همایش مشعل داران هدایت با حضور 300 نفر از طلاب پایه پنجم مدارس خواهران حوزه علمیه خراسان، در اردوگاه فرهنگی – تربیتی ثامن الحجج علیهالسلام مشهد برگزار شد.
به گزارش راسخون به نقل از خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین هادی حسین خانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه در این همایش بابیان این که در سوره فرقان خصوصیات «عبادالرحمن» ذکر شده است، گفت: طبق آیه شریفه « وَالَّذِینَ إِذَا أَنفَقُوا لَمْ یُسْرِفُوا وَلَمْ یَقْتُرُوا وَکَانَ بَیْنَ ذَلِکَ قَوَامًا (آیه 67 سوره مبارکه فرقان)»، حدوسط و حرکت در خط تعادل از ویژگی های عبادالرحمن می باشد که مورد سفارش اسلام قرار گرفته است.
وی با بیان این که حد وسط به معنای ان است که به سایر وظایف لطمه نخورد و آسیب نرسد افزود : مسیر علمی طلبگی نباید متوقف شود، البته با پرهیز از تفریط از وظایف دیگرغافل نشویم .
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور با بیان این که طلاب به عنوان مبلغان دین باید به وظیفه اصلی خود که تبلیغ وترویج مکتب اهل بیت ع است توجه و اهتمام داشته باشند یادآورشد : نخستین فعالیت تبلیغی را میتوان از میان خانواده و بستگان شروع کرد و با حساسیت نسبت به اطرافیان، انجام وظیفه کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسین خانی با اشاره به دفاع از ارزشها به عنوان رسالت تبلیغی طلاب علوم دینی، ابرازداشت: اگر حضور در برخی مجامع ضدارزشی به منزله تأیید آن رفتار از سوی طلبه است، بنا به آیه قرآن در سوره مبارکه نساء، نباید در آن جمع شرکت کرد.
وی تضییع امور خانواده و معطوف نمودن تمام توجه به رسالت تبلیغی و نیز ورود به عرصههای مهم با هر میزان توانمندی علمی را از افراط و تفریطهایی دانست که باید نسبت به آن توجه داشت.
معاون تهذیب حوزه های علمیه، با بیان این که مدرک، همه ارزش طلبه نیست؛ بلکه تنها به عنوان مشخص نمودن شایستگی های فرد محسوب می شود، گفت: البته نباید در مسیر رشد علمی، وظیفه های دیگر و حقوق سایر افراد خانواده متأثر شود.
وی با بیان این که با در نظر گرفتن حدوسط ها، باید در کنار توجه به امور علمی نسبت به معنویات اهتمام داشت، خاطر نشان کرد: باید قدر فرصت های معنوی را دانست و با انس با قرآن و ادعیه مفاهیم آن را در زندگی به کار برد.
حجت الاسلام والمسلمین حسین خانی تصریح کرد: باید مراقب افراط و تفریط در زندگی بود و مربی و استاد خود را آگاهانه انتخاب نمود.
وی تفرج و شاد بودن، پوشش و آراستگی ظاهری و بهداشت را از امور مهم و صفات مطلوب مورد تأکید اسلام برشمرد.
معاون تهذیب حوزه های علمیه با اشاره به ضرورت مشارکت طلاب در عرصه های خطیر سیاسی و اجتماعی ابرازداشت: طلاب علوم دینی باید نسبت به مسائل سیاسی، پرشور و با انگیزه باشند و در خط ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب این مسیر را طی کنند.
گفتنی است؛ در این اردوی یک روزه که 300 نفر از طلاب پایه پنجم مدارس خواهران حوزه علمیه خراسان، در اردوگاه فرهنگی – تربیتی ثامن الحجج (علیه السلام) مشهد حضور داشتند، میزگردی با موضوع نقش زن در تربیت، تحصیل و اشتغال و نیزکارگاه پایان نامه نویسی برگزار شد.
/7432/