تصویرگری روح در آیات و روایات

پایان نامه مصطفی لبیکی، دانش آموخته دوره هشتم تهیه‌کنندگی سیما دانشکده صدا و سیما قم با عنوان «تصویرگری روح در آیات و روایات» تدوین شده است.
جمعه، 27 بهمن 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تصویرگری روح در آیات و روایات

پایان نامه مصطفی لبیکی، دانش آموخته دوره هشتم تهیه‌کنندگی سیما دانشکده صدا و سیما قم با عنوان «تصویرگری روح در آیات و روایات» تدوین شده است.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشکده صدا و سیما قم، مصطفی لبیکی دانش‌آموخته دوره هشتم تهیه‌کنندگی سیما دانشکده صدا و سیما قم، پایان‌نامه «تصویرگری روح در آیات و روایات» را به راهنمایی استاد برهان آزاد تدوین کرد.ه است
بر اساس این گزارش،‌ چکیده این پایان نامه بدین شرح است:
چکیده:
تصویرگری روح آن گونه که در آیات و روایات وجود دارد قطعاً با شناختی که ما از تصویرگری روح در فیلم داریم، تمایزها و اشتراکاتی دارد و مقوله روح در قرآن و احادیث با مقوله آن در جهان تصویر گاهی با هم اختلاف و و گاهای مشترک است. و این اختلافات و اشتراکات شناخت روح و مقوله تصویر (فیلم) موضوعی است که در مقایسه با یکدیگر مورد کنکاش قرار می‌گیرد و شاید بتوان ادعا کرد که این پایان نامه بحثی پژوهشی و تحقیقی جدیدی است در این موضوع. این بررسی اگرچه به خودی خود بحثی مستقل است، می‌تواند به عنوان مدخلی برای مباحثی که در زمینه نظری مقایسه تصویری روح از منظر آیات و روایات، واژه تصویرگری آن در فیلم، وجود دارد مطرح باشد.
نوشته حاضر کنکاشی است در رابطه با مقولات گوناگونی همچون تصویرگری روح از منظر آیات و روایات، واژه تصویرگری، صورت و تمثال در لغت، تصویر و تمثال در قرآن،تصویرگری در ادیان، روح در عرفان اسلامی و ادبیات عرفانی، حقیقت انسان،انسان از دیدگاه متفکران، انسان از منظر قرآن، ماهیت نفس، مجرد یا مادی بودن آن، تجرد نفس در فلسفه اسلامی و غربی، تجرد نفس در قرآن و روایات، تعریف تصویر، اقسام تصویر و برداشت از آن، تفاوت تصویر با انگاره ذهنی، چرایی زبان تصویر، کارکرد نماد، سمبل و تمثیل در تصویرگری، فلسفه فیلم، هنر بودن فیلم، هنر و زیبایی شناسی، اقسام هنر از منظر انسان شناسی، عناصر هنر قدسی، ماهیت فیلم، شناخت فیلم، گستره حضور روح در تصاویر، فیلم‌ها و نقد و تحلیل چند نمونه فیلم در موضوع روح و...
لذا این نتیجه حاصل آمد که حلقه اتصال میان تصویرگری روح از منظر آیات و روایات و تصویر گری آن در فیلم، نمادها و سمبل‌ها هستند که می‌توان از آن‌ها به عنوان ارائه ای تصویری و معادل‌های برای مفاهیم انتزاعی، ماورایی و قدسی استفاده کرد. برای نیل به این پاسخ سؤالات این تحقیق و اثبات فرضیه های مورد نظر از روش تحقیق به روش اسنادی و کتابخانه ای استفاده شده است و اینترنت و نمایه برای رسیدن به این اهداف به یاری گرفته شده است.
شایان ذکر است، پایان‌نامه «تصویرگری روح در آیات و روایات» پژوهشی از پایان‌نامه مصطفی لبیکی، دانش آموخته دوره هشتم تهیه‌کنندگی سیما دانشکده صدا و سیما قم به راهنمایی استاد برهان آزاد، برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد، در آبان ماه سال 1387 دفاع شده است.
علاقمندان می‌توانند جهت دریافت اصل پایان نامه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشکده صدا و سیما قم مراجعه کنند

/7432/



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط