لری کینگ مجری مشهور آمریکایی که بود؟

لری کینگ (larry king) مجری سرشناس آمریکایی بود که بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ در ۸۷ سالگی از دنیا رفت.
يکشنبه، 5 بهمن 1399
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ناهید اسدی
موارد بیشتر برای شما
لری کینگ مجری مشهور آمریکایی که بود؟
به گزارش راسخون؛ لری کینگ اواخر ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بود، از دنیا رفت. 
 
این مجری نامدار در ۸۷ سالگی بیماری‌های زمینه‌ای بسیاری چون دیابت و ناراحتی قلبی داشت و سرانجام امروز بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ درگذشت. کینگ طی شش دهه فعالیت حرفه‌ای با شخصیت‌های مطرح بین‌المللی از نلسون ماندلا تا بیل کلینتون به گفتگو نشسته بود. 
 
وی در سال‌های اخیر از نظر سلامتی با مشکلات متعددی روبه رو شده بود که جراحی سرطان ریه در سال ۲۰۱۷ و چند عمل قلب از جلمه آنها بود.

این مجری مشهور به مدت ۲۰ سال یک ستون ثابت در یواس‌ای تودی داشت و پس از آن حساب توییترش را راه انداخت که ۲.۸ میلیون فالوئر داشت.

آکادمی ملی علوم و هنرهای تلویزیونی در سال ۲۰۱۱ به وی جایزه امی یک عمر دستاورد در ساخت خبر و مستند را اهدا کرد و برنامه وی «لری کینگ لایو» را برنامه‌ای خواند که بسیاری از سیاستمداران و رییس‌جمهورها را متوقف می‌کرد و امکان رو در رو شدن با این شخصیت‌ها را به مردم می‌داد. شخصیت‌های مختلفی مهمان برنامه وی بودند که مارتین لوتر کینگ، دالایی لاما، یاسر عرفات، پوتین و نلسون ماندلا از جمله آنها بودند.
 

درباره لری کینگ بیشتر بدانیم

 
لری کینک مجری مشهور آمریکایی بر اثر کرونا درگذشت

او اگر بهترین مجری تلویزیونی در ایالات متحده نباشد، می‌تواند جایگاه قابل قبولی در لیست بهترین‌ها به خود اختصاص دهد. بسیاری از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران او را تاثیرگذارترین مجری تاریخ تلویزیون می‌دانند و البته که شهرت او به‌عنوان مجری و خبرنگاری که سال‌ها در برنامه‌های تلویزیونی حضور پیدا کرده حتی از بسیاری از بازیگران و کارگردانان هالیوودی هم بیشتر بود.

به بهانه مرگ لری کینگ فرصتی فراهم شده تا زندگی یکی از بهترین مجری‌های تلویزیونی تاریخ را واکاوی کنید. مردی که تماشاگران حرفه‌ای برنامه‌اش باور داشتند او تنها فردی است که می‌تواند در برابر هر سیاستمداری پیروز باشد.
 
سال‌هایی ابتدایی؛ ترک تحصیل برای تامین هزینه‌های خانه
لارنس هاروی زیگر که بعدها به لری کینگ شهرت پیدا کرد در ۱۹ نوامبر ۱۹۳۳ در محله بروکلین در نیویورک به دنیا آمد. او دومین فرزند زوجی روسی بود. پدر و مادر لارنس از جمله یهودیان ارتدکسی لقب می‌گرفتند که در دهه ۱۹۳۰ از بلاروس (سرزمینی که آن روزها بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود) به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرده بودند. خانواده زیگر وضعیت مالی مساعدی نداشتند و به همین دلیل لارنس در دبیرستان دولتی درس می‌خواند. اما حادثه تلخی رخ داد؛ آرون زیگر که صاحب رستورانی در نیویورک بود پیش از رسیدن به پنجاه سالگی به دلیل سکته قلبی درگذشت. پس از آن لارنس هاوی برای کمک به تامین هزینه‌های خانواده درس‌خواندن را رها کرد و پس از مدتی کارهای گوناگون پی برد که علاقه خاصی به کارهای رسانه‌ای دارد.

ورود به دنیای رادیو؛ تکه‌های پازل به‌صورت تصادفی در کنار یکدیگر قرار می‌گرفتند
یک گوینده رادیو که به صورت کاملا تصادفی لری کینگ جوان را ملاقات کرده بود به او پیشنهاد کرد که راهی ایالت فلوریدا شود. در اوایل دهه ۱۹۵۰ فضای جذابی برای رشد مجموعه‌های رادیویی در فلوریدا فراهم شده بود که احتمالا شانس مورد نیاز لارنس هاروی زیگر را در برابر او قرار می‌داد. بنابراین پسر جوان راهی میامی شد. او پس از مدتی گشت و گذار توانست کاری در یک ایستگاه رادیویی پیدا کند. اگرچه وظیفه اصلی لری کینگ در آن روزها مدیریت کارهای متفرقه و تمیزکردن رادیو بود اما پس از آن که یکی از گویندگان ایستگاه رادیویی از کارش استعفا دارد، آقای زیگر فرصت گویندگی را پیدا کرد. او در همان برنامه‌ها خودش را لری کینگ معرفی کرد و این نام بعدها به نام اصلی او تبدیل شد.
 
لری کینک مجری مشهور آمریکایی بر اثر کرونا درگذشت

برنامه رادیویی لری کینگ؛ سکوی پرتاب
لری کینگ آهسته آهسته مسیر موفقیت را ادامه داد و اجرای یک برنامه ورزشی که به اخبار و حواشی لیگ ملی فوتبال آمریکایی می‌پرداخت را برعهده گرفت. اما زندگی او در اواخر دهه ۱۹۷۰ تغییر پیدا کرد. زمانی که موفق شد «برنامه رادیویی لری کینگ» را میزبانی کند. این برنامه که از  ژانویه ۱۹۷۸ برای همه مردم آمریکا پخش می‌شد، میزبان گفتگو بسیاری از شخصیت‌های شناخته‌شده دنیای سیاست، هنر و جامعه بود. اما پس از آن که تهیه‌کنندگان برنامه تصمیم گرفتند زمان پخش آن را از بامداد به بعدازظهر تغییر دهند، لری کینگ تصمیم گرفت تا این برنامه رادیویی را ترک کند.
 
ورود به سی‌ان‌ان؛ تبدیل‌شدن به مرد شماره یک تلویزیون
مدیران مجموعه رسانه‌ای سی‌ان‌ان که از محبوبیت و توانایی‌های لری کینگ باخبر بودند، پیشنهاد همکاری با او را مطرح کردند و گوینده توانمند رادیو هم این پیشنهاد را پذیرفت. «برنامه زنده تلویزیونی لری کینگ» از ژوئن ۱۹۸۵ آغاز شد و از همان ابتدا مورد توجه قرار گرفت. لری کینگ در این برنامه از طرفداران تئوری‌های موجودات بیگانه فرازمینی تا سیاستمداران و حتی بازیگران دعوت می‌کرد تا مهمان برنامه تلویزیونی او باشند. شاید جالب باشد بدانید که لری کینگ به محض پایان برنامه تلویزیونی‌اش یک برنامه رادیویی را هم اجرا می‌کرد.
 
لری کینک مجری مشهور آمریکایی بر اثر کرونا درگذشت

در جریان دهه ۱۹۹۰ میلادی دو اپیزود از «برنامه زنده تلویزیونی لری کینگ» بیشتر از سایر اپیزودها مورد توجه قرار گرفت و شهرت او را جهانی کرد؛ نخست اپیزودی که در سال ۱۹۹۲ منتشر شد و راس پرو، میلیاردر آمریکایی، در این اپیزود از آمادگی‌اش برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت و در دومین اپیزود که یک سال بعد منتشر شد، مناظره‌ای میان راس پرو و ال گور انجام شد. این اپیزود که صحبت‌های دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۹۹۲ آمریکا را منعکس می‌کرد تا سال ۲۰۱۵ هم پربیننده‌ترین اپیزود «برنامه زنده تلویزیونی لری کینگ» بود. باراک اوباما، ولادیمیر پوتین، هوگو چاوز، جورج بوش، جورج بوش پدر، بیل کلینتون، هیلاری کلینتون، مونیکا لوینسکی، کالین پاول، الگور و دونالد ترامپ از شناخته‌شده‌ترین سیاستمدارانی هستند که در برابر لری کینگ قرار گرفته‌اند. مارلون براندو، الیزابت تیلور، سلین دیون، آنجلینا جولی، جیم کری و تام کروز هم از جمله هنرمندانی لقب می‌گیرند که مهمان «برنامه زنده تلویزیونی لری کینگ» بوده‌اند.

لری کینگ در قرن بیست و یکم بیشتر از دوران ابتدایی کارش مورد توجه قرار گرفت و حتی به صورت افتخاری در بسیاری از عناوین تلویزیونی و سینمایی حضور پیدا کرد. سریال‌های «آرتور»، «۳۰راک» و «آبشار جاذبه» از جمله آثاری بودند که فرصت حضور افتخاری لری کینگ در برابر دوربین تلویزیون را فراهم کردند. شخصیت لری کینگ در انیمیشن‌های «شرک ۲» و «فیلم زنبوری» هم حضور پیدا کرده است.

لری کینگ در سال ۲۰۱۰ میزبان محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهور وقت ایران، بود. اگرچه لری کینگ به صراحت و توانایی‌های تحسین‌برانگیزش در اجرا شناخته می‌شود اما در جریان مصاحبه با احمدی‌نژاد مجبور شد بیشتر از ده بار برنامه را متوقف کند. او در نهایت در ۱۶ دسامبر ۲۰۱۰ به پخش منظم برنامه تلویزیونی‌اش پایان داد. «برنامه زنده تلویزیونی لری کینگ» برای ۲۵ سال از شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان پخش شد و به‌صورت میانگین بیشتر از یک میلیون تماشاگر برای هر اپیزود را میزبانی می‌کرد.
 

آرنولد شوارزنگر، فرماندار وقت کالیفرنیا، پس از خداحافظی لری کینگ از اجرای منظم روز خداحافظی او را به عنوان روز رسمی لری کینگ در ایالت کالیفرنیا معرفی کرد. لری کینگ در ۷۷ سالگی و پس از ربع قرن اجرای برنامه تلویزیونی از تماشاگران خود خداحافظی کرد. او در دوران ۶۴ ساله حضورش در رسانه‌های گوناگون بیشتر از ۵۰هزار مصاحبه انجام داد و به دلیل مصاحبه با تعداد بی‌شماری از شخصیت‌های سیاسی، هنری و اجتماعی وارد کتاب رکوردهای گینس هم شد.
 
بازگشت به اجرای تلویزیونی؛ اتهام همکاری با روس‌ها
البته لری کینگ پس از خداحافظی با اجرای ثابت تلویزیونی همچنان به فعالیت رسانه‌ای ادامه داد. او در روزنامه‌ها می‌نوشت و گاهی هم میزبان برنامه‌های مختلف تلویزیونی بود. او در سال ۲۰۱۲ برنامه تلویزیونی جدیدی به نام «حالا با لری کینگ» را آغاز کرد که با همکاری سرویس استریم هولو و خبرگزاری راشا تودی ساخته می‌شد. کینگ بعدها در واکنش به همکاری با یک خبرگزاری روسی آن هم در ایالات متحده مدعی شد برنامه تلویزیونی او ارتباطی به روس‌ها ندارد و تنها توافق‌های مالی متعددی میان دو طرف وجود دارد. هزار اپیزود برنامه تلویزیونی «حالا با لری کینگ» در چارچوب هشت فصل منتشر شد.

او همچنین برنامه دیگری به نام «سیاستمداری با لری کینگ» را هم اجرا می‌کرد. پخش این برنامه از ۱۳ ژوئن ۲۰۱۳ آغاز شد اما در روزهای پایانی سال ۲۰۲۰ به دلیل بیماری‌هایی که گریبان لری کینگ را گرفته بود، متوقف شد.

روزهای پایانی و مرگ
سابقه بیماری‌های جدی در زندگی لری کینگ به دهه ۱۹۸۰ بازمی‌گردد. او در سال ۱۹۸۷ دچار یک حمله قلبی جدی شد و پس از آن تحت عمل قلب باز قرار گرفت. آقای کینگ در سال ۲۰۱۷ هم تایید کرد که به سرطان ریه مبتلا شده و تحت درمان و مراقبت‌های پزشکی قرار گرفته است. اگرچه سرطان ریه او با جراحی توده بدخیم و خارج‌کردن آن از بدنش کنترل شد اما یک سکته مغزی در سال ۲۰۱۹ وضعیت لری کینگ را وخیم‌تر کرد. این مجری شناخته‌شده که هشت بار ازدواج کرده بود دو فرزندش را در سال ۲۰۲۰ از دست داد. پسر او در ماه ژوئن به دلیل حمله قلبی درگذشت و دخترش هم در ماه آگوست بر اثر ابتلا به سرطان ریه جان باخت.

لری کینگ در نخستین روزهای سال ۲۰۲۱ به ویروس کرونا مبتلا شد و به بیمارستانی در لس‌آنجلس منتقل شد. آقای کینگ پس از حدود دو هفته درگیری با ویروس کرونا در نهایت جان خود را از دست داد. تاریخ ژورنالیسم او را با عینک بزرگ، پیراهن گشاد و مدل قدیمی‌ موهایش به یاد می‌آورد.

 
منبع:
1. اعتماد آنلاین/«لری کینگ» درگذشت
2. مهر/در سن ۸۷ سالگی؛ لری کینک مجری مشهور آمریکایی بر اثر کرونا درگذشت
3. ایرنا/ همه چیز درباره لری کینگ: از مصاحبه با محمود احمدی‌نژاد تا ۶۴ سال تجربه ژورنالیسم
4. آپارات/ هوش دکتر احمدی نژاد در پاسخ لری کینگ


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
نماینده ایران در سازمان ملل: آمریکا از سیاسی کردن شرایط کنونی مقابله با «کرونا» دست بردارد
نماینده ایران در سازمان ملل: آمریکا از سیاسی کردن شرایط کنونی مقابله با «کرونا» دست بردارد
شنبه، 24 اسفند 1398
اعلام وضعیت فوق العاده در آمریکا در پی شروع ویروس کرونا / احتمال کرونایی شدن ترامپ
اعلام وضعیت فوق العاده در آمریکا در پی شروع ویروس کرونا / احتمال کرونایی شدن ترامپ
شنبه، 24 اسفند 1398
کروناویروس، «پنجشنبه سیاه» وال استریت را رقم زد
کروناویروس، «پنجشنبه سیاه» وال استریت را رقم زد
جمعه، 23 اسفند 1398
موسوی خطاب به ترامپ: بهترین و شجاع‌ترین ⁧‫کادر درمانی‬⁩ جهان را داریم و نیازی به پزشک آمریکایی نداریم
موسوی خطاب به ترامپ: بهترین و شجاع‌ترین ⁧‫کادر درمانی‬⁩ جهان را داریم و نیازی به پزشک آمریکایی نداریم
جمعه، 23 اسفند 1398
کرونا در جهان | تعداد مبتلایان جدید در مرکز شیوع «کووید ۱۹» تک‌رقمی شد؛ ۴۰ ایالت آمریکا درگیر کرونا
کرونا در جهان | تعداد مبتلایان جدید در مرکز شیوع «کووید ۱۹» تک‌رقمی شد؛ ۴۰ ایالت آمریکا درگیر کرونا
پنجشنبه، 22 اسفند 1398
آخرین اخبار مربوط به کرونا در جهان| تعطیلی مراکز آموزشی امارات، کاهش مبتلایان در چین و افزایش قربانیان در اروپا
آخرین اخبار مربوط به کرونا در جهان| تعطیلی مراکز آموزشی امارات، کاهش مبتلایان در چین و افزایش قربانیان در اروپا
چهارشنبه، 14 اسفند 1398
افزایش تعداد قربانیان ویروس کرونا/ ۲۶ کشور درگیر این ویروس شدند
افزایش تعداد قربانیان ویروس کرونا/ ۲۶ کشور درگیر این ویروس شدند
شنبه، 12 بهمن 1398
شیوع ویروس کرونا فتنه انگیزی آمریکا است
شیوع ویروس کرونا فتنه انگیزی آمریکا است
يکشنبه، 6 بهمن 1398
ویروس کرونا و تأثیر آن بر اقتصاد جهانی
ویروس کرونا و تأثیر آن بر اقتصاد جهانی
شنبه، 5 بهمن 1398
اولین مورد از بیماری مرموز چینی در آمریکا شناسایی شد | آیا ویروس «کرونا» قابل انتقال است؟
اولین مورد از بیماری مرموز چینی در آمریکا شناسایی شد | آیا ویروس «کرونا» قابل انتقال است؟
چهارشنبه، 2 بهمن 1398
موارد بیشتر برای شما
بررسی مرقع و قطاع در خوشنویسی
بررسی مرقع و قطاع در خوشنویسی
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
play_arrow
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
play_arrow
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
play_arrow
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
play_arrow
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
play_arrow
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
play_arrow
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
play_arrow
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
play_arrow
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
play_arrow
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
play_arrow
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
play_arrow
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
play_arrow
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
play_arrow
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
play_arrow
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها