این زمین لرزه با مختصاتی به طول جغرافیایی: ۵۰.۷۹، عرض جغرافیایی: ۳۰.۵۹ در عمق ۱۰ کیلومتری زمین روی داد.
کانون زمین لرزه، ۱۸ کیلومتری چرام (کهگیلویه و بویراحمد)، ۲۶ کیلومتری دوگنبدان (کهگیلویه و بویراحمد)، ۳۱ کیلومتری دهدشت (کهگیلویه و بویراحمد) اعلام شده است.
همچنین فاصله کانون زلزله تا نزدیکترین مراکز استان، ۷۶ کیلومتری یاسوج و ۱۸۴ کیلومتری بوشهر گزارش شده است.
به محض وقوع زلزله در مناطقی از کهگیلویه و بویراحمد ۶ تیم ارزیاب هلالاحمر اعزام شدند که گزارشهای اولیه حاکی از ترکخوردگی دیوارها در گچساران بوده است.
فرماندار گچساران گفت: خوشبختانه تاکنون گزارشی از خسارات جانی و مالی زلزله بامداد دوشنبه در شهرستان گچساران گزارش نشده است.
او افزود: بافت فرسوده شهر دوگنبدان نیز آسیبی ندیده و تا این لحظه تنها در برخی نقاط جاده گچساران به چرام بر اثر زلزله، شاهد ریزش کوه بودهایم.
فرماندار گچساران گفت: شایعه تخلیه برخی روستاهای محل وقوع زلزله تکذیب می شود. اوضاع در گچساران آرام است و اعضای ستاد بحراندر آماده باش کامل هستند.
فرماندار گچساران تاکید کرد: آمار مصدومان حادثه ۵ نفر است که به علت ترس و درحین فرار در گچساران دچار مصدومیت شدهاند.
مصدومیت ۵ نفر در زلزله گچساران
رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران از مصدومیت ۵ نفر در پی زلزله ۵.۲ ریشتری خبرداد.سید طاهر حسینی افزود: تا کنون ۵ نفر مصدوم ناشی از زلزله۵.۲ ریشتری به بیمارستان شهید رجایی گچسارانمنتقل شدند.
او اظهارکرد: از این تعداد ۲ نفر که شامل یکمرد و یک زن هستند دارای جراحاتعمیق بوده و جراحات مابقی مصدومان بصورت سطحی بوده است.
آخرین وضعیت مناطق زلزله زده چرام و گچساران از زبان مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت مناطق زلزله زده استان کهگیلویه و بویراحمد را تشریح کرد.وحید محمدی تبار در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص آخرین وضعیت زلزله 5.2 ریشتری در شهرستانهای چرام و گچساران گفت: با دستور حسین کلانتری استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد دستوری مبنی بر بررسی کامل وضعیت شهرستانهای کانون زلزله به این شهرستانهای سفر کردم و حدود ساعت 2.5 بامداد به بیمارستان شهید بهشتی شهرستان گچساران رسیدم.
محمدی تبار افزود: همچنین با دستور استاندار برای هر شهرستان زلزله زده فرمانداریهای معین تعیین شد و دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران و شهرستانهای زلزله زده در حالت آماده باش کامل درآمدند.
وی افزود: از لحظه اول با فرمانداران چرام، گچساران و کهگیلویه، مدیر بنیاد مسکن و هلال احمر ریز مسایل را چک و رصد میکردیم و خوشبختانه هیچ گونه خسارات جانی گزارش نشده بود، به جزء در شهرستان گچساران 5 نفر به صورت سطحی مصدوم شدند که آنها به دلیل ترس در حین فرار به درب و دیوار برخورد کردند که به صورت سرپایی درمان شدند و شخصا به بیمارستان رفتم و چک و بررسی کردم.
محمدی تبار تصریح کرد: با هماهنگی که با سه فرماندار شهرستانهای کهگیلویه، چرام و گچساران داشتیم، تصمیم گرفته شد که مدیریت بحران هر شهرستان کل خسارتها را برآورد کنند.
مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان با بیان اینکه اکنون در شهر چرام هستم، عنوان کرد: خوشبختانه هیچ گونه خسارات جانی نداشته ایم و در حد ترک خوردگی دیوار ساختمانها گزارش شده که ان شاء الله خسارات وارده نیز برآورد میشود و به اطلاع مردم فهیم استان میرسد، بنده وظیفه دارم به دلیل پیگیریهای مستمر استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل صدا و سیما و معاون محترم عمرانی استاندار از آنها تشکر کنم.
به گزارش ایسنا، زمین لرزهای به قدرت 5.2 در مقیاس ریشتر ساعت 21 دقیقه بامداد امروز چرام را لرزاند.
به گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه در عمق 10 کیلومتری زمین کهگیلویه و بویراحمد رخ داد. بعد از این زلزله متأسفانه بازار شایعه در حال داغ شدن بود که با حضور به موقع رسانهها بساط شایعات جمع شد.
همچنین داودی راهزادی، مدیرعامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: در پی زلزله 5.2 ریشتری در شهرستان چرام و گچساران مشکلی خاصی در خصوص شبکه برق نداشته ایم.
وی افزود: تنها 2 ترانس شبکه داخلی شهرک نفت گچساران که در حوزه ما نیست و مربوط به شرکت نفت گچساران است با قطعی مواجه شد.
راهزادی اظهار کرد: در شهرستان چرام که مرکز زلزله بود نیز مشکلی نداشتهایم.