آشنایی با واحد پول آذربایجان

واحد پول آذربایجان منات یا مانات (manat) است که با نام AZN در بازارهای جهانی شناخته می‌شود. واحد کوچکتر از منات، قپیک (Qapik) می‌باشد.
سه‌شنبه، 11 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با واحد پول آذربایجان
آذربایجان کشوری است در شمال غربی ایران که این روزها پذیرای مسافران بیشماری از کشورهای همسایه به خصوص ایران است. باکو پایتخت این کشور کوچک با داشتن جاذبه‌های فراوان توانسته جایگاهی در بین شهرهای توریستی برای خود پیدا کند. آگاهی و دانستن واحد پول آذربایجان می‌تواند سفر را لذت بخش تر و مقرون به صرفه تر کند.


واحد پول آذربایجان چیست؟

واحد پول آذربایجان منات (manat) است که در بازار‌های بین المللی با نماد AZN نشان داده می‌شود.  جمهوری آذربایجان در ۷ فوریه سال ۲۰۰۵ با موافقت رئیس جمهور واحد پول و ارزش و شکل پول را تغییر داد که از اول سال ۲۰۰۶ اقتصاد آذربایجان با منات جدید فعالیت خود را شروع نمود و این اسکناس‌های جدید با نشان‌های ملی و فرهنگی مزین گردیده است و به صورت اسکناس‌های ۱، ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۵۰۰ مناتی و سکه‌های ۱، ۳، ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰ Qapik (قپیک) می‌باشد؛ که ۱۰۰ قپیک یک منات را تشکیل می‌نماید.
 
واژه منات از واژه روسی "монета" (مُنِتا) به معنی سکه گرفته شده‌ است.


نظام مالیاتی و پول و ارز و بانکداری جمهوری آذربایجان

نظام مالیاتی جدید جمهوری آذربایجان از ژانویه سال 2001 میلادی الزام اجرایی پیدا کرده است. این نظام، اکثر قوانین و مقررات گذشته در نظام مالیات را ملغی نمود. بر اساس این نظام مالیاتی شرکت‌ها و نهادهای اقتصادی بر اساس سیستم چند گانه مالیاتی باید نسبت به پرداخت مالیات اقدام نمایند. این نظام علاوه بر داخل کشور در روابط اقتصادی خارجی نیز تسری پیدا کرده است. در اوضاع کنونی فعالیت‌های تجاری چندگانه بین جمهوری آذربایجان و کشورهای گرجستان، آلمان، قزاقستان، نروژ، مولداوی، پاکستان، لهستان، روسیه، ترکیه، اوکراین، انگلستان و ازبکستان امضا شده و مفاد آن اجرا می‌شود.


تبدیل منات آذربایجان (منات باکو) به دیگر واحدهای پولی جهان (سپتامبر 2017)

 1.7 منات آذربایجان:    1 دلار آمریکا
 2.03 منات آذربایجان:  1 یورو
 2.31 منات آذربایجان:  1 پوند انگلستان


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط