حفظ جان مردم تخلیه خواهیم کرد.

 

شهر خرم‌آباد در محاصره آب قرار گرفت 

با توجه به بارش‌های شدید باران و طغیان رودخانه‌ها شهر خرم‌آباد در محاصره آب قرار گرفت و بسیاری از منازل مسکونی سطح شهر دچار آبگرفتگی شد و همچنین به بسیاری از زیر ساخت‌های شهری خسارت وارد شد.
 

محور ایلام به حمیل کماکان مسدود است

سرهنگ رضا همتی زاده  درگفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: برخلاف انتشار خبر بازگشایی محور ایلام، حمیل به کرمانشاه در فضای مجازی این محور همچنان بسته است.

فرمانده پلیس راه ‌ایلام گفت: دلیل ایمن نبودن، این محور،عامل  مسدود  بودن آن است و مسیر تردد برای جایگزین مسیر ایلام، ایوان، قلاجه به کرمانشاه تعین شده است.

 

خسارت 3200 میلیارد ریالی سیل به راه‌های مازندران

سیدمحمد نظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری اظهار داشت: تمام اکیپ‌ها در حوزه پیمانکاران، راهداری و بسیج سازندگی آماده بوده و عملا مرخصی‌ها لغو شده است.

وی افزود: بر اساس تصمیمات گرفته شده در این ایام پایانی سفرهای نوروزی محور کندوان یکطرفه بوده و در هراز از آبسک تا تهران مسیر یک‌طرفه است. محور سوادکوه به شکل دوطرفه ترافیک در جریان است.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران تصریح کرد: برای نقاط گلوگاهی پرترافیک استان تدابیری اندیشیده شده و راه‌های جایگزینی در نظر گرفته شده که در مواقع پیک از آن محورها به عنوان جایگزین بهره ببریم. در بحث ورود به استان مشکلی وجود نداشت و سعی بر این است که در خروج از استان مشکلی نباشد تا مسافران نوروزی با ایمنی کامل به مقصدهای خود برسند.

نظری ادامه داد: مردم با خیال آسوده و بدون نگرانی مدیریت سفر خودشان را انجام دهند و تا روز جمعه روی کمک‌های راه و شهرسازی در طول جاده‌ها حساب کرده و هرگونه مشکلی را با 141 تماس گرفته تا در خدمت آنها باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران درباره برآورد زمانی بابت اصلاح، تعمیر و ترمیم خسارت‌های ناشی از سیلاب در استان، گفت: در حوزه ساخت مسکن، ستاد بازسازی در استان تشکیل شده و از چهارم فروردین، بانک‌های ملی و مسکن شروع به پرداخت کمک‌های بلاعوض کردند. کمک‌ها بسته به خسارت تا سقف پنج میلیون تومان بود و افرادی که خسارت 100 درصد دیده بودند تسهیلات تا سقف 40 میلیون تومان برای آنها در نظر گرفته شد. در این زمینه طبق آماری که از چهارم فروردین تاکنون داشتیم بیش از سه هزار و 800  فقره تسهیلات از بانک‌های استان دریافت شده است.

نظری بیان کرد: خسارتی که به مازندران در بخش راه و راه آهن رخ داده، جمعا 320 میلیارد تومان بوده است. در این سیل 52 کیلومتر از مسیر در اثر ریزش‌ها حرکت کرده است و در این میان 19 پل از 30 پل موجود در استان آسیب 100 درصدی دیده‌ است.

وی ادامه داد: 374 نقطه از نقاط روستایی دچار رانش شده‌اند. در بحث ریل حدود 5 کیلومتر دچار آبگرفتگی شده است و این در بحث خسارت آخرین وضعیتی است که در استان گزارش شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با اعلام اینکه تمام راه‌های روستایی استان باز است، تصریح کرد: برای نقاطی که در محورهای استان دچار رانش شدند مسیرهای جایگزین معرفی شده و با کمک همه همکاران راهداری و پیمانکاران شاغل در راه و شهرسازی و بهره‌گیری از امکانات آنها این نقاط آماده شدند.

 آذری جهرمی از برقراری اینترنت در پلدختر لرستان خبر داد

تازه‌ترین اخبار بارندگی ایران| وضعیت پل‌دختر بحرانی است/ احتمال زیر آب رفتن روستاهایی در خوزستان/حضور بالگردهای هلال‌احمر، سپاه و ارتش در پلدختر
تازه‌ترین اخبار بارندگی ایران| وضعیت پل‌دختر بحرانی است/ احتمال زیر آب رفتن روستاهایی در خوزستان/حضور بالگردهای هلال‌احمر، سپاه و ارتش در پلدختر

جاده قدیم تهران-قم مسدود شد

لایروبی رودخانه کن و افزایش حجم نخاله و ضایعات موقتا محور جاده قدیم قم در محدوده رودخانه کن را مسدود کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، با اعلام ستاد مدیریت بحران شهرکهریزک به علت ادامه عملیات لایروبی رودخانه کن و افزایش حجم نخاله و ضایعات موقتا محور جاده قدیم قم در محدوده رودخانه کن مسدود می‌باشد.

به گزارش فارس، سیلاب رودخانه کن در چهاردانگه اسلامشهر باعث تخریب یک پل شد.

 

ریزش کوه قطار تهران-اهواز را متوقف کرد

معاون سازمان امداد و نجات هلال احمر از توقف قطار تهران-اهواز به علت ریزش کوه خبر داد.

شاهین فتحی در گفتگو با ایسنا درباره این حادثه اظهار کرد: با توجه به ریزش کوه در محور ریلی ازنا در ساعت ١٢ و ٣٠ دقیقه بامداد امروز قطار محور تهران-اهواز که در این مسیر در حال حرکت بود متوقف شد و نیروی‌های امدادی هلال احمر به منظور فراهم کردن اسکان اضطراری برای مسافران در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: در پی توقف این قطار، ٣٠٠ نفر از مسافران به صورت اضطراری در محل مصلی اراک اسکان داده شدند.

ارتباط با پلدختر برقرار شد/ برپایی دو بیمارستان صحرایی در پلدختر و معمولان


فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: حدود 600 خانه در بخش جنوبی معمولان به صورت کامل زیرآب رفته، همچنین 30 درصد شهر پلدختر از شب گذشته تا به امروز در محاصره آب قرار دارد.

سردار مرتضی کشکولی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از خرم‌آباد، بیان کرد: علت اصلی خسارت های ناشی از سیل اشتباهات مسوولین و مردم در سالیان گذشته بوده که به ساخت ساز و کشت‌وکار در حریم و بستر رودخانه پرداخته‌اند.

وی با بیان اینکه  حدود 600 خانه در بخش جنوبی معمولان به صورت کامل زیرآب رفته است، افزود: حدود 30 درصد شهر پلدختر که در بخش غربی این شهرستان واقع شده است.  از شب گذشته تا به امروز در محاصره آب قرار دارد اما با وجود تمامی این مشکلات  خوشبختانه  تنها شاهد یک فوتی در این مناطق بوده‌ایم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان اظهار کرد: از شب گذشته تا به امروز عصر هیچ گونه راه ارتباطی با مردم پلدختر و معمولان وجود نداشته اما با تلاش شبانه روزی مسوولین و سپاه خوشبختانه ارتباط تلفنی با آن‌ها برقرار شد و بر اساس شواهد خسارات فراوانی به زیرساخت‌ها و اماکن مسکونی و تجاری پلدختر وارد شده است.

سردار کشکولی با اشاره به اینکه مجموعه سپاه لرستان از روزهای ابتدایی در کنار مردم حضور داشته، تصریح کرد: ظهر امروز جلسه‌ای با حضور تمامی معاونت‌های سپاه استان در راستای ارائه خدمت به مردم مناطق سیل زده لرستان برگزار شد.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: سپاه استان‌های قم، مرکزی، اصفهان و کرمانشاه در راستای کمک رسانی به مردم سیل زده استان اعلام آمادگی کرده و از عصر دوشنبه همراه با ماشین‌های مهندسی به سمت لرستان حرکت کردند؛ همچنین دو بیمارستان صحرایی نیز طی روز‌های آینده در شهر معمولان و پلدختر برپا خواهد شد
.


 

ورود نفربرهای بی تی آر از تهران به لرستان؛ فرمانده نیروی زمینی ارتش وارد استان می‌شود

فرمانده لشکر 84 خرم‌آباد با اشاره به ورود نفربرهای بی تی آر از تهران به لرستان گفت: فرمانده نیروی زمینی ارتش در چند ساعت آینده وارد استان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، امیر مراد خوش کنار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در هر مسیری که آب راکد وجود داشته باشد می‌توانیم از خودروهای دو زیست و نفربر استفاده کنیم.

وی افزود: تعدادی نفربر بی تی آر را از تهران درخواست کردیم و الآن سه دستگاه نفربر بی تی آر در مسیر بروجرد است و چندساعتی  متوقف‌شده‌اند که امیدواریم راهداری کمک کند این نفربرها را به داخل خرم‌آباد برسانیم.

فرمانده لشکر 84 خرم‌آباد عنوان کرد: از طریق استان کرمانشاه دو دستگاه نفربر دیگر درحرکت است و وارد شر خرم‌آباد می‌شوند؛ از این وسایلی که در اختیار قرار می‌گیرد حتماً در قسمت‌های جنوبی خرم‌آباد استفاده خواهیم کرد.

وی بیان کرد: هماهنگی‌هایی شده تا پل‌های ثابت و متحرک در اختیار قرار بگیرد که می‌توانیم از این پل‌های متحرک برای برقراری ارتباط استفاده کنیم.

امیر خوش کنار تصریح کرد: در چند ساعات آینده فرمانده نیروی زمینی ارتش برای کمک بیشتر و استفاده حداکثری از نیروی زمینی جهت خدمات‌رسانی و امدادرسانی به هم استانی‌ها وارد استان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بالگردی که الآن در اختیار ارتش است از آن استفاده‌ها خوبی شده و به‌وسیله این هلیکوپتر 23 روستایی که قطع ارتباط شده بودند امدادرسانی انجام دادیم و تعدادی از افراد مریض نیز به بیمارستان خرم‌آباد منتقل کردیم؛ قطعاً با ورود امیر حیدری به استان امکانات بیشتری در اختیار ما قرار خواهد گرفت.

 

خطر شکسته‌ شدن سد خاکی لردگان برطرف شد؛ تخلیه 50 روستا

فرماندار شهرستان لردگان گفت: با توجه به سرریز شدن سد خاکی این شهرستان خوشبختانه خطر شکسته شدن سد رفع شد‌.

برهان‌حسین‌پور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: با توجه به شروع موج دوم بارش‌های سیل‌آسا مدیران در شهرستان لردگان مستقر شدند‌.

وی افزود: با بارش‌های اخیر سد خاکی این شهرستان سرریز و احتمال شکسته شدن آن وجود داشت‌ در همین راستا برای جلوگیری از تلفات جانی 50 روستا تخلیه شد.

فرماندار شهرستان لردگان بیان کرد: با تدابیر اندیشیده شده خطر شکسته شدن سد خاکی خوشبختانه‌ رفع شده است‌.

 

خطر بیخ گوش قلعه تاریخی«فلک الافلاک»؛ بسیاری از آثار تاریخی لرستان خسارت دید

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت: بر اثر شدت بارندگی در استان گل‌های دست ریز اطراف قلعه فلک الافلاک رانش کرده است.

سید امین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، بابیان اینکه تاکنون از زیرآب رفتن پل گاومیشان گزارشی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری لرستان ارسال نشده اظهار داشت: به‌طور یقین سیلاب اخیر و روزهای گذشته به بسیاری از آثار تاریخی استان لرستان خسارت وارد کرده و دو روز است کلیه نیروهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان در حال رصد آثار تاریخی ازجمله قلعه فلک الافلاک، پل گپ، پل شاپوری و پل کشکان هستند.

وی افزود: متأسفانه در روزهای گذشته بخشی از پل کشکان که در زمان قاجار مرمت شد تخریب‌شده همچنین بر اساس گزارشات امروز پل افرینه کاملاً زیرآب رفته است؛ واقعیت این است که هیچ‌کس قدرت مقابله با این سیلاب را ندارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان لرستان عنوان کرد: با توجه به‌شدت سیلاب و بارندگی تاکنون هیچ‌گونه برآورد خسارتی از آثار تاریخی استان انجام‌نشده است.

وی با اشاره به وضعیت قلعه فلک الافلاک بیان کرد: خوشبختانه قلعه آسیب‌ندیده تنها گل‌های دست ریز اطراف قلعه رانش داشته است؛ در حال حاضر بازدید از کلیه آثار تاریخی ممنوع است.

 

ارتباط تلفنی شهرستان پلدختر، کوهدشت و رومشکان قطع شد؛ اختلال در شهر خرم‌آباد

مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان گفت: ارتباط تلفنی شهرستان پلدختر، کوهدشت و رومشکان به دلیل قطع فیبر نوری و خسارت به زیرساخت‌ها قطع شده است.

هومان محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به وضعیت شبکه‌های مخابرات استان اظهار داشت: با توجه به بارش‌های شدید استان ارتباط تلفنی سه شهرستان پل‌دختر، کوهدشت و رومشکان به دلیل قطع فیبر نوری و خسارت به زیرساخت‌ها، ارتباط‌های موبایلی و تلفن ثابت و همچنین ارتباط بی‌سیم‌های امدادی نیز قطع‌شده است.

وی افزود: با توجه به قطع شدن راه‌های ارتباطی سه شهرستان که فیبر نوری آن‌ها قطع‌شده امکان رفتن نیروهای مخابرات و وصل کردن فیبر نوری وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان عنوان کرد: قطعی ارتباط تلفنی سه شهرستان پل‌دختر، کوهدشت و رومشکان تا باز شدن جاده‌های مواصلاتی ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ‌ارتباط تلفنی سایر شهرستان‌های استان وصل است و هیچ‌گونه قطعی نداریم  ولی اختلال بسیار اندک در شهر خرم‌آباد وجود دارد.

 

پلدختر نیازمند امکانات امدادی کشور؛ برای نجات مردم به قایق و بالگرد نیاز است

نماینده مردم پل‌دختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش عمده شهر پلدختر در محاصره سیل است و برای نجات مردم نیازمند امکانات امدادی کشور هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید حمیدرضا کاظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت بحرانی شهرستان پل‌دختر اظهار داشت: ضروری‌ترین نیاز مردم کمک‌های امدادی جهت نجات گرفتاران در سیل است؛ در روستای بابازید و شهر معمولان افرادی گرفتار سیل شده‌اند و طغیان رودخانه به حدی است که منازل مردم در محاصره سیل قرارگرفته است.

وی افزود: نیاز است با بالگرد و یا قایق به مردم کمک شود تا تلفات جانی نداشته باشیم در حال حاضر ضروری‌ترین کمک به مردم نجات جان گرفتاران در سیل است و چیزی به‌عنوان زیرساخت در پلدختر و معمولان باقی نمانده و انتظار داریم رئیس‌ جمهور وارد عمل شود و کمک‌های سریع به مردم شهرستان پل‌دختر و نجات مردم و گرفتاران در سیل را در دستور کار قرار دهند.

نماینده مردم پل‌دختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: انتظار داریم مسئولان استانی نیز توجه بیشتری به شهرستان پلدختر داشته باشند؛ روستاها هیچ‌گونه راه ارتباطی ندارند و هیچ کمکی به آن‌ها داده نمی‌شود، مریض‌هایی در شهرستان هستند که نمی‌توانیم آن‌ها را انتقال دهیم.

وی بیان کرد: انتظار است به‌طور سریع کمک‌های لازم را به شهرستان پلدختر به‌ویژه بالگرد و قایق برای نجات مردم در دستور کار قرار گیرد و وزارت راه هر چه سریع‌تر راه‌های ارتباطی شهرستان را باز کند تا کمک‌های امدادی به شهرستان رسیده شود و مردم را نجات دهند.

کاظمی تصریح کرد: بخش عمده شهر پل‌دختر و غرب شهر معمولان و روستاهای حاشیه رودخانه همه در محاصره سیل است و با امکانات موجود در شهرستان نمی‌شود به کمک مردم شتافت و نیاز به کمک‌های فرا استانی است و انتظار داریم دولت تدابیر لازم را در راستای نجات جان مردم داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 100 روستا در محاصره سیل است که نیاز به کمک سریع گروه‌های امدادرسان داریم تا مردم از این وضعیت بحرانی نجات پیدا کنند.

نماینده مردم پل‌دختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: شخص رئیس‌جمهور امکانات امدادی کشور را نسبت به استان لرستان و شهرستان پل‌دختر بسیج کند و مردم گرفتار در سیل را نجات دهند و با توجه به اینکه زیرساختی در شهرستان پل‌دختر وجود ندارد انتظار است دستور ویژه‌ای در این زمینه داده شود.

 

سیلاب شهر پلدختر را از دسترس خارج کرد؛ هیچ خبری از حال روز مردم نیست

نماینده ویژه استاندار و ستاد بحران در شهرستان پلدختر گفت: سیلاب شهر پلدختر را از دسترس خارج کرده و در حال حاضر هیچ خبری از حال روز مردم نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سیروس ابراهیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی تا ساعت 5 صبح بارندگی است، شدت بارندگی به‌گونه‌ای است که علی‌رغم نیاز به امدادرسانی از طریق بالگرد ولی امکان پرواز بالگرد به دلیل شرایط جوی وجود ندارد.

وی افزود: متأسفانه از ساعت 3 بامداد ارتباط خطوط تلفن و بی‌سیم  شهرستان پل‌دختر قطع شد و شاهد بارندگی‌های بی‌سابقه طی 60سال گذشته هستیم.

نماینده ویژه استاندار و ستاد بحران در شهرستان پل‌دختر عنوان کرد: بارندگی و سیلاب در شهرستان پل‌دختر خسارات زیادی به بار آورده و بیش از نیمی از بخش غربی شهرستان پل‌دختر زیرآب رفته و در ساحل شرقی رودخانه نیز تخریب‌شده است.

 وی بیان کرد: تعدادی از خانواده‌های روستای بابا زید علی‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی متأسفانه به این هشدارها توجه نکردند و به علت آب‌گرفتگی روستا به پشت‌بام خانه‌ها  پناه برده‌اند و در محاصره سیلاب هستند.

ابراهیمی گفت: جهت نجات افرادی که در روستای بابا زید در سیلاب محاصره‌شده‌اند شرایط جوی اجازه پرواز بالگرد را نمی‌دهد این در حالی است که کلیه دستگاه‌های امدادی برای نجات جان این افراد باید تلاش کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سیستم دولتی شهرستان پل‌دختر واقع در ضلع غربی رودخانه به‌هم‌خورده و هیچ‌گونه ارتباط تلفنی برقرار نیست، آمار و ارقامی از تلفات در شهرستان پل‌دختر وجود ندارد و نمی‌توانیم با قاطعیت اعلام کنیم تلفات در شهرستان پل‌دختر نداشته‌ایم.

 

گردشگران از سفر به شمیرانات، لواسانات و رودبار قصران اجتناب کنند

فرماندار شهرستان شمیرانات با اشاره به احتمال وقوع سیل در مناطق شمالی پایتخت گفت: گردشگران از سفر به شمیرانات، لواسانات و رودبار قصران اجتناب کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، سیاوش شهریور با اشاره به احتمال وقوع سیل در مناطق شمالی پایتخت اظهار داشت: با توجه به شدت بارندگی‌ها و احتمال وقوع سیل به مسافران نوروزی و شهروندان تهرانی توصیه می‌کنیم حدالامکان از سفر به مناطق شمیرانات، لواسانات و رودبار قصران اجتناب کنند.

وی افزود: نیروهای امدادی و اعضای ستاد مدیریت بحران در این مناطق به حالت آماده‌باش هستند تا در صورت وقوع هرگونه حادثه احتمالی بتوانند بلافاصله وارد عمل شوند.

 فرماندار شهرستان شمیرانات خاطرنشان کرد: شهروندان و مسافران ضمن توجه به هشدارهای پلیسی تا 24 ساعت آینده از تردد در مناطق شمالی تهران اجتناب کنند.

 

بالگرد امدادی ایلام برای نجات مردم پلدختر به پرواز درآمد

معاون استاندار لرستان با بیان اینکه بالگرد امدادی استان ایلام برای نجات مردم پلدختر به پرواز درآمد گفت: در صورت ادامه بارندگی سطح بسیار زیادی از شهر دورود به زیرآب خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احمد مراد پور در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت خسارات سیل در لرستان اظهار داشت: سیلاب در لرستان خسارات زیرساختی و زیربنایی بسیار زیادی وارد کرده است.

وی افزود: حجم بارندگی سبب شده کلیه رودخانه‌های استان لرستان طغیان کرده و به اراضی کشاورزی، تأسیسات زیربنایی، واحدهای تجاری و سایر ابنیه مسیر رودخانه‌ها خسارات زیادی شده است.

معاون عمرانی استاندار لرستان عنوان کرد: بیشتر مشکلی که در حال حاضر با آن روبه‌رو هستیم قطع ارتباط کامل با شهرستان‌های معمولان و پل‌دختر است و هیچ‌گونه ارتباط تلفنی و زمینی نتوانسته‌ایم با این دو شهر برقرار کنیم.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط جوی استان لرستان و اینکه امکان پرواز بالگرد وجود ندارد طی تماس تلفنی استاندار لرستان با استاندار ایلام از طریق ایلام یک بالگرد جهت نجات افراد محاصره در سیلاب به پرواز درآمده است.

مراد پور تصریح کرد: درخواست شده چند پرواز دیگر از ایلام به پل‌دختر جهت رساندن آذوقه به روستاهای محاصره در سیلاب شهرستان پل‌دختر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: سیلاب در استان لرستان در حد کشش رودخانه‌های استان را توانستیم مدیریت کنیم ولی میزان بارندگی به حدی است که از تحمل ابعادی رودخانه‌های استان بیشتر است.

معاون عمرانی استاندار لرستان با اشاره به وضعیت سدهای استان گفت: در حال حاضر چند سد استان سرریز کرده و چنانچه بارندگی‌ها با این شدت ادامه داشته باشد سطح بسیار زیادی از شهر دورود به زیرآب خواهد رفت.

 

بارش در بویراحمد 1150 میلی متر را رد کرد؛ آب و راه ارتباطی برخی روستاها قطع است

فرماندار شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار و 150 میلی متر بارندگی داشته‌ایم، گفت: به دلیل باران‎های سیل هم اکنون راه ارتباطی و آب برخی روستاها قطع است.

شاهرخ کناری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: عمده بارش‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد در دو شهرستان بویراحمد و دنا بوده که با مدیریت‌، برنامه ریزی و پای کار بودن تمامی دستگاه‌ها، سپاه، بسیج، ارتش، دهیاران و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا خسارت‌ها به حداقل رسیده است.

وی میانگین بارش در کهگیلویه و بویراحمد را 927 میلی متر اعلام کرد و افزود: تاکنون یک هزار و 150 میلی متر بارندگی در شهرستان بویراحمد داشته‌ایم.

کناری با اشاره به اینکه راه ارتباطی برخی از روستاهای شهرستان بویراحمد قطع است، ادامه داد: به دلیل رانش و ریزش راه ارتباطی سیلاب و کلوار تا عدور مسدود شده است.

وی با تاکید بر اینکه بارش‌های سیل آسا سبب خالی شدن زیر جاده‌های ارتباطی شده است، بیان کرد: در حوزه راهسازی خسارات زیادی وارد شده است.

کناری از قطع آب شرب برخی روستاهای شهرستان بویراحمد خبر داد و افزود: 237 دهیار در شهرستان بویراحمد داریم که هر کدام در بحران اخیر همچون یک مدیر اجرایی پای کار بودند و موفق عمل کردند.
نماینده عالی دولت در شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: سیلاب به بخش‌های مختلف از جمله شیلات، کشاورزی، دام، زیرساخت‌ها، راهسازی و ...خسارت زیادی وارد کرده است.

 

شرایط نامساعد جوی موجب لغو پرواز‌های عصر امروز تهران- ایلام شد

مدیرفرودگاه شهدای ایلام از لغو پرواز‌های عصر امروز تهران- ایلام به علت شرایط نامساعد جوی خبر داد.

علی متانت در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: پرواز شماره 3844/3845 شرکت هواپیمایی آسمان در مسیر تهران، ایلام، تهران به علت نامساعد بودن شرایط جوی کنسل شد.

مدیرفرودگاه شهدای ایلام گفت: علت لغو این پروازها شرایط نامساعد جوی بوده است و از طرفی در تمام پروازها ایمنی و سلامت مسافران اولویت نخست پروازهای ایلام است.

 

مدیریت بحران استانداری فارس سیل در کازرون را تکذیب کرد

رحیم آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به اینکه هیچ یک از نقاط استان دچار سیل نشده است اظهار داشت: آنچه در فضای مجازی به عنوان سیل در کازرون مطرح شده تکذیب می‌شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه تنها در برخی از نقاط به ویژه مناطق روستایی آبگرفتگی گزارش شده است گفت: این امر نیز تحت کنترل است و دستگاه‌های استان هم در آماده‌باش هستند تا در صورت خطر جدی وارد میدان شوند.

به گزارش تسنیم در فضای مجازی فیلمی از آبگرفتگی شدید در شهرستان کازرون منتشر شده است که براساس گفته‌های مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس این موضوع تکذیب شد. 

 

طغیان رودخانه‌ گاماسیاب در هرسین؛ روستاهای حاشیه رودخانه تخلیه شدند/ 8 روستا در محاصره سیل است

امیر شاه‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: بارش باران طی 48 ساعت گذشته در شهرستان هرسین سبب طغیان رودخانه گاماسیاب و جاری‌شدن سیلاب در این شهرستان شد تا روستاهای حاشیه این رودخانه تخلیه شود.

فرماندار هرسین با بیان اینکه ساکنان سه روستای حاشیه گاماسیاب به علت طغیان رودخانه به مکان امن منتقل شده‌اند، گفت: اهالی این روستاهای توابع بخش بیستون با اسامی چم‌بطان علیا و سفلی و قره ولی به مجتمع پتروشیمی شهرستان منتقل شدند.

شاه‌آبادی تأکید کرد: اهالی روستاهای در مجاورت رودخانه گاماسیاب برای جلوگیری از هرگونه حادثه از تردد در کنار آن پرهیز کنند. 

وی افزود: تعداد هشت روستای شهرستان هرسین از جمله روستاهای چم‌بطان علیا، گرگَوند، فراش، قلعه محمدعلی و چشمه بیگی از توابع بخش بیستون و چم حیدر، چم کبود و چم شاهی از توابع بخش مرکزی هرسین در محاصره سیل قرار دارند.

وی عنوان کرد: نیروهای سپاه، نیروی انتظامی و هلال‌احمر در این منطقه حضور دارند و برای فروکش کردن سیل کمک می‌کنند و نیروهای پادگان شهید نیک‌بخت و دو دستگاه نفربر به منطقه اعزام خواهد شد تا شاهد صدمات جانی در این منطقه نباشیم.

شاه‌آبادی با اشاره به اینکه تیمهای امداد و نجات و اورژانس در شهر هرسین و مراکز دهستان‌ها در آماده‌باش کامل قرار دارند، افزود: ستاد مدیریت بحران در آمادگی کامل قرار دارد و امید داریم این سامانه بارشی مردم را با مشکل مواجه نکند. 

فرماندار هرسین با بیان اینکه اکنون از لحاظ خدمات، آب، برق و گاز این شهرستان با مشکلی مواجه نیست عنوان کرد: محورهای مواصلاتی شهرستان باز است.

 

رودخانه قم در معرض خطر جدی سیل؛ تخلیه روستای کهندان

مرتضی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به آخرین وضعیت بخش‌های استان در زمینه سیلاب اظهار داشت: بازدیدهایی از سلفچگان و بالادست رودخانه قمرود انجام شد و اکثر رودخانه‌های فرعی با حجم آب بالا به سمت رودخانه قمرود در حرکت هستند.

فرماندار قم عنوان کرد: تا ساعتی دیگر میزان آبی که به رودخانه قمرود وارد می‌شود بیش از 200 مترمعکب بر ثانیه خواهد بود که در حد 250 مترمکعب سیل بزرگی را به همراه دارد و با توجه به شدت بارندگی شاهد افزایش دبی آب رودخانه قمرود خواهیم بود که خطر جدی به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه در روزهای گذشته، 133 میلی‌متر بارندگی داشتیم که از امروز ظهر این رقم افزایش پیدا کرده است، افزود: تمامی سدهای قم ازجمله سنجگان و امامزاده اسماعیل و کبار سرریز شده است که سیل در رودخانه روستای وشنوه با شدت زیادی در جریان است و روستای کهندان نیز به دلیل ساخت‌وسازهای در مسیل دستور تخلیه داده شد.

حیدری در مورد شرایط شهر قم نیز از ممنوعیت ورود وسایل نقلیه به رودخانه و پارک در حریم آن خبر داد و گفت: با توجه به حجم سنگین آبی که در حال ورود به رودخانه قمرود و شهر قم است هشدار می‌دهیم که این رودخانه در وضعیت خطر است و شهروندان از هرگونه بی‌احتیاطی و عدم همکاری با عوامل امدادی خودداری کنند.

فرماندار قم از ورود موج جدید بارندگی از سمت اراک به استان قم خبر داد و تصریح کرد: با توجه به حجم بارندگی صورت گرفته و اضافه شدن بارش‌های این توده جدید قطعاً شرایط جدیدی خواهیم داشت که امیدواریم با همزمانی وزش باد شدید با سرعت بیش از 80 کیلیومتر در ساعت،‌ حتماً مردم عزیز قم رعایت نکات ایمنی بازم را که مسئولان استان اعلام می‌دارند داشته باشند.

حیدری همچنین از توقف اجباری قطار مشهد به اهواز در قم خبر داد و عنوان کرد: به دلیل شرایط خاص استان خوزستان، 226 نفر از مسافران این قطار با بلیت رایگان به تهران برگشتند و تعداد 60 نفر از مسافران با اختیار خودشان و بلیت رایگان به شهر اراک رفتند و 238 نفر از مسافران در زائرسرای حرم مطهر حضرت معصومه (س) اسکان داده شدند و تا اطلاع ثانوی تحت مدیریت ستاد اسکان استان هستند.

 

بارش سنگین برف، برق 109 روستای همدان را قطع کرد

 شیرازد جمشیدی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: نیرو‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان با بهره‌مندی از 70 گرو‌ه‌کاری مشغول برقراری اتصال برق این روستا‌ها هستند که تلاش این نیرو‌های عملیاتی به زودی موجب وصل برق این روستا ها می‌شود.

وی افزود: اکنون با فراخوان عمومی و آماده‌باش کاملی که برای همه نیرو‌های عملیاتی و ستادی داریم همه نیرو‌های شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در آماده باش کامل برای مدیریت بحران‌های مرتبط با برق هستند و همکاری مشترکی هم در این حوزه با سایر نهاد‌ها دارند.

جمشیدی  با بیان اینکه قطعی‌های برق بیشتر به بخش جنوبی استان همدان و شهر‌ستان‌های ملایر و نهاوند مرتبط است، تصریح کرد: تلاش بی‌وقفه همکاران موجب تسریع در کاهش قطعی‌های ناشی از بارش سنگین برف در این مناطق از استان شده است. همچنین از شهروندان تقاضا داریم تا مشکلات قطعی برق را با شماره 121 اطلاع‌رسانی کنند.

 

توضیحات مدیر راهداری البرز در مورد آبگرفتگی تونل 2 و 3 در محور کرج -چالوس

مهرداد جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، در مورد اوضاع محورهای مواصلاتی استان البرز در پی بارش‌های اخیر اظهار داشت: در حاضر وضعیت در استان البرز عادی است.

وی افزود: تردد در تمام محورهای مواصلاتی استان البرز به جز محور کرج - چالوس به دلیل طغیان رودخانه باز و تردد  در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز در مورد آبگرفتکی در محور کرج چالوس محدوده تونل دو و سه بیان کرد: این آبگرفتکی مربوط به سیل بند سد کرج است، بالاتر از جاده یک سیل بند وجود دارد که از زیر جاده عبور می‌کند و به سد می‌ریزد و تنها دلیل جمع‌آوری آب در آن منطقه گرفتگی ناشی از  چند قطعه سنگ در آنجا بود.

وی ادامه داد: در حال حاضر دبی آب در این محدوده سیل بند بالاست و آب وارد جاده می‌شود و در حال حاضر با تلاش راهداران در حال برطرف شدن شدن است.

جهانی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل حادی در استان در پی بارش‌های اخیر وجود ندارد، عنوان کرد: آبگرفتگی اطراف ترمینال شهید کلانتری هم برطرف شد، در طالقان هم بارش برف وجود دارد و محورهای مواصلاتی شهرستان طالقان باز است.

 

7 محور استان گلستان همچنان مسدود است؛ بارش باران پراکنده در جاده‌های گلستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مهدی میقانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت راه‌های استان گلستان اظهارداشت: برخی از محورهای مواصلاتی استان گلستان به علت نبود ایمنی کافی و شرایط نامساعد مسدود است.

وی افزود: محور آزادشهر به شاهرود محدوده گردنه خوش‌ییلاق همچنان به علت رانش و ریزش کوه تا اطلاع بعدی مسدود است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان اظهار کرد: در حال حاضر شاهد بارش باران در همه محورهای مواصلاتی استان هستیم و تردد عادی و روان در جریان است.

میقانی گفت: محورهای آزادشهر-شاهرود(محور خوش‌ییلاق)، گرگان-آق قلا، بندرترکمن-یساقی، آق‌قلا- اینچه‌برون، آق‌قلا-گمیشان و گمیشان- خواجه‌نفس، کردکوی- بندرترکمن همچنان مسدود است.

میقانی اظهار داشت: همه رانندگان و مسافران قبل از سفر در تماس با سامانه 141 مرکز مدیریت راه‌های استان از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

 

جاده لولمان شهرستان رشت به‌علت سرریز آب سد سفیدرود مسدود شد

سرهنگ حسین محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت از مسدود بودن برخی از جاده‌های مواصلاتی گیلان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر جاده مواصلاتی مسیر لولمان در محدوده پل چهارده به علت بارش شدید باران و سرریز آب سد سفیدرود مسدود شده است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان با بیان اینکه محور پونل به خلخال نیز برای حفاظت از ایمنی مردم و رانندگان همچنان مسدود بوده و ترددی در آن جریان ندارد عنوان کرد: محور مواصلاتی به سمت ماسوله نیز از دیشب با بارش باران و ریزش کوه مواجه است.

محمدپور با تأکید بر اینکه از اواخر وقت دیشب و امروز صبح به علت ریزش کوه جاده به سمت ماسوله در ساعاتی کاملاً مسدود شد تصریح کرد: با حضور به موقع نیروهای پلیس راه و عوامل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هم‌اکنون این جاده باز شده و تردد در آن جریان دارد.

وی از احتمال ریزش کوه در محورهای کوهستانی استان گیلان خبر داد و اظهار داشت: از تمام افرادی که قصد تردد در این مسیر را دارند تقاضا می‌کنیم نهایت احتیاط در حین رانندگی را داشته باشند و حتماً با خود زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی مورد نیاز را به همراه داشته باشند.

محمدپور وضعیت ترافیک جاده‌های برون شهری داخل استان گیلان را نیز برشمرد و خاطرنشان کرد:‌ طبق اطلاعات مرکز کنترل ترافیک هم‌اکنون در محورهای شرقی گیلان با ترافیک نسبتاً سنگینی مواجه هستیم در جاده‌های غربی استان نیز تقریباً همین شرایط حاکم است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان در پاسخ به این پرسش که آیا محدودیت ترافیکی در جاده‌های استان اجرا می‌شود یا خیر اظهار داشت: امروز هیچ ممنوعیت ترددی در محورهای گیلان در حال اجرا نیست اما برای فردا 13 فروردین از تردد وانت‌بارهای حامل مسافر جلوگیری به‌عمل می‌آید.

 

تخریب پل اناری و برخی منازل مسکونی در خرم‌آباد؛ از تردد در سطح شهر خودداری شود

حمید علیرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به بارش‌های شدید و آبگرفتگی در سطح شهر اظهار داشت: با توجه به‌شدت بارش‌ها و طغیان رودخانه پل اناری تخریب شد.

وی افزود: منازل مسکونی در علوی، عباسیه، نگارستان، سرچشمه، مطهری، شهدای شرقی و کرگانه دچار آب‌گرفتگی شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد عنوان کرد: منازل مسکونی در نوار ساحلی رودخانه کرگانه دچار آب‌گرفتگی شده و تعدادی از واحدهای مسکونی در این منطقه نیز تخریب‌شده است.
وی بیان کرد: پارک شهر خرم‌آباد زیرآب رفته و محله باغ دختران تا پل حاجی و همچنین منطقه ماسور آب وارد منازل مردم شده است؛ در حال حاضر تمامی نیروهای آتش‌نشانی در حال امدادرسانی و نجات دادن مردم هستند و فرصت تخلیه آب‌گرفتگی منازل نیست.

علیرضایی تصریح کرد: از مردم درخواست می‌شود از تردد در سطح شهر خودداری کنند و در مناطقی که تخریب و آب‌گرفتگی وجود دارد حضور نیایند.

 

رانش زمین در 3 نقطه از شهر طالقان در پی بارندگی‌های اخیر

شهردار طالقان با بیان اینکه اوضاع در طالقان حاد نیست گفت: در پی بارندگی‌های اخیر سه نقطه در شهر طالقان رانش زمین رخ داده است.

علی قاسم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، در مورد آبگرفتگی در شهر طالقان در پی بارش‌های اخیر اظهار داشت: مسیلی در داخل شهر طالقان وجود دارد که از کوه  منشعب می‌شود.

وی افزود: علی‌رغم این که لایروبی این مسیل انجام شده بود اما دبی آب بالاتر از حد و حجم مسیل بود و آب آن به سطح شهر جاری شد.

شهردار طالقان با بیان اینکه منتطر هستیم که آب کمی فروکش کند که کل مسیل پاکسازی شود، بیان کرد: بعد از افزایش دبی این مسیل در بلوار اصلی شهر طالقان کمی آب وارد شهر شد که مدیریت شد و تاکنون در خانه و مغازه کسی آب وارد نشده است.

وی با بیان اینکه طالقان شهری دره‌ای و کوهستانی است آبگرفتگی‌هایی در مسیر دره‌های وجود دارد گفت: حدود 5 منزل مسکونی در حال آبگرفتگی بود که نیروهای شهرداری به کمک آنها رفتند.

قاسم‌پور با بیان اینکه نشست زمین و رانش از مشکلات موجود به دلیل بارندگی‌های اخیر است عنوان کرد: در حوزه شهر طالقان  تاکنون سه نقطه رانش داشته‌ایم و در حال حاضر اوضاع شهر طالقان حاد نیست.

 

آبگرفتگی نیمی از شهر الیگودرز؛ راه 290 روستا قطع‌ شد

فرماندار الیگودرز با بیان اینکه نیمی از شهر الیگودرز را آب‌گرفته است گفت: راه ارتباطی 290 روستا کاملاً قطع‌ شده است.

حمید کشکولی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد اظهار داشت: در حال حاضر نیمی از شهر الیگودرز را آب‌گرفته است و در معابر و خیابان‌های سطح شهر آب‌گرفتگی وجود دارد.

وی بابیان اینکه رودخانه در حال طغیان است و راه ارتباطی 290 روستا کاملاً قطع‌شده است افزود: پل‌ها، جاده‌ها و تمامی زیرساخت‌های شهر خسارت‌دیده است.

فرماندار الیگودرز عنوان کرد: دو هزار حوضچه پرورش ماهی از بین رفته است و بسیاری از منازل تخریب‌شده ولی هنوز برآورد اولیه انجام‌نشده است.

وی بیان کرد: سد کزنار و خان‌آباد سرریز کرد و همچنین سد خمه سرریز کرد و روستاهای پایین‌دست این سد تخلیه کرده‌اند؛ همچنین 10 روستا در ززوماهرو و پنج روستا در بخش ذلقی تخلیه کرده‌اند و سه روستا در بخش مرکزی در حال تخلیه هستند.

کشکولی تصریح کرد: جاده الیگودرز- دورود و جاده الیگودرز- اصفهان به دلیل بارش‌های سنگین و دید کم مسدود شده است.

 

ترکیدگی خط انتقال گاز دورود؛ 20 روستا در محاصره سیل است

نماینده مردم دورود در مجلس با اشاره به ترکیدگی خط انتقال گاز دورود گفت: وضعیت شهر دورود بحرانی است و مدیریت بحران استان باید فکر اساسی برای وضعیت شهر دورود بکند.

مجید کیانپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، اظهار داشت: بیش از 38 روستا در شهرستان دورود ازجمله روستای سفیدکن، لبان سفلی، دهنو، ناصرالدین، پیرآباد، سیاه ول، سنگر و قلعه کامحمدرضا درگیر سیل شدید است و منازلشان دچار آب گرفتی شده است و همچنین 20 روستا در محاصره سیل قرار دارد و برق 24 روستا قطع شده است.

وی افزود: تا حدی که توان داشتیم به مردم اعلام‌شده که منازل خود را ترک کنند؛ چند ساعتی است که سد مروک شروع به سرریز کرده و وضعیت شهر دورود بحرانی است.

نماینده مردم دورود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قسمت‌هایی که در کنار نوار ساحلی رودخانه قرار دارند و یک‌سوم شهر با مشکل اساسی مواجه خواهد شد، همچنین خیابان منوچهری، خیابان ساحلی و انتهای خیابان سرچشمه در معرض آب‌گرفتگی شدید قرار دارند.

وی بیان کرد: رودخانه این شهر طغیان کرده و گنجایش دبی آب جدید ندارد و تصور می‌شود ساعاتی دیگر وارد بحران جدید شویم؛ مدیریت بحران فکر اساسی برای وضعیت شهر دورود بکند و نیروی جدید برای کمک به مردم اعزام کند.

‌کیانپور تصریح کرد: به مردم ساکن در حاشیه ساحلی رودخانه‌ها از قبل اعلام‌شده که حتماً منازل خود را تخلیه کنند، به مردم توصیه می‌شود برای بازدید سیلاب در کنار ساحل رودخانه حضور نیابند؛ از معاون اول رئیس‌جمهور انتظار داریم به شهرستان دورود کمک ویژه‌ای داشته باشد.

وی گفت: خط انتقال گاز در شهر دورود به خاطر ترکیدگی با مشکل مواجه شده است، در حال حاضر عوامل امدادی مشغول قطع لوله گاز هستند.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز: تنها 20 درصد از آب رودخانه برداشت می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،  فردوس کریمی در مصاحبه با برنامه بی تعارف از شبکه استانی خوزستان در تشریح وضعیت آبرسانی و فاضلاب اهواز اظهار داشت: حدود 80 درصد از آب مصرفی شهر را از طریق طرح آبرسانی غدیر، حیات و سلمان تأمین می‌کنیم و آب شرب به لحاظ کیفی از شرایط بسیار مطلوبی  برخوردار است و تنها 20 درصد از آب را در شرایط کنونی از رودخانه برداشت می‌کنیم که البته هر چه ارتفاع و دبی بالاتر برود کیفیت آب رودخانه نیز بالاتر می‌رود .

کریمی افزود: به لحاظ تامین سطح کیفی و کمی آب هیچگونه مشکلی نخواهیم داشت و در صورتی که کانال سلمان و طرح غدیر دچار نقص نشوند مشکلی نخواهیم داشت.

وی در ادامه درباره  وضعیت فاضلاب اهواز افزود: مجموعه آبفا اهواز قبل از اعلام شرایط بحرانی، تمهیدات لازم در راستای مهار فاضلاب را در نقاطی که احتمال بروز مشکل پس از افزایش حجم و دبی رودخانه می‌رفت ، اندیشه کرد و هم اکنون در بیش از 30 نقطه شهر در حال احداث پمپ و خطوط بای پس فاضلاب است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در شرایط پدافندی هستیم اظهار کرد: خوشبختانه آمادگی در راستای مقابله با پس زدگی احتمالی فاضلاب و تامین آب با کیفیت مطلوب را داریم البته  انتظار می‌رود شهروندان گرامی همچنان موضوع صرفه‌جویی را مدنظر قرار دهند. 

فردوس کریمی در پایان گفت: لازم است از توجه ویژه ستاد بحران استان خصوصا استاندار خوزستان، نیز شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و استان‌های معین که ما را در شرایط بحرانی یاری می رسانند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

 

افزایش سطح آب بهمنشیر و اروند مشکلی در آبادان به وجود نیاورده است

فرماندار آبادان گفت: در حال حاضر سطح آب رودخانه‌های اروند و بهمنشیر بالاتر از گذشته است اما به حدی که انتظار آن را داشتیم نرسیده و در شهرستان آبادان مشکلی دراین‌باره وجود ندارد.

زین‌العابدین موسوی در گفت‌وگو با تسنیم در آبادان، با اشاره به باز شدن دریچه اضطراری سدها اظهار داشت: این اقدام به دستور دولت انجام شد و اقدامی بود که برای کنترل اوضاع باید صورت می‌گرفت.

وی با اشاره به زیرآب رفتن بخشی از زمین‌های کشاورزی در اروندکنار، بیان کرد: این اتفاق جزئی از تبعات افزایش سطح آب رودخانه است و بر اساس دستور ریاست محترم جمهور، دولت خسارت‌های ناشی از این اتفاق را به کشاورزان پرداخت می‌کند.

موسوی افزود: در حال حاضر سطح آب رودخانه‌های اروند و بهمنشیر بالاتر از گذشته است اما به حدی که انتظار آن را داشتیم نرسیده و در شهرستان آبادان مشکلی دراین‌باره وجود ندارد.

فرماندار ویژه آبادان گفت: در آن بخشی از اروند صغیر که در حوزه آبادان قرار دارد نیز شاهد مشکل خاصی نبودیم و اروند کبیر نیز در حال پایش و رصد است و مشکل خاصی در آن به وجود نیامده است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مشکلات ناشی از سیلی که روزهای گذشته در اروندکنار به وجود آمده بود به چه وضعیتی رسیده است، بیان کرد: آن مشکلات ناشی از افزایش سطح آب‌های داخلی نبود.

موسوی گفت: علت آن مد اکبر و افزایش سطح آب دجله و فرات بود که براثر آن، آب از چند نهر بیرون زد و برای چند خانه ایجاد مشکل کرد و در عرض 48 ساعت مشکل حل شد.

فرماندار ویژه آبادان بابیان اینکه 30 نهر وجود دارد که در حال رصد آن هستیم، عنوان کرد: استحکام سازی‌های لازم انجام‌گرفته است و سدبندها استقامت لازم را دارند.

وی تصریح کرد: آمادگی کامل برای شرایط جدید را داریم و در صورت لزوم امکان مسدود کردن مسیر ورودی نهرها نیز وجود دارد تا دچار مشکل نشوند.

 

خروج سامانه بارشی از چهارمحال و بختیاری؛ پیش‌بینی جوی نسبتا پایدار در روز طبیعت

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سامانه بارشی به تدریج از امشب از استان خارج می‌شود، گفت: برای صبح فردا جوی نسبتا پایدار در سطح استان حاکم است.

شاهرخ پارسا در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: هم‌اکنون سامانه بارشی در تمام استان فعال است و بارش‌ها با شدت خوبی ادامه دارد.

وی افزود: در کوهرنگ بارش‌ها به صورت برف و تگرگ است همچنین در بسیاری از نقاط استان بارش‌ها همراه با رعد و برق می‌باشد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: سرعت وزش باد در استان بسیار بالاست به طوری که در کوهرنگ سرعت وزش باد به حدود 130 کیلومتر در ساعت رسید.

پارسا گفت: بیشترین بارش ناشی از این سامانه تا صبح امروز از کوهرنگ به میزان 107 میلی‌متر، لردگان 21 میلی‌متر، شهرکرد 8 میلی‌متر، اردل 26 میلی‌متر، فارسان 30 میلی‌متر و دوآب‌صمصامی 48 میلی‌متر گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود بارش‌ها تا اوایل امشب در نواحی شرقی استان ادامه داشته باشد اما بارش‌ها در کوهرنگ تا ساعت 23 امشب تداوم دارد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این سامانه بتدریج از امشب از استان خارج می‌شود، گفت: برای صبح فردا جوی نسبتا پایدار در سطح استان حاکم است.

 

میزان ورود آب به سد دز به چهار هزار و 500 مترمکعب بر ثانیه رسید

مدیرعامل سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک گفت: میزان ورود آب به سد دز به چهار هزار و 500 مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، سعید رئوفی نسب امروز  در دیدار اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور از سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک، اظهار داشت: میزان ورود آب به سد دز به چهار هزار و 500 مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

وی با بیان این که خروجی آب در سد دز نیز به یک هزار و 800 مترمکعب افزایش یافته است، خاطر نشان کرد: با توجه به شدت باران در بالادست رودخانه و سد دز، امکان افزایش حجم آب دریاچه و سد دز در شهرستان اندیمشک وجود دارد.

مدیرعامل سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک عنوان کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته، آمادگی مطلوب برای مدیریت آب در سد دز وجود دارد و جای نگرانی نیست تمام توان و ظرفیت خود را به کار گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: با توجه به شدت باران و احتمال وقوع سیلاب، شهروندان از تردد و حضور در بسترهای آبی استان خوزستان اجتناب کنند و رعایت نکات ایمنی رامورد توجه خود قرار دهند.

رئوفی نسب با اشاره به نقش سد دز در مهار و کنترل سیلاب‌های اخیر، بیان کرد: برای مقابله با سیلاب اخیر و جلوگیری از خسارت‌های احتمالی برنامه ریزی و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

 

رودخانه گاماسیاب در هرسین کرمانشاه طغیان کرد

فرماندار هرسین گفت: به دنبال بارش‌های شب گذشته تاکنون رودخانه گاماسیاب در هرسین طغیان کرده است.

امیر شاه‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه در 48 ساعت گذشته با توجه به دستور استاندار تدابیر لازم برای پیشگیری و مقابله با سیلاب اندیشیده شده است اظهار داشت: بارش باران از ساعت 24 شب گذشته آغاز شده و اکنون نیز در شهرستان هرسین به‌ویژه دشت چمچمال شدت یافته است.

وی با اشاره به اینکه رودخانه گاماسیاب در این شهرستان طغیان کرده است عنوان کرد: در حوزه بیستون دو رودخانه گامسیاب و دینورآب طلاقی پیدا کرده‌اند و موج بارش‌ها و باران‌های بالادستی سبب شده است دشت چمچمال در اثر طغیان رودخانه گاماسیاب در معرض خطر سیل قرار بگیرد.

فرماندار هرسین با اشاره به روستاهای در معرض سیل در این شهرستان گفت: روستاهای گرگوند، سگاز، قوزیوند، چم‌بطان علیا و سفلی، فراش، قلعه محمدعلی و روستاهای چشمه بیگی در معرض سیل قرار دارند و تلاش می‌شود با استفاده از ماشین‌آلات سنگین از محاصره شدن در سیل پیشگیری شود.

شاه‌آبادی بیان کرد: از مردم درخواست می‌شود به توصیه‌های امدادگران در زمینه تخلیه منازل توجه کنند و با تخلیه به موقع منازل خود به این نیروها کمک کنند.

 

محور حمیل به ایلام تا اطلاع ثانوی مسدود شد؛ جاده‌های سنقر بازگشایی شد

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: به دلیل رانش و ریزش کوه محور حمیل به ایلام مسدود است.

سرهنگ محمد حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه بارش سنگین برف گردنه‌های شهرستان سنقروکلیایی را مسدود کرده بود اظهار داشت: شدت بارش‌ها باعث مسدود شدن راه‌های سنقر شد که با تلاش دستگاه‌های اجرایی مسیرها بازگشایی شده است.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: در ساعاتی از بامداد امروز، بارش سنگین برف مسدود شدن محورهای مواصلاتی از جمله گردنه مله ماس از سنقر به کرمانشاه و گردنه خسرو آباد از سنقر به همدان را به دنبال داشت که با تلاش راهداران این راه‌ها باز گشایی شد.

وی خاطرنشان کرد :محور حمیل به ایلام  به دلیل رانش و ریزش کوه بر اثر بارش شدید، تا اطلاع ثانوی مسدود شده است. 

حیدری با بیان اینکه مسیرهای جایگزین برای تردد در این محور تعیین شده است گفت: مسیرهای محورهای اسلام‌آباد غرب- قلاجه- ایلام و حمیل- سیمره و ایلام در این مدت به عنوان مسیر جایگزین برای رانندگان در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از رانندگان درخواست کرد در این مدت با پلیس راه همکاری لازم را داشته و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی حافظ جان خود و سرنشینان خودرو باشند.

 

ساماندهی تیم‌های امدادی دریانوردی؛ باز کردن سدها با مدیریت کامل انجام شد

فرمانده نیرو دریایی ارتش خرمشهر گفت: باز کردن سدها با مدیریت کامل انجام شده که تاکنون مشکل خاصی وجود نداشته است.

ناخدایکم جلیل مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: تیم‌های امداد و نجات و ماشین‌آلات ارتش و شناورهایی که امکان دریانودی در سطح شهر و یا زمان سیل را دارند برنامه‌ریزی و مجدد سازماندهی شدند.

وی گفت: تیم‌های غواص همراه با قایق‌های مربوطه در محل مستقر هستند، چادرهای گروهی برای اسکان و بیمارستان‌های صحرایی همراه با کادر پزشکی موجود است تا هر زمان که نیاز باشد برپا شود.

فرمانده نیرو دریایی ارتش خرمشهر بیان کرد: ماشین آلات مهندسی مانند بیل مکانیکی، لودر، تریلی و جرثقیل نیز در منطقه مستقر هستند و لیست تمامی آن‌ها به قرارگاه ذالفقار که به فرماندهی امیر دریادار سیاری تشکیل شده است تحویل داده شد.

مقدم افزود: در خواست‌هایی که تاکنون از ما شده است بستن نهر فیصلیه که در حال سرریز شدن بود و جا به جایی لودر از جزیره مینو به دارخوین که با موفقیت انجام شد.

وی در ادامه گفت: با رایزنی‌های محلی که انجام شده است یک لایروب همراه با 2 تیم با هواپیما به استان گلستان منتقل می‌شود.

فرمانده نیرو دریایی ارتش خرمشهر تصریح کرد: 2 نانوایی آماده و 20 هزار تن نان و 4 آشپزخانه برای پخت  2000 تا 2500 غذای گرم موجود است و برای اسکان نیز مهمانسراهای ارتش آماده خدمات رسانی به مردم هستند و برای جا به جایی نفرات خودروها ،اتوبوس، مینی بوس و لندکروز در محل مستقر هستند.

مقدم در ادامه گفت: تیم‌های پزشکی و خودرو واکنش سریع پزشکی در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با بیان این که از 10 روز قبل مدیریت آبی انجام شده است افزود: باز کردن سدها با مدیریت کامل انجام شده که به لطف خدا تا الان مشکل خاصی وجود نداشته است.

 

سیلاب شهر معمولان را زیر آب برد

سیلاب خروشان شهر معمولان در استان لرستان را زیر آب برده و مردم به کوه پناه برده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از معمولان، بارش شدید باران سبب جاری شدن سیل در شهر معمولان در استان لرستان شده به طوری که تمام راه های ارتباطی این شهر قطع و روستاها در محاصره کامل سیل هستند.

جاری شدن سیل خروشان سبب شده سطح آب تا پشت بام ها هم برسد و شهر در حال غرق شدن است و مردم برای نجات جان خود به کوه های اطراف پناه می برند. 

 

ورود سامانه ناپایدار به استان گلستان؛ احتمال آبگرفتگی معابر

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان گلستان گفت: از بعد از ظهر امروز سامانه ناپایدار وارد استان می‌شود که وزش باد نسبتا شدید در برخی نواحی تا بیش از 80 کیلومتر بر ساعت‌ را به دنبال دارد.

محمدرضا رحمان‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با اشاره به نفوذ سامانه سرد و بارشی به استان اظهار داشت: از بعد از ظهر امروز سامانه ناپایدار وارد استان می‌شود که وزش باد نسبتا شدید در برخی نواحی تا بیش از 80 کیلومتر بر ساعت‌را به دنبال دارد.

وی افزود:همزمان با ورود این سامانه شاهد رگبار و رعد و برق پراکنده خواهیم بود و البته بارش‌ها قابل توجه نیست و با توجه به اینکه باران رگباری است، امکان آبگرفتگی در برخی نقاط مستعد وجود دارد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان گلستان اظهار کرد: از صبح فردا 13 فروردین ماه به تدریج این سامانه از استان گلستان عبور می‌کند.

رحمان‌نیا گفت: در شبانه‌روز گذشته شاهد ریزش باران به ویژه در نواحی کوهستانی بودیم و بیشترین بارندگی‌ها در ناحیه جنوب غرب استان، شهرهای بندرگز و کردکوی به میزان 14 میلی‌متر و گرگان به میزان 5 میلی‌متر و در بقیه نواحی که بارش گزارش شده کمتر از 2 میلی‌متر بوده است.

وی افزود: آسمان استان فردا صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد، اوایل صبح با احتمال بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

 

سیلاب فرودگاه لرستان را در برگرفت؛ باند و سطوح پروازی در تسخیر سیل

مدیر فرودگاه خرم آباد گفت: سیلاب دیوار فرودگاه استان لرستان را تخریب  و وارد باند فرودگاه شده و در حال حرکت به سمت برج مراقبت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، غلامرضا بنی‌صدر با اشاره به وضعیت فرودگاه استان لرستان در سیل اظهار داشت: بر اثر بارش شدید باران که کم سابقه بوده جنوب شهر خرم‌آباد را سیلاب در برگرفته و بلوارهای اطراف از آب سرریز شده است که سبب شده سیلاب دیوار فرودگاه استان را تخریب کند و وارد باند فرودگاه و سطوح پروازی شود.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب فرودگاه افزود: جریان شدید سیلاب از روی باند فرودگاه در حال حرکت به سمت ترمینال و برج مراقبت و منازل مسکونی و اداری است.

 

بارش برف و باران تا اواخر امشب در همدان ادامه دارد/ نهاوند رکورد دار بیشترین میزان بارش

مسئول مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان گفت: بارش برف و برف و باران تا اواخر وقت امشب در استان همدان ادامه دارد.

محمد حسن باقری شکیب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: سامانه بارشی فعال که از روزهای گذشته وارد استان شده، در اواخر وقت امشب تضعیف و فردا از استان خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه پدیده غالب در روز 13 فروردین، وزش باد شدید است، ابراز کرد: در ساعات بعد از ظهر نیز احتمال رگبار برف و باران وجود دارد.

مسئول مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی در استان مربوط به نهاوند بوده است، اظهار داشت: میانگین بارش‌ها در نهاوند به 127 میلی‌متر رسیده است.

باقری شکیب گفت: میزان بارندگی در فرودگاه همدان نیز 99 میلی‌متر گزارش شده است. در شهرستان همدان بارش‌ها به شکل برف هم نمایان شده است.

وی به وضعیت دمای استان در 24 ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: دیروز دمای شهرستان همدان بین 1 تا 8 درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است.

مسئول مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان گفت: در 24 ساعت گذشته دمای هیچ یک از شهرستان های استان به زیر صفر نرسیده است.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
پیش بینی بارش‌های سنگین در کشور در اواخر فروردین ماه جاری
پیش بینی بارش‌های سنگین در کشور در اواخر فروردین ماه جاری
يکشنبه، 24 فروردين 1399
آغاز بارش‌ها از عصر امروز/ هشدار سازمان هواشناسی نسبت به بارش شدید در ۱۳ استان
آغاز بارش‌ها از عصر امروز/ هشدار سازمان هواشناسی نسبت به بارش شدید در ۱۳ استان
شنبه، 9 فروردين 1399
سازمان هواشناسی: بهار پربارشی در راه کشور است
سازمان هواشناسی: بهار پربارشی در راه کشور است
پنجشنبه، 29 اسفند 1398
پدر علم آب و هواشناسی: سیل‌های اخیر نتیجه فرآیند تغییر اقلیم است/باید منتظر سیل‌های بیشتر باشیم
پدر علم آب و هواشناسی: سیل‌های اخیر نتیجه فرآیند تغییر اقلیم است/باید منتظر سیل‌های بیشتر باشیم
سه‌شنبه، 24 ارديبهشت 1398
تازه‌ترین اخبار سیل ایران|دستور تخلیه 2 شهرستان، 12 شهر و 110 روستای خوزستان/ وضعیت آق‌قلا بحرانی و نگران‌کننده است/ پیشنهاد حفر خندق برای خروج سیلاب
تازه‌ترین اخبار سیل ایران|دستور تخلیه 2 شهرستان، 12 شهر و 110 روستای خوزستان/ وضعیت آق‌قلا بحرانی و نگران‌کننده است/ پیشنهاد حفر خندق برای خروج سیلاب
شنبه، 17 فروردين 1398
تازه‌ترین اخبار بارندگی و سیل ایران| مسدود شدن راه‌آهن اندیمشک - اهواز/ توزیع ۳۰۰ هزار قرص نان بین سیل‌زدگان لرستان
تازه‌ترین اخبار بارندگی و سیل ایران| مسدود شدن راه‌آهن اندیمشک - اهواز/ توزیع ۳۰۰ هزار قرص نان بین سیل‌زدگان لرستان
پنجشنبه، 15 فروردين 1398
میزان خسارت سیل به بخش کشاورزی ۱۲ استان‌ اعلام شد/ پرداخت غرامت سیل به کشاورزان از ۱۵ فروردین
میزان خسارت سیل به بخش کشاورزی ۱۲ استان‌ اعلام شد/ پرداخت غرامت سیل به کشاورزان از ۱۵ فروردین
سه‌شنبه، 13 فروردين 1398
پیش‌بینی بارش باران طی ۳ هفته اول فروردین در سراسر کشور
پیش‌بینی بارش باران طی ۳ هفته اول فروردین در سراسر کشور
سه‌شنبه، 28 اسفند 1397
سازمان هواشناسی هشدار داد: خطر سیلابی شدن برخی رودخانه‌های کشور
سازمان هواشناسی هشدار داد: خطر سیلابی شدن برخی رودخانه‌های کشور
يکشنبه، 14 بهمن 1397
16 استان درگیر برف و کولاک/ امدادرسانی به بیش از 3 هزار حادثه‌دیده
16 استان درگیر برف و کولاک/ امدادرسانی به بیش از 3 هزار حادثه‌دیده
شنبه، 17 آذر 1397