آشنایی با انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

گلس محافظ صفحه نمایش گوشی نقش مهمی در حفظ سلامت صفحه نمایش خواهد داشت. کمتر کسی هست که از محافظ صفحه برای گوشی همراه و تبلت خود استفاده نکند و دستگاه خود را در معرض آسیب قرار دهد.
شنبه، 18 آبان 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با انواع محافظ صفحه نمایش گوشی

اصول اولیه محافظت از صفحه نمایش

موضوعاتی این چنینی به نحوی هستند که بنظر می رسد بسیار ساده و واضح اند، اما درحقیقت چگونگی استفاده و حافظت از گوشی موبایل در کارهای روزمره می تواند تفاوت و تغییرات زیادی در دوام و طول عمر دستگاه بوجود آورند.

اگرچه امروزه بسیاری از گوشی ها با صفحه نمایش مجهز به تکنولوژی گوریلا گلس 5 عرضه می شوند که در برابر ضربه اشیا سنگین مقاوم است اما اگر مراقب نباشید ممکن است همچنان خطراتی گوشی شما را تهدید کند!

یکی از رایج ترین دلایلی که منجر به شکسن صفحه نمایش گوشی می شود، قرار دادن آن در جیب و کنار وسیله های دیگری چون دسته کلید می باشد چرا که در هنگام فعالیت و یا راه رفتن صفحه نمایش گوشی شما با این وسایل برخورد خواهند داشت که در نهایت اگر صفحه گوشی شما بدون محافظ باشد منجر به شکستگی و خش های کوچک می شود.

اگر این کار را انجام می دهید و اعتقادی به گفته های ما ندارید می توانید در زمانی که هوا آفتابی است نگاهی با دقت به صفحه نمایش خود بیندازید.

پیشنهاد دیگری که ساده بنظر می رسد اما بسیاری از افراد آن را انجام نمی دهند این است که قبل از خرید گوشی احساسی که با در دست گرفتن آن پیدا می کنید را تست کنید چرا که گوشی هایی که از صفحه نمایش بزرگی برخوردار هستند معمولا براحتی از دست رها شده و به زمین می خورند بنابراین تا حد امکان سعی کنید بجای خرید آنلاین، از نزدیک با گوشی کار کرده و سپس آن را خریداری کنید.

اگر تمامی موارد گفته شده تا اینجا را رعایت نموده اید ولی همچنان میخواهید از حافظت بیشتری برخوردار باشید ، محافظ صفحه نمایش به شما کمک خواهد نمود که در زیر به بررسی چند مورد از آنها میپردازیم:
 

محافظ صفحه پلاستیکی

ارزانترین و رایج ترین نوع محافظ صفحه که اکثریت افراد از آن استفاده می کنند، محافظ های پلاستیکی شفاف هستند که به هیچ وجه قابل اعتماد نخواهند بود چراکه پایین ترین سطح محافظت را از صفحه نمایش شما می کنند و البته خود دارای دو نوع هستند:

پلی اتیلن ترفتالات (PET)

پلی اورتان ترموپلاستیک (TPU)

محافظ های PET سخت و غیر قابل انعاف هستند به همین دلیل اگرچه براحتی روی گوشی نصب می شوند ولی برای گوشی های با صفحه نمایش منحنی مناسب نیستند. در روی دیگر سکه محافظ های TPU از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردارند اما همین موضوع موجب شده تا در هنگام نصب به دقت بسیار بالاتری نیاز داشته باشند. این نوع از محافظ صفحه نمایش همچنین ممکن است پس از مدتی به رنگ زرد مایل شود.
 

محافظ صفحه گلس (شیشه ای)

محافظ های شیشه ای یک قدم بالاتر از محافظ های پلاستیکی است و از مقاومت بسیاری بالایی برخورارند و نه تنها از خراشیدگی های روزانه محافظت می کنند بلکه از شکسته شدن صفحه نمایش بر اثر ضربه نیز جلوگیری می کنند.

البته لازم به ذکر است که محافظ های شیشه ای برخلاف همتای پلاستیکی خود تنها در یک سایز تولید نشده بنابراین در هنگام خرید آنها حتما باید به هماهنگی سایز آن با صفحه نمایش گوشی خود دقت کرده و چگونگی قرار گرفتن گلس روی گوشی را مورد بررسی قرار دهید.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.