معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی

لپ تاپ ها مدتهاست که اولویت بسیاری از صنعت های ساخت و ساز شناخته شده اند. برای مهندسان، توانایی حمل سخت افزار به جلسات و پروژه ها - حرکت سریع بین خانه، استودیو و سایت - برای جریان کاری بسیار مهم است. در این مقاله لیستی به روز شده از چند لپ تاپ برتر برای معماران و طراحان با بودجه های مختلف تهیه شده است. در ادامه با ما همراه باشید.
يکشنبه، 18 اسفند 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی

آشنایی با 5 لپ تاپ مخصوص مهندسان

در کنار گیمرها، مهندسان نیز یکی از پیچیده‌ترین گروه‌های اجتماع برای سازندگان لپ‌تاپ‌ها به شمار می‌روند.

برنامه‌ها و نرم‌افزارهای مهندسی نیاز به حافظه، توان گرافیکی و صفحه‌نمایش‌های بزرگ دارند که تمامی این ویژگی‌ها از سختی‌های ساخت یک لپ‌تاپ شیک و سبک وزن به شمار می‌رود.

دستگاه تولیدی باید معامله‌‌ی شایسته میان عملکرد و راحتی باشد، در حالی که همه‌ی مهندسین به چنین شرایطی قانع نمی‌باشند، اما تعداد کمی لپ‌تاپ وجود دارد که قابل استفاده توسط مهندسان بسته به نوع استفاده‌ی آن‌ها است.

به نظر شما بهترین لپ‌تاپ برای یک مهندس چه لپ‌تاپی است و دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشد؟

در این مقاله به معرفی چند گزینه‌ی فوق‌العاده خواهیم پرداخت که به طور قطع قادر به برطرف کردن نیازهای این قشر جامعه خواهند بود.
 
Lenovo ThinkPad W540
برای آن دسته افرادی که نیاز به یک دستگاه قابل حمل دارند، لپ‌تاپ جدید Lenovo ThinkPad W540 می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

این دستگاه در حالی که در مقایسه با لپ‌تاپ‌های تجاری چندان سبک نمی‌باشد، با وزن کمتر از 2.5 کیلوگرم و ضخامت تنها یک اینچ (25.4mm)، خیلی بزرگ‌تر از یک MacBook Pro نیست.

W540 در زیر قالب خود با انواع مختلفی از پردازنده‌های Core i7 نسل چهارم (هاسول) در محدوده‌ی 4930MX با قابلیت سه گیگاهرتز (3.9GHz Turbo) پیکربندی شده است.

این دستگاه همچنین می‌تواند با یک رم 32 گیگابایتی و صفحه‌نمایش با رزولوشن 1620×2880 همراه شود.

به عنوان لپ‌تاپی مناسب برای کارهای سنگین گرافیکی، این دستگاه مجهز به پردازنده گرافیکی مجزای K1100 و یا K2100 از Nvidia Quadro شده است.

به عنوان یک دستگاه ویندوزی، عجیب است که W540 خروجی‌های ویدئوی Displayport و یا HDMI را ارائه نمی‌دهد و در عوض پورت‌های VGA و Thunderbolt را برگزیده است.

شاید این ویژگی برای آن دسته از افرادی که نمی‌خواهند بر روی زمان و تلاش اضافی لوازم جانبی تاندربولت سرمایه‌گذاری نمایند، نکته‌ی مهمی به شمار نرود.

با این حال، برای کسانی که به نهایت قابلیت‌های یک دستگاه و همچنین نرخ انتقال پرسرعت 10Gbps تاندربولت احتیاج دارند، از تغییرات جالب توجه محسوب می‌شود. خوشبختانه W540 تعداد زیادی پورت USB در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد (دو عدد پورت USB3.0 و دو عدد پورت USB 2.0).

سوئیچ اتوماتیک میان گرافیک‌های مجزا و گسسته به W540 در ارائه‌ی عمر باتری بیش از شش ساعت کمک شایانی می‌کند.

معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی
 
به عنوان یک ThinkPad، این لپ‌تاپ به همراه یک vPro اینتل و اثر انگشت‌ خوان عرضه شده است. این سیستم با ویندوز 7 Pro اجرا می‌شود، از این رو قطعا مورد توجه‌ی افراد متنفر از ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.

با این حال، اگر شما خواهان تازه‌ترین نسخه از ویندوز در این لپ‌تاپ باشید، باید خود آن را ارتقا دهید. قیمت W540 از 1600 دلار برای مدل اولیه با پردازنده‌ی 2.4 گیگاهرتز i7-4700MQ (توربوی 3.4 گیگاهرتز)، هشت گیگابایت رم و 500 گیگابایت هارددیسک آغاز می‌شود.
 
HP ZBook 15
کمپانی HP جهت فروش محصولات خود به مهندسان، به ارائه‌ی لپ‌تاپ رده‌ی ایستگاه کاری قابل حمل اقدام نموده است.

اگر رنگ‌های دقیق و ساختار محکم در صدر لیست نیازمندی‌های شما قرار دارند، HP ZBook 15 به همراه یک صفحه‌نمایش 15 اینچی (و یا نسخه بزرگ‌تر و سنگین‌تر 17 اینچی از ZBook 17) می‌تواند برایتان انتخاب مناسبی باشد.

این محصول اندکی سنگین‌تر و بزرگ‌تر از مدل ThinkPad W540 مشابه است (با 2.81 کیلوگرم برای نسخه‌ی 15 اینچی)، اگرچه این دو محصول دارای مشخصات یکسانی هستند.

Zbookها همچنین صفحه‌نمایش با رزولوشن فوق بالای W540 را ارائه نمی‌دهند، اما نمایشگرهای 1080p آن‌ها در جایگاه بالایی قرار دارند و مجهز به تکنولوژی DreamColor اچ.پی هستند.

معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی
 
همچنین بر روی این مدل‌ها ویژگی Thunderbolt تعبیه شده که منجر به برقراری ارتباط و اتصال به تا چهار صفحه‌نمایش خواهد شد.

برخلاف مدل ThinkPad، این محصول اچ.پی دارای Displayport در سطح پایین خود است.

گزینه‌های پردازنده برای این لپ‌تاپ از Core i7-4900MQ با کلاک 2.8 گیگاهرتز (3.8GHz Turbo) تعیین می‌شود و می‌توان آن را با سیستم‌عامل Windows 7 Pro و یا 8 Pro سفارش داد.

کاربران اغلب تمامی مشخصات این دستگاه را خوب توصیف نموده‌اند که البته باتری با طول عمر کمتر از چهار ساعت شامل این ویژگی‌های مطلوب نخواهد شد.

HP ZBook 15 با قیمت 1650 دلار عرضه می‌شود.
 
Dell Precision M3800 یا XPS 15 Touch
در حالی که پرچم‌دار محصولات کمپانی دل با نام Precision M4800 با مدل‌های برتری همچون ThinkPad W540 و ZBook 15 در رقابتی شانه به شانه قرار دارد، در اینجا می‌خواهیم بر مدل جدیدتر و سبک‌تر Precision M3800 تمرکز کنیم.

M3800 وعده‌ی دستگاهی قدرتمند را در یک بدنه‌ی با ضخامت 0.71 اینچ (4.32mm) و وزن 1.88 کیلوگرم داده است.

این لپ‌تاپ مجهز به بسیاری از اجزا و مشخصات جدید می‌باشد که می‌توان از صفحه‌نمایش +QHD، پردازنده‌ی نسل چهارم Core i7، گرافیک مجزای Nvidia Quadro و اسلات Msata به همراه هارددیسک نام برد.

معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی
 
صفحه‌ نمایش مولتی‌ تاچ این مدل را گوریلا گلس پوشانده است. این محصول با تازگی زیادی در رده‌ی ایستگاه‌های کاری همراه مواجه است، اما در صورت در نظر گرفتن این مساله که لپ‌تاپ مذکور با نصب Windows 8.1 ارائه می‌شود، به عمق این تازگی پی خواهید برد.

گزینه‌ی انتخاب دو SSD منجر به حداکثر عملکرد برای لپ‌تاپ در صورت قرار دادن این SSDها در پیکربندی RAID 0 خواهد شد.

همانند دیگر دستگاه‌های این مقاله، تکنولوژی اپیتیموس انویدیا به تامین سوئیچ اتوماتیک میان گرافیک‌های مجزا و گسسته‌ی Quadro در این لپ‌تاپ منجر می‌شود. قیمت M3800 حدود 2000 دلار است.

برای آن دسته افرادی که نیاز به گرافیک‌های Quadro و درایوهای دوگانه ندارند، مدل جدید Dell XPS 15 مبتنی بر پردازنده هاسول پیشنهاد می‌شود که دارای مشخصات تقریبا یکسان با لپ‌تاپ M3800 است.
 
Sager NP9570
گاهی واژه‌های قابل حمل و همراه به جای یکدیگر استفاده می‌شوند، اما در مورد Sager NP9560 اینگونه نیست.

این هیولا اساسا یک دسکتاپ پرتابل است، اما نمی‌توان آن را یک دستگاه محاسباتی همراه به شمار آورد.

Sager که به عنوان یک برند معروف شناخته شده نیست، اغلب شهرت خود را به دلیل ساخت دستگاه‌هایی با عملکرد شگفت‌انگیز کسب کرده است.

کسانی که به دنبال حداکثر قدرت می‌باشند، Sager NP9560 یک لپ‌تاپ فوق‌العاده برای آن‌ها خواهد بود.

این مدل با پردازنده‌‌ی Intel Core i7-4960X Extreme Edition (که معمولا پردازنده‌ی کامپیوترهای دسکتاپ است) با نرخ کلاک 3.60 گیگاهرتز (4.0GHz Turbo) عرضه می‌شود.

معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی
 
صفحه‌ نمایش 1080pاین مدل به جذابیت نسخه‌های با رزولوشن فوق بالای موجود در دیگر دستگاه‌های فعلی نمی‌باشد، اما این مدل دارای ویژگی‌های نادر سه محفظه‌ی هارددیسک، تعداد زیادی پورت، صدای 7.1 کانال و حق انتخاب دو گرافیک چهار یا پنج گیگابایت Nvidia GeForce 770M و یا کارت ویدئویی 680M به همراه SLI است.

چنین مشخصاتی این لپ‌تاپ را با عملکرد گرافیکی بالایی همراه کرده است.از نکات منفی این لپ‌تاپ قطعا اندازه و وزن آن می‌باشد که جای تعجبی ندارد.

این مدل با وزن 5.44 کیلوگرم، یک دستگاه غول‌پیکر به شمار می‌رود. بخشی از وزن آن به دلیل صفحه‌نمایش 17 اینچی آن است که با 90 درصد از پالت رنگ NTSC پوشانده شده، اما بخش درایو فوق قدرتمند و شبیه به دسکتاپ این دستگاه از عمده دلیل وزن سنگین آن می‌باشد.

باتری این مدل نیاز به شارژ سریع جهت اجرای وظایف خود دارد، به طوری که تست‌های طول عمر یک ساعته را برای آن بیان کرده‌اند. Sager NP9570 با قیمت 2000 دلار عرضه می‌شود.
 
چرا از مک بوک پرو سخنی گفته نشد؟
اغلب در لیست بهترین لپ‌تاپ‌ها شاهد حضور MacBook Pro هستیم، اما در لیست ما به دنبال این محصول نباشید.

دلیل این امر را با این مساله آغاز می‌کنیم که اغلب برترین برنامه‌های مهندسی بر روی OS X اجرا نمی‌شود.

این برنامه‌ها شامل ابزارهای طراحی صنعتی استاندارد Solidworks و Creo هستند، اگرچه نرم‌افزارهایی مانند MATLAB و Mathematica دارای نسخه‌های Mac OS X نیز می‌باشند. دیگر نرم‌افزارها مانند LabVIEW بر روی هر دو اجرا می‌شوند، اما بر روی ویندوز به اجرای گزینه‌های خرید بیشتری می‌پردازند.

معرفی لپ تاپ های برتر مهندسی
 
اجرای ویندوز بر روی مک‌بوک نیز یکی از گزینه‌های راه‌حل می‌باشد، اما پس از صحبت با مهندسانی که به امتحان این روش پرداخته‌اند، خواهید دریافت که آن‌ها با این شیوه مزایای طبیعی لپ‌تاپ‌های MacBook Pro را در زمینه‌ی عمر باتری و پشتیبانی درایور از دست داده‌اند که منجر به یک سازش ناراضی‌کننده شد.

از این رو بدیهی‌ است که در صورت عدم نیاز به هیچ یک از برنامه‌های کاربردی ویندوزی، لپ‌ تاپ‌ های مک از انتخاب‌های عالی به شمار خواهند رفت، ولی در این صورت قطعا با گزینه‌های نرم‌افزاری محدودتری مواجه خواهید بود.


منبع: سایت ایران ناز


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما