نحوه انتخاب گلس گوشی
محافظ های صفحه نمایش یا گلس گوشی معمولا برای هر گوشی به طور جداگانه تولید شده و دارای چهار جنس متفاوت می باشد. هر کدام از این نوع گلس ها کاربرد متفاوتی داشته که در زیر مختصرا به هر کدام اشاره شده است:گلس نیمه سخت که معمولا از کارایی خوبی برخوردار بوده و قابلیت انعطاف خوبی نیز دارند و به وفور در بازار یافت می گردند.
گلس سخت که از انعطاف کمتری برخوردار بوده و با کوچکترین ضربات قابل شکستن می باشند. این نوع گلس ها به خاطر مقاومت بالایی که در محافظت از صفحه نمایش دارند، معمولا برای اکثر گوشی استفاده می شوند.
محافظ صفحه نمایش پلی کربنات که در برابر ضربات مقاومت خوبی داشته اما در برابر خش آنچنان کارایی ندارند.
محافظ وینیلی نرم که از کیفیت خوبی برخوردار نبوده و نه مقاومت بالایی دارند و نه نسبت به خش ها کارایی چندانی دارند.
برای انتخاب بهترین نوع محافظ صفحه نمایش پیشنهاد می گردد که یا از گلس های سخت استفاده نمایید و یا از گلس های نیمه سخت. چراکه این نمونه هم از تنوع بالایی برخوردار بوده و برای اکثر گوشی ها یافت می شوند و هم از مقاومت خوبی در برابر ضربات و خش ها برخوردار می باشند.
نحوه نصب گلس گوشی
نصب گلس گوشی نیاز به دقت فراوانی دارد چراکه اگر اشتباهی در کار صورت بگیرد دیگر گلس کارایی نخواهد داشت و نمی توان آن را جدا کرد و دوباره چسباند.به همین علت حتی الامکان پیشنهاد می گردد نصب گلس گوشی را به عهده افراد خبره قرار دهید. اما اگر خود می خواهید اقدام به نصب گلس گوشی خود نمایید، بهتر است به ترتیب زیر عمل کنید:
ابتدا دستان خود را کاملا با آب و صابون بشویید تا چربی ها و احیانا کثیفی دستانتان از بین برود و در نتیجه روی گلس گوشی، لک و گردخاک باقی مانده از انگشتان دست، وجود نداشته باشد.
سپس برای نصب گلس گوشی ، به محیطی بروید که دارای کمترین مقدار گرد و غبار باشد. اگر در محیط هایی که گرد و غبار در آن فراوان باشد، اقدام به نصب گلس گوشی خود نمایید، ممکن است در هنگام نصب، گرد و غبار ناشی از محیط روی صفحه گوشی نشسته و در نتیجه پس از نصب، صفحه نمایش همچنان کثیف باقی بماند.
معمولا در بسته بندی گلس گوشی، یک عدد دستمال مرطوب نیز قرار دارد. دستمال را از بسته بندی خارج و با یک طرف آن اقدام به تمیز کردن کامل صفحه نمایش نمایید. اگر دستمال مرطوب در دسترس نبود، از مایع تمیز کننده صفحه نمایش و یا عینک استفاده نمایید و سپس با یک دستمال نرم و تمیز اقدام به تمیز کردن صفحه نمایش نمایید.
محافظ را از بسته بندی خارج کرده و با دقت به این که کدام طرف باید روی گوشی قرار بگیرد، دقیقا آن را روی صفحه نمایش گوشی خود بچسبانید. دقت داشته باشید که دوربین و اسپیکرها دقیقا سر جای خود قرار بگیرند. گاها در گلس شاهد گرد و غبار خواهیم بود، برای از بردن این گرد و غبار، پیشنهاد می گردد از یک چسب نواری استفاده کرده و با چسباندن و برداشتن آن به طور مداوم و در همه نواحی صفحه نمایش، پشت آن را از وجود گرد و غبار پاک کنید. (توجه داشته باشید از آنجا که گلس خود دارای چسبندگی می باشد، نمی توان از دستمال برای پاک کردن آن از گرد و غبار استفاده نمود)
از بین بردن حباب زیر گلس
گاهی مواقع پیش می آید که پس از چسباندن گلس سر جای خود، در زیر آن حباب هوا وجود داشته باشد. برای از بین بردن این حباب ها پیشنهاد می گردد از یک کارت بانکی استفاده کرده و با فشار کم اقدام به از بین بردن حباب ها نمایید. برای این منظور کارت بانکی را از لبه روی صفحه نمایش قرار داده و به آرامی و با فشار نه چندان زیاد به سمت بالا بکشید تا حباب ها ناپدید گردند. دقت داشته باشید، فشار بیش از حد به گلس، خود می تواند عاملی جهت بروز خش روی گلس و حتی شکسته شدن آن گردد.گاهی ممکن است در اثر استفاده نادرست و یا در اثر زمان، حباب هایی زیر صفحه نمایش ایجاد شوند که در این صورت نمی توان به طور قطعی روشی برای از بین بردن این حباب ها بیان نمود. چراکه این گونه حباب ها در اثر از بین رفتن خاصیت چسبندگی گلس ایجاد شده و دیگر نمی توانند به حالت اولیه خود درآیند.
برای رهایی از این مشکل، تنها راه، کندن گلس و نصب گلس گوشی برای بار دیگر می باشد. البته اگر مقدار حباب ایجاد شده چندان بزرگ نباشد با همان روشی که در ابتدا گفته شد و با استفاده از یک کارت بانکی یا هر کارت دیگری می توان تا حدودی نسبت به رفع این مشکل اقدام نمود.
منبع: سایت نظارت بر خانواده