پرورش درختان هلو

در صورتی که مراقبت های لازم از درخت هلو صورت پذیرد، تولید میوه های خوشمزه و شیرینی پرورش می کند. شما می توانید درختان هلو را در خانه پرورش دهید. در این مقاله با نحوه ی پرورش درختان هلو آشنا خواهیم شد.
سه‌شنبه، 9 آذر 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
پرورش درختان هلو
پرورش درختان هلو

 

مترجم: سهیلا حاجی زاده
منبع:راسخون
 

در صورتی که مراقبت های لازم از درخت هلو صورت پذیرد، تولید میوه های خوشمزه و شیرینی پرورش می کند. شما می توانید درختان هلو را در خانه پرورش دهید. در این مقاله با نحوه ی پرورش درختان هلو آشنا خواهیم شد.
مراحل رشد درخت هلو
قلمه گیری
مهم ترین بخش پرورش این درخت، فراهم آوردن نور خورشید کافی برای آن ها می باشد. محلی را جهت کشت انتخاب کنید که کاملا آفتاب گیر باشد. درختان هلو جهت رشد نیاز به حداقل مراقبت دارند. اجازه دهید در این بخش با نحوه ی قلمه گیری این درخت آشنا شویم.
قلمه ها را باید در خاک شنی عمیق کرد. این خاک باید زهکش خوبی داشته باشد، چون زهکش ضعیف می تواند مانع از رشد گیاه گردد. pH خاک باید حدود 5/6 باشد. در حالت ایده آل درختان یک ساله دارای ریشه هایی هستند که به خوبی در خاک استقرار می یابد. درختان کوچک با سیستم ریشه ای خوب به استقرار گیاهان کمک می کنند. بهترین زمان برای کاشت درختان هلو فصل بهار می باشد. در صورتی که قصد دارید چند گیاه را در یک مکان کشت کنید، گیاهان را به فاصله ی10 تا 12 فوت جدا از هم کشت کنید.
فرایند مهم دیگر در پرورش هلو گرده افشانی می باشد. درختان هلو خود گرده افشان هستند، به این معنی که گرده ی همان گل می تواند گرده افشانی را انجام داده ومیوه را توسعه دهد. بنابراین، داشتن تنها یک درخت در خانه جهت گرده افشانی کافی است.
فاکتور بعدی بیل زدن و چنگك‌، زدن خاک می باشد. سطح خاک باید صاف بوده و بدون تخته سنگ باشد. سپس، شما نیاز به قبل از کشت قلمه ی درخت هلو نیاز به حفر یک گودال عمیق در خاک دارید. ریشه های درخت باید قبل از کشت حداقل 6 تا 10 ساعت در آب غوطه ور باشد. جهت کشت قلمه ی هلو گودال هایی را ایجاد کنید که فضای کافی جهت قرار گرفتن ریشه در آن وجود داشته باشد. هنگامی که ریشه ها دور از تنه ی درخت توسعه می یابد، نباید خم شوند.
سپس درخت را داخل زمین حفر کرده و ریشه ها را با لایه ای از خاک بپوشانید. مقداری آب بر روی این ناحیه ریخته و مطمئن شوید که خاک اشباع از آب می باشد. بعد از کاشت درخت، در سال اول شاخه های بالای درخت را که به سرعت در حال رشد هستند هرس کنید. هنگامی که متوجه شدید شاخه رشد زاویه دار دارد، شاخه های دیگری که به صورت ایستاده و راست قرار دارند را قطع کنید و توجه خود را بر روی شاخه های زاویه دار معطوف کنید. این کار را بعد از یک سال با قطع شاخه های دورتر در بالای درخت از جمله شاخه هایی که در زیر شاخه های غالب رشد می کنند، تکرار کنید. بعدا، می توانید شاخه های دیگر را به منظور حفظ شکل گیاه قطع کنید.
این درختان به راحتی از طریق بذر رشد می کنند. نیاز به جمع آوری بذور این میوه و سپس کاشت آن در خاک دارید. باید بذور در فصل پاییز به صورت مستقیم در زمین اصلی کشت شوند. منطقه ای که در آن بذر کشت می شود باید عاری از علف هرز باشد. بذور را در عمق 4 اینچی خاک قرار دهید. این بذور در فصل بهار سبز شده و باید در طول تابستان آبیاری صورت گیرد.
پرورش درختان هلو داخل خانه
نهال هلویی که کمتر از یک سال دارند را جهت کشت به داخل خانه انتقال دهید. ظروفی که در قسمت پایین آن ها سوراخ هایی جهت زهکشی آب وجود دارد را خریداری کرده و سپس سنگ های کوچکی را اطراف سوراخ زهکش قرار دهید، به طوری که مطمئن شوید که این سنگ ها سوراخ زهکش را مسدود نکرده باشتد. بعد از آن ظرف با با 50 درصد ماسه و 50 درصد خاک پر کنید.
گیاه باید در عمق مشابه ظرف یا کیسه ای که نهال را از آن خریداری کرده اید، کشت شود. سپس، بلافاصله بعد از کشت گیاه را آبیاری کرده و مطمئن باشید که خاک اطراف ریشه مرطوب باشد. می توانید به منظور حفظ مواد غذایی خاک، برخی کودها را به درخت اضافه کنید. ظرف کشت را در محلی که در اکثر ساعات روز نور مستقیم خورشید را دریافت می کند، قرار دهید.
این درختان باید در اواخر زمستان یا اوایل بهار هرس شوند. شاخه ها باید به گونه ای هرس شوند که گره جوانه نزدیک به انتهای شاخه قرار داشته باشند. باید درخت هلو را طوری هرس کنید که امکان عبور نور خورشید به داخل تنه و شاخه ی درختان وجود داشته باشد. با این حال، درخت هلویی که داخل خانه کشت شده به اندازه ی درختان فضای آزاد باردهی ندارند. بنابراین نباید انتظار برداشت میوه ی زیاد از درختان داخل خانه را داشت.
درختان پاکوتاه هلو
درختان پاکوتاه دارای اندازه ی کوچکتر بوده اما میوه ها همانند درختان معمولی آبدار و خوشمزه هستند. جهت کشت باید مکانی که کاملا آفتابگیر را انتخاب کرده و گودالی به عمق 10 اینچ جهت کاشت نهال آماده کنید. گودال آبیاری کرده و سه ساعت اجازه دهید تا این آب به طور کامل تخلیه شود. سپس گودال را تا عمق 18 اینچ حفر کرده و 1 تا 2 اینچ از آن را را کمپوست پر کنید.
درخت را از ظرف اصلی آن برداشته و به داخل گودال انتقال دهید. ریشه ها را به دقت داخل گودال پخش کرده و عمل آبیاری را انجام دهید. کمپوست آلی را به طور مساوی در اطراف درخت پخش کنید. درختان را دو بار در هفته آبیاری کرده و در روزهای گرمتر تعداد دفعات آبیاری را بیشتر کنید. در اوایل بهار درختان را و هنگامی که شاخه های نازک و باریک تشکیل شدند، آن ها را هرس کنید.

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط