در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي

مدير روابط عمومي و بين‌الملل پژوهشكده رويان گفت: در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي آن ‪ ۸۵‬بيماري لاعلاج به جرگه بيماري‌هاي قابل علاج خواهد پيوست. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دكتر رضا ساماني ، در حاشيه دومين همايش سلول‌هاي بنيادي كه با عنوان‌اصول تئوري سلول‌هاي بنيادي انقلاب هزاره سوم، در شيراز برپاشده است، در گفت و گو با خبرنگاران افزود : هم اينك، بانك سلول‌هاي بنيادي بندناف درپژوهشكده رويان تشكيل شده و با تمام قوا
يکشنبه، 30 تير 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي
در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي آن ‪ ۸۵‬بيماري لاعلاج به جرگه بيماري‌هاي قابل علاج خواهد پيوست
در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي آن ‪ ۸۵‬بيماري لاعلاج به جرگه بيماري‌هاي قابل علاج خواهد پيوست.

مدير روابط عمومي و بين‌الملل پژوهشكده رويان گفت: در صورت راه اندازي بانك عمومي بند ناف و استفاده از سلول‌هاي بنيادي آن ‪ ۸۵‬بيماري لاعلاج به جرگه بيماري‌هاي قابل علاج خواهد پيوست.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دكتر رضا ساماني ، در حاشيه دومين همايش سلول‌هاي بنيادي كه با عنوان‌اصول تئوري سلول‌هاي بنيادي انقلاب هزاره سوم، در شيراز برپاشده است، در گفت و گو با خبرنگاران افزود : هم اينك، بانك سلول‌هاي بنيادي بندناف درپژوهشكده رويان تشكيل شده و با تمام قوا مشغول فعاليت است و هيچ اختلالي درآن ايجاد نشده‌است ولي نحوه‌فعاليت آن‌به صورت خصوصي است و خانواده‌ها براي فرزندان خود اقدام و خون بند ناف انسان را نگه داري مي‌كنند.
وي گفت: هدف پژوهشكده رويان، ايجاد بانك عمومي بندناف‌است كه‌از اين طريق بتوان سلول‌هاي بنيادي بند ناف را در اختيار بيماران خانواده‌هايي كه موفق به نگه داري سلول‌هاي خودشان نشده‌اند، قرار داد.
ساماني با بيان اينكه براي راه اندازي پروژه ايجاد بانك عمومي بند ناف در پژوهشكده رويان نيازمند ‪ ۷۰‬تا ‪ ۱۰۰‬ميليارد ريال اعتبار است،اظهار داشت هم اينك اين پروژه به دليل قطع بودجه، تعطيل شده و اميد داريم كه‌با تامين بودجه مورد نياز كار راه اندازي آن مجددا آغاز شود.
او گفت:فعاليت پژوهشكده رويان برروي درمان‌ناباروري متمركز شده و همچنين استفاده از سلول‌هاي بنيادي در درمان بيماري‌ها و تا كنون اين پژوهشكده موفق شده‌كه‌اين سلول هارا بر روي انسان در اعضايي همچون قلب،چشم، استخوان، كبد، پوست و در پيوند كليه، به مرحله آزمايش بگذارد و در اين مسير نيز نتايج خوبي حاصل شده است.
ساماني ادامه داد: هم اينك، طرح‌هاي تجربي بر روي حيوانات و در زمينه بيماري ديابت، ضايعات نخاعي و غضروف در حال انجام است.
رييس دانشكده علوم پايه دانشگاه شيراز نيز دراين همايش گفت:اين دومين همايش است كه درزمينه سلول‌هاي بنيادي برگزار مي‌شود وتحقيقات و مطالعاتي كه در خصوص سلول‌هاي بنيادي انجام مي‌شود بسيار حجيم و گسترده است و كشور مانيز موفق به انجام فعاليت‌هاي قابل توجهي در اين عرصه شده است.
دكتر نوذر ساماني افزود:هدف از برگزاري اين همايش،تبادل اطلاعات، انتقال فناوري و علم در زمينه سلول‌هاي بنيادي و همچنين تقويت انگيزه خود باوري در بين دانشجويان و جوانان است و اينكه بتوانيم انرژي و توان بالقوه‌اي كه دانشجويان از آن برخوردار هستند به انرژي بالفعل تبديل كنيم.
وي گفت: ويژگي كه در سلول‌هاي بنيادي وجود دارد و همچنين ملموس بودن نتايج پژوهش و تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام مي‌شود، موجب شده است كه هر بي‌علاقه‌اي، علاقه مند و هر علاقه مندي، عاشق تحقيقات در اين زمينه شود.
اين همايش به مدت دو روز بر پا خواهد بود.
سلول‌هاي بنيادي،سلول‌هاي اوليه‌اي هستند كه توانايي تبديل و تمايز به انواع مختلف سلول‌هاي انساني را دارند و از آن‌هامي‌توان در توليد سلول و نهايتا بافت‌هاي مختلف در بدن انسان استفاده كرد، منابع اصلي سلول‌هاي بنيادي شامل مغز استخوان، بند ناف و جفت است.
امروزه استفاده از اين سلول‌ها براي ترميم بافت‌هاي آسيب ديده انساني در حال گسترش است، سلول‌هاي بنيادي قابليت تبديل به‌بافت‌هاي مختلف اعم از بافت عصبي و عضلاني رادارند وازآن‌ها مي‌توان براي درمان بيماران قلبي وكبدي و ديگر بيماري‌هاي حاد استفاده كرد.




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط