
شرایط درخواست خط تلفن
درخواست خط تلفن ثابت مخابرات به صورت اینترنتی یا حضوری، صرفا در شرایطی میسر خواهد بود که متقاضی از شرایط لازم برای این امر که در سایت مخصوص راه اندازی شده از سوی مخابرات، یعنی my.tci.ir ذکر گردیده، برخوردار باشد. در ادامه، شرایط درخواست خط تلفن ثابت مخابرات، با استناد به آنچه در my.tci.ir ذکر گردیده، توضیح داده می شود:متقاضی خط تلفن ثابت باید از شرایط سنی برخوردار باشد که بر اساس آنچه در سامانه درخواست خط تلفن my.tci.ir آمده، سن متقاضی در زمان ثبت درخواست خط تلفن، باید ۱۸ سال تمام باشد. البته، در شرایطی که متقاضی دارای حکم رشد از دادگاه است، می تواند قبل از ۱۸ سالگی نیز درخواست خط تلفن ثابت خود را به صورت اینترنتی یا حضوری، ثبت نماید و این امر، بلامانع می باشد.
چنانچه متقاضی خط تلفن ثابت مخابرات، صغیر، مجنون و سفیه باشد، درخواست خط تلفن باید توسط قائم مقام قانونی آنان، اعم از ولی یا قیم، ثبت گردد.
چنانچه وکیل فردی، بخواهد اقدام به درخواست خط تلفن ثابت برای موکل خود نماید، انجام این امر، بلامانع بوده، منوط بر آنکه وکالتنامه (وکالت کاری) در دفاتر اسناد رسمی یا سایر مراجع ذی صلاح تنظیم شده و مفاد آن ناظر به انجام امور موکل باشد.
در صورتی که متقاضی خط تلفن ثابت، اتباع و مهاجرین خارجی بوده، باید از کارت هویت صادره از استانداری محل سکونت و پروانه اقامت صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی که دارای اعتبار است، برخوردار باشند.
متقاضی خط تلفن ثابت، نمی تواند تقاضای خط تلفن ثابت به صورت مشاع را داشته باشد؛ چرا که این امر از سوی مخابرات، ممنوع اعلام شده و در صورتی که چنین درخواستی ارائه گردد، به هیچ وجه مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت و درخواست متقاضی، رد خواهد شد.
مدارک لازم برای خرید خط تلفن ثابت مخابرات
در صورتی که فردی، واجد شرایط درخواست خط تلفن ثابت مخابرات بوده ولیکن از مدارک لازم برای این امر برخوردار نباشد، موفق به خرید خط تلفن ثابت مخابرات نخواهد شد. لذا، اطلاع از مدارک لازم برای خرید خط تلفن ثابت مخابرات، ضروری بوده و از همین رو، در ادامه مدارک لازم، بر اساس آنچه در سایت مخابرات من my.tci.ir ذکر گردیده، بررسی می شوند. مدارک لازم برای خرید و درخواست خط تلفن ثابت مخابرات، عبارتند از:اصل و کپی کارت ملی اشخاص حقیقی
اصل معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت و مدارک مربوط به آخرین تغییرات اساسنامه شرکت در خصوص اشخاص حقوقی
اصل و کپی گذرنامه، پروانه کار و مجوز اقامت در خصوص اتباع و مهاجرین خارجی
نحوه ثبت نام خط تلفن ثابت مخابراتی
۱- وارد سایت مخابرات به آدرس www.tci.ir شوید. سپس آیتم مخابرات من را انتخاب کنید. برای استفاده از این سامانه، می توانید اپلیکیشن مخابرات من را از طریق بازار دانلود نمایید و آن را روی تلفن خود نصب کنید.2- سپس گزینه ورود را انتخاب کنید تا به بخش ثبت نام و ورود هدایت شوید.
3- از طریق دو روش می توانید وارد مخابرات من شوید و مراحل ثبت خط را طی کنید. اگر گزینه با سامانه احراز هویت دولت من را انتخاب کنید، احراز هویت کامل شما انجام می شود و در پنل خود می توانید خط مخابراتی را سفارش دهید.
گزینه ساده تر این است که با شماره تلفن همراهتان وارد شوید. کافیست شماره خود را تایپ کنید و گزینه ورود را بزنید. یک کد به شماره شما پیامک می شود، آن را در فیلد مربوطه وارد نمایید تا وارد پنل خود شوید. دقت داشته باشید که با شماره تلفن همراهی ثبت نام کنید که می خواهید مالک خط تلفن مخابراتی باشد.
4- اگر با شماره همراه خود وارد شدید، اطلاعات لازم را تکمیل نمایید. به محض ورود پنجره ای باز می شود. گزینه تکمیل مشخصات را انتخاب کنید تا به فرم ثبت اطلاعات، منتقل شوید. اگر اشتباها گزینه بعدا تکمیل می کنم را زدید، از قسمت بالا سمت چپ دکمه تکمیل مشخصات را انتخاب کنید.
۵- اطلاعات لازم را وارد نمایید. این اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، کد ملی، نام پدر و تاریخ تولد است. پس از درج اطلاعات دکمه ثبت را بزنید.
6- وارد قسمت پیشخوان شوید. سپس روی گزینه افزودن خط جدید نگه دارید و گزینه ثبت نام خط جدید را کلیک کنید تا وارد بخش خرید خط تلفن مخابراتی شوید و درخواست خود را ثبت کنید.
۷- در صفحه جدید، قوانین مخابرات به همراه مبلغ مربوطه برای خرید خط درج شده است، آن را به طور کامل مطالعه فرمایید و گزینه قوانین و مقررات را قبول دارم را انتخاب کنید. دکمه ادامه را بزنید و اطلات اولیه، شخصی، نشانی را وارد کرده و مدارک را آپلود کنید.
۸- در مرحله اطلاعات اولیه، فیلد ها را پر کنید. اطلاعاتی مانند استان، شهر و نوع کاربر را برای ثبت خط انتخاب کنید. همچنین تعداد خطوط مورد نیاز را برگزینید.
۹- در مرحله اطلاعات نشانی، آدرس دقیق به همراه کد پستی را وارد کنید. اگر شماره تلفن فعالی هم در آن محل دارید در فیلد شماره تلفن فعال در محل نصب بنویسید. در نهایت دکمه مرحله بعد را بزنید.
۱۰- مرحله بعد مربوطه به اطلاعات شخصی است. نام، نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، جنسیت، محل صدور شناسنامه، تاریخ تولد، شماره همراه و کد ملی خود را وارد کنید و مرحله بعد را بزنید.
۱۱- عکس شناسنامه و کارت ملی را با نرم افزار اسکن عکس بگیرید و در این قسمت آپلود کنید. می توانید از برنامه camscanner استفاده کنید تا عکس شما واضح باشد و از جانب مخابرات تایید شود.
با زدن دکمه ادامه وارد صفحه ای می شوید که کلیه اطلاعات شما به نمایش گذاشته می شود. می توانید آن را بررسی کنید تا اگر موردی را اشتباه وارد کردید، پیش از ثبت نام اصلاحش کنید. در صورت صحیح بودن اطلاعات گزینه تایید و مشاهده قرارداد را انتخاب کنید.
قرار داد به شما نشان داده می شود و پیامک ثبت خط ثابت با کد رهگیری برای شما ارسال خواهد شد.
قیمت خط تلفن ثابت منزل
در قسمت های قبلی، در خصوص شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی خط تلفن ثابت مخابرات، صحبت شد و مدارک و شرایط لازم برای خرید خط تلفن ثابت، بررسی گردید. از آنجا که درخواست خط تلفن، رایگان نبوده و مستلزم پرداخت هزینه است، در این قسمت، پیرامون قیمت خط تلفن ثابت منزل، توضیح داده خواهد شد.در خصوص قیمت خرید خط تلفن ثابت تلفن مخابرات، باید مد نظر داشت که نرخ و مبلغ آن، سالانه و با توجه به تورم، تغییر پیدا خواهد کرد و نرخی که در این بخش ذکر می گردد، بر اساس تعرفه های اعلام شده از سوی شرکت مخابرات در مرداد ماه 1402 می باشد.
قیمت خرید خط تلفن ثابت منزل، در سایت مخابرات من به آدرس my.tci.ir، مبلغ 218 هزار تومان ذکر گردیده که باید، هنگام ثبت نام اینترنتی یا حضوری خط تلفن، توسط متقاضی پرداخت گردد.
پیگیری ثبت خط مخابراتی
۱- وارد پنل خود در مخابرات من شوید.۲- مدیریت خط را انتخاب کنید
۳- این قسمت به شما نشان می دهد که ثبت نام شما در چه مرحله ای است.