حجت الاسلام جوان آراسته تأکید کرد :

حیا و عفت نیاز جامعه بر مبنای فرهنگ فاطمی / قناعت؛ بعد اقتصادی فرهنگ فاطمی

ﻋﻀﻮ ﻫﯿئت ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه ﺣﻮزه و داﻧﺸﮕﺎه نیاز امروز جامعه ما را بر مبنای فرهنگ فاطمی رعایت حیا و عفت برشمرد و گفت : این امر در ابعاد مختلف برای زنان و مردان تا حدی مورد غفلت قرار گرفته است.
شنبه، 16 فروردين 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
حیا و عفت نیاز جامعه بر مبنای فرهنگ فاطمی / قناعت؛ بعد اقتصادی فرهنگ فاطمی

ﻋﻀﻮ ﻫﯿئت ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه ﺣﻮزه و داﻧﺸﮕﺎه نیاز امروز جامعه ما را بر مبنای فرهنگ فاطمی رعایت حیا و عفت برشمرد و گفت : این امر در ابعاد مختلف برای زنان و مردان تا حدی مورد غفلت قرار گرفته است.
 
به گزارش راسخون، حجت اﻻﺳﻼم واﻟﻤﺴﻠﻤﯿﻦ ﺣﺴﯿﻦ ﺟﻮان آراﺳﺘﻪ، ﻋﻀﻮ ﻫﯿئت ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه ﺣﻮزه و داﻧﺸﮕﺎه در گفت‌و‌گو با ایکنا، به مؤلفه‌های فرهنگ فاطمی که نیاز امروز جامعه ما است اشاره کرد و گفت: در این زمینه اهتمام به تربیت در زندگی فردی و اجتماعی از اهمیت والایی برخوردار است.
 
اهتمام به تربیت در فرهنگ فاطمی
 
وی تربیت صحیح را سبب بروز ستاره‌های درخشانی همچون امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) دانست وگفت: اساس دین بر مبنای تربیت است و هدف نهایی و غایی خلقت انسان سعادتمندی است که جز با تربیت صحیح صورت نمی‌گیرد.
 
وی ادامه داد: اولیای دین و حضرت زهرا(س) موضوع تربیت را دغدغه اصلی خود در زندگی قرار داده بودند و این مهم باید همواره در زمینه فردی و خانوادگی مدنظر همه اقشار جامعه به ویژه مادران باشد.
 
رعایت حیا و عفت از اصول فرهنگ فاطمی
 
حجت الاسلام جوان آراسته نیاز امروز جامعه ما را بر مبنای فرهنگ فاطمی رعایت حیا و عفت برشمرد و گفت: این امر در ابعاد مختلف برای زنان و مردان تا حدی مورد غفلت قرار گرفته است.
 
وی رعایت حریم مناسب بین زنان و مردان در ارتباطات اجتماعی با یکدیگر را از تأکیدات فرهنگ فاطمی ارزیابی و عنوان کرد: بانوان در فعالیت‌های اجتماعی خود باید مبنای عملکرد، رفتار و گفتار خود را از فرهنگ فاطمی استخراج کنند.
 
وی ادامه داد: حضور بانوان در جامعه باید در حد رفع نیاز و بنا به ضرورت‌ها باشد. در زندگی حضرت زهرا(س) بین این زوج آسمانی تقسیم کار صورت گرفته بود، البته اقتضائات زمانی نیز باید مد نظر باشد اما از این فرهنگ نیز نباید غافل شد و صرفا از فرهنگ غربی تبعیت کرد.
 
جایگاه صبر و مقاومت در فرهنگ فاطمی
 
حجت الاسلام والمسلمین جوان آراسته محور قابل توجه دیگر در فرهنگ فاطمی را صبر و مقاومت دانست و گفت: صبر و شکیبایی در برابر فشارهای روحی و روانی و مشکلات اقتصادی و ایستادگی در کنار همسر باید الگویی برای بانوان مسلمان در زندگی خانوادگی باشد.
 
فرهنگ فاطمی در بعد اقتصادی؛ قناعت است
 
ﻋﻀﻮ ﻫﯿئت ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه ﺣﻮزه و داﻧﺸﮕﺎه به ادعای برخی افراد مبتنی بر تبعیت از حضرت زهرا(س) اشاره و عنوان کرد: فرهنگ فاطمی در بعد اقتصادی و معیشتی فرهنگ قناعت است و رهروان این بانوی بزرگوار باید خود را از اسراف و تجمل گرایی دور نگه دارند.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.