پنهان شدن خودکار دایرکت های توهین آمیز در توئیتر
این قابلیت فعلا دوران آزمایشی خود را سپری می کند و قرار است که پس از اطمینان موفقیت آمیز بودن آن، به انتشار عمومی برسد و تمامی کاربران توییتر قابلیت استفاده از آن را داشته باشند.این قابلیت به این صورت است که توییتر با کمک گرفتن از هوش مصنوعی، پیام های توهین آمیز ارسال شده به صورت دایرکت یا مستقیم در حساب های توییتر را تشخیص داده و آن ها را مخفی می سازد.
توییتر در حال حاضر توضیح کوتاهی درباره این قابلیت جدید داده است. با توجه به آن، باید گفت که احتمالا پنهان شدن خودکار دایرکت های توهین آمیز در توئیتر به این صورت پیش می رود که پیام های توهین آمیز در فولدر Message Request قرار گرفته و در همان جا ذخیره می شوند.
اگر توجه کرده باشید فولدر Message Request، برای حفظ پیام های افرادی به کار می رود که در شمار فالوورهای شما قرار ندارند. اما در صورتی که پروژه پنهان شدن خودکار دایرکت های توهین آمیز در توئیتر، با موفقیت همراه شود؛ از این پس در فولدر Message Request، یک بخش دیگری به نام additional Messages خواهیم داشت که در آن پیام های توهین آمیز را مخفی سازی شده می بینیم. البته لازم به ذکر است که هیچ یک از دو سوی ماجرا، یعنی فرستنده و گیرنده، نقشی در جا گرفتن پیام های توهین آمیز در additional Message نخواهند داشت و این کار به صورت خودکار از سوی توییتر با تشخیص الفاظ توهین آمیز، صورت می گیرد.
جالب است بدانید که توییتر در این فولدر از یک دکمه میان بر اضافی نیز برای حذف پیام های توهین آمیز استفاده کرده است و صاحب حساب کاربری می تواند بنا بر میل شخصی خود، این پیام های توهین آمیز را به کلی پاک و حذف نماید.
در صورتی که این قابلیت دوران تست خود را با موفقیت پشت سر بگذارد و قادر به تشخیص کلیه پیام ها با محتوای توهین آمیز باشد، فصل جدیدی از فیلتر پیام های توهین آمیز در توییتر رقم خورده و این اپلیکیشن موفق می شود تا قدرم دیگری در زمینه پاک سازی فضای خود بردارد.
البته پیشتر نیز توییتر قدم های برای فیلتر کردن پیام های دریافتی برداشته بود و این ماجرا را از مدتی پیش در فضای کاربری خود، پیش کشیده است.
پیشتر منشن های دارای محتوای نامناسب پنهان شده و روی آن عبارت may contain offensive content به نمایش درمی آمد.
به این شکل صاحب حساب می توانست بنا بر میل و اراده خود، این عبارت را فعال ساخته و پیام را که احتمالا حاوی محتوای نامناسبی بود، مشاهده کند و یا با توجه به هشدار توییتر از آن عبور کرده و به طور کلی محتوا را باز نکند.
اگر در این مسیر پیش برویم، احتمالا توییتر به زودی پاک ترین فضای اجتماعی شناخته خواهد شد و می توانیم آن را به لحاظ اخلاقی و امنیتی بهترین شبکه اجتماعی حال حاضر قلمداد کنیم.
باید منتظر ماند و دید تست قابلیت جدید، چه زمانی به پایان رسیده و چه زمانی به عرضه عمومی خواهد رسید.
منبع: سایت نظارت بر خانواده