طریقه خواندن نماز حاجت روز دوشنبه

برای حاجت روایی و رسیدن به خواسته قلبی خود می توانید نماز بخوانید ، قرآن بخوانید و دعا کنید در این مطلب به طریقه خواندن نماز حاجت روز دوشنبه می پردازیم.
يکشنبه، 15 مهر 1403
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: لیلا معصومی
موارد بیشتر برای شما
طریقه خواندن نماز حاجت روز دوشنبه

نمازهای منقول در روایات برای دوشنبه

در روایات مختلف از ائمه برای روز های هفته اعمالی توصیه شده است که یکی از این اعمال نماز است که اگر با خضوع و خلوص نیت به جا آورده شود قطعا برای گرفتن حاجت و رفع مشکلات دنیوی تاثیر فوق العاده دارند.یکی از نماز هایی که توصیه شده نماز روز دوشنبه است که چندین نماز برای روز دوشنبه و چند نماز برای شب دوشنبه سفارش شده است.
 
نمازهای روز دوشنبه
در روایات برای روز دوشنبه هشت نماز سفارش شده است که به شرح آن ها می پردازیم

سید ابن طاووس در کتاب جمال الاسبوع بکمال العمل المشروع از امام حسن عسکری علیه السلام نقل می کند هر کس روز دوشنبه ده رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره حمد و سپسده مرتبه  قل هو الله خداوند در روز قیامت برای او نوری قرار دهد تا آنکه جمیع خلق خدا در آن روز به او غبطه خورند.

در روایت دوم آمده است هرکس چهار رکعت نماز یعنی دو نماز دورکعتی به جا آورد که در رکعت اول بعد از حمد یک مرتبه آیه الکرسی و در رکعت دوم حمد یک مرتبه و سوره توحید یک مرتبه و در دو رکعت بعدی در رکعت اول بعد از حمد سوره فلق یک مرتبه و در رکعت دوم بعد از حمد سوره ناس یک مرتبه خوانده شود و پس از فارغ شدن از نماز ده مرتبه أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ ربی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ بگوید که در این صورت خداوند تمام گناهان او را بیامرزد و به او قصری در بهشت فردوس از در سفید دهد که در آن قصر هفت خانه باشد طول هر خانه ای سه هزار زرع و عرضش مثل آن خانه اول از نقره و دوم از طلاو سوم از لولو و چهارم از زبرجدو پنجم از یاقوت و ششم از در و هفتم از نور می درخشد و درهای خانه ها (عنبر است بر هر دری پردهای زعفرانی و در هر خانه ای هزار سریربر هر سریری هزار فرش بالای هر فرش حورایی تا آخر حدیث که انها را خدا برای عبادت کنندگان قرار داده است.به این نماز نماز بهشت نیز می گویند.

نماز سوم به این صورت است که دوازده رکعت نماز یعنی شش نماز دو رکعتی که در هر رکعت یک حمد و یک  آیت الکرسی خوانده میشود بعد از سلام نماز دوازده مرتبه توحید و دوازده مرتبه استغفار(أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ ربی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ) بخواند .

نماز چهارم که به نماز آسان معروف است نمازگزار بعد از بالا رفتن خورشید چهار رکعت نماز به این صورت که در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه توحید و یک مرتبه ناس و یک مرتبه فلق بخواند خداوند چهار خانه در بهشت به او عطا می کند که هر خانه ای هزار زرع کشش و چهار طبقه دارد که در هر طبقه ای سریری از یاقوت و حوریه ای از حورالعین وجود دارد.

نماز پنجم که به نماز والدین معروف است به این صورت که هرکس در روز دوشنبه چهار رکعت نماز به جا آورد که در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه آیت الکرسی وسه بار توحید بخواند و ثوابش را به والدین خود ببخشد خداوند به او قصری وسیع تر از شهری در دنیا میدهد.

نماز ششم به این صورت که که هرکس در روز دوشنبه دو رکعت نماز بخواند که در هر رکعت بعد از حمد پانزده بار معوذتین (سوره ناس و فلق) یک مرتبه توحید و یک مرتبه آیت الکرسی بخواند خداوند نام آن نمازگزار را از بهشتیان قرار دهد و به او قصری در بهشت بدهد فراختر از شهری در دنیا.

نماز هفتم که به نماز آمرزش معروف است به این صورت است که هر کس در روز دوشنبه چهار رکعت نماز به جا آورد، که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و یک مربه آیت الکرسی بخواند و بعد از سلام نماز به سجده رفته و در سجده صد مرتبه سوره ک.ثر بخواند و یا به جای سوره کوثر صد مرتبه بگوید یا حَسَنَ الْتَقدِیر،یا لَطیفَ الْتَدبِیر یا مَن لا یَحتاجُ الی تفسیر یا حَنانُ یا مَنانُ صلی علی محمد و آل محمدو افْعَل بِی ما اَنت اَهْلُهُ فَاِنَکَ اَهلُ التَّقوی‌‌‌‌ٰ و اَهلُ الرَّحْمَة وَ وَلِیُ الرِّضْوَان وَ الْمَغْفِرَة. انشالله خداوند گناهان او را می بخشاید.

و اما هشتمین نماز به این گونه بیان شده است که هرکس در روز دوشنبه چهار رکعت نماز به جا آوردکه در هر رکعت یک مرتبه حمد و یک مرتبه آیت الکرسی و یک مرتبه کوثر و یک مرتبه توحید بخواند و پس از سلام نماز برای والدین خود ده بار استغفار کند خداوند برایش حسنات نویسد و قصری از مروارید در بهشت برایش بنا کنند تا آخر حدیث.
 
نماز شب دوشنبه
برای شب دوشنبه نیز نه نماز ذکر شده که به ترتیب به آنها میپردازیم

1.در روایتی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) آمده است هر کس شب دوشنبه دو رکعت نماز به جا آورد به این صورت که در هر رکعت پانزده مرتبه حمد و پانزده مرتبه توحید و پانزده مرتبه معوذتین (سوره ناس و سوره فلق)  بخواند پس از سلام نماز پانزده مرتبه آیت الکرسی قرائت کند خداوند نام این نمازگزار را از اهل بهشتیان قرار دهد اگر چه از اهل آتش باشد و در نامه اعمالش  برای هر آیه ای که خوانده یک حج و یک عمره نویسد و مانند این است که دو بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده و شهید از دنیا برود.

2.پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند هر کس شب دوشنبه دوازده رکعت نماز (شش نماز دو رکعتی) که در هر رکعت یک مرتبه حمد و یک مرتبه آیت الکرسی بخواند و پس از سلام نماز دوازده مرتبه سوره توحید را بخواند و دوازده بار بگوید أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ ربی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ و دوازده بار بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله) صلوات بفرستد روز قیامت ندا دهند فلانی کجاست از جایش برخیزد و اجرش را بگیرد.

3.انس بن مالک از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل میکند هرکس شب دوشنبه چهار رکعت نماز به جا آورد که در هر رکعت هفت بار سوره حمد و یک بار سوره قدر را بخواند و پس از سلام نماز صد بار صلوات فرستد و صد بار گوید اللهم صلی علی جبرییل و صد بار گوید لعن الله الضالمین و پس آیت الکرسی را بخواند و بعد گونه راست خود را بر زمین گذارد و یک نفس بگوید هو الله ربی حقابعد بگوید لا اشرک به شیئاو لا اتخذ من دونه ولیا اللهم انی اسلک بمعاقد العز من عرشک و بموضع الرحمته من کتابک ان تصلی علی محمد و ال محمد و ان تفعل بی کذا و کذا و حاجت خود را از خدا طلب کند سپس گونه چپ را بر زمین گذاشته بگوید یا محمد یا علی یا جبرییل بکم اتوسل الی الله و سپس به سجده رفته و دوباره این دعا را تکرار کند هو الله ربی حقا لا اشرک به شیئاو لا اتخذ من دونه ولیا اللهم انی اسلک بمعاقد العز من عرشک و بموضع الرحمته من کتابک ان تصلی علی محمد و ال محمد و ان تفعل بی کذا و کذا و حاجت خود را بطلبد.
خداوند به واسطه این نماز به نمازگزار هفتاد هزار قصر در بهشت عطا کند که در هر قصری هزار خانه و در هر خانه ای هفتاد هزار جاریه.

4.پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در وایتی دیگر فرمودند هر کس شب دوشنبه چهار رکعت (دو نماز دو رکعتی) نماز بخواند به این صورت که بعد از سوره حمد سوره قدر بخواند و بعد از سلام نماز صد صلوات فرستد و سپس و صد بار بگوید اللهم صلی علی جبرئیل خداوند به پاداش او در آخرت هفتاد هزار قصر دهد.

5.در روایتی از رسول خدا آمده نمازگزاری که در شب دوشنبه دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت بعد از حمد هفت بار توحید بخواند و پس از سلام نماز هفت بار بگوید هفت بار بگوید سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر و لا حول و لا قوهّ الا بالله العلی العظیم خداوند هرآنچه از ثواب خواهد به او عطا کند و گویی قرآن را نیز ختم کرده است.

6.پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند نمازگزاری که در شب دوشنبه دو رکعت نماز به این صورت که در هر رکعت سوره حمد و سپس آیت الکرسی و سوره های توحید و ناس و فلق را بخواند و پس از سلام نماز صد بار استغفار کند خداوند برای جزای این نمازش برای او ده حج و ده عمره نویسد.

7.در روایات از این نماز به نماز توانگری یاد شده به این صورت که هرکس دو رکعت نماز بخواند و پس از سلام نماز در سجده هفت بار بگوید یا وهابو صلوات بفرستد و حاجت خود را از خدا بخواهد انشالله که حاجت روا میشود.
 

دعای روز دوشنبه

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ یُشْهِدْ أَحَداً حِینَ فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ، وَلَا اتَّخَذَ مُعِیناً حِینَ بَرَأَ النَّسَمَات ، لَمْ یُشَارَکْ فِى الْإِلٰهِیَّةِ، وَلَمْ یُظاهَرْ فِى الْوَحْدَانِیَّةِ، کَلَّتِ الأَلْسُنُ عَنْ غَایَةِ صِفَتِهِ، وَالْعُقُولُ عَنْ کُنْهِ مَعْرِفَتِهِ، وَتَوَاضَعَتِ الْجَبابِرَةُ لِهَیْبَتِهِ، وَعَنَتِ الْوُجُوهُ لِخَشْیَتِهِ، وَانْقَادَ کُلُّ عَظِیمٍ لِعَظَمَتِهِ، فَلَکَ الْحَمْدُ مُتَواتِراً مُتَّسِقاً، وَمُتَوالِیاً مُسْتَوْسِقاً وَصَلَوَاتُهُ عَلَىٰ رَسُو لِهِ أَبَداً، وَسَلامُهُ دَائِماً سَرْمَداً،
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانی‌اش همیشگی است، ستایش خدا را که هنگام آفرینش آسمان‌ها و زمین احدی را گواه نگرفت و به گاه ایجاد جانداران یاوری انتخاب نکرد، در معبود بودن انبازی ندارد و در یکتایی‌اش نیاز به پشتیبانی ندارد، زبان‌ها از بیان نهایت وصفش درمانده و خردها از ژرفای شناختش وامانده و گردنکشان در برابر عظمتش فروتن و چهره‌ها از بیم او در تنگنا افتاده و هر بزرگی در برابر بزرگی‌اش تسلیم گشته است. ستایش پیاپی و پیوسته و دنباله‌دار و پایدار فقط ویژه توست و رحمت همیشگی و درود جاودان و بی‌پایان او بر رسولش باد.

اللّٰهُمَّ اجْعَلْ أَوَّلَ یَوْمِى هٰذَا صَلاحاً، وَأَوْسَطَهُ فَلاحاً، وَآخِرَهُ نَجَاحاً؛ وَأَعُوذُ بِکَ مِنْ یَوْمٍ أَوَّلُهُ فَزَعٌ، وَأَوْسَطُهُ جَزَعٌ، وَآخِرُهُ وَجَعٌ . اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ نَذْرٍ نَذَرْتُهُ، وَکُلِّ وَعْدٍ وَعَدْتُهُ، وَکُلِّ عَهْدِ عَاهَدْتُهُ ثُمَّ لَمْ أَفِ بِهِ،
خدایا! ابتدای امروزم را خیر و صلاح و میانه امروزم را رستگاری و پایانش را کامیابی قرار ده؛ و به تو پناه می‌آورم از روزی که آغازش شیون و میانش بی‌تابی و پایانش دردمندی است، خدایا! از تو آمرزش می‌خواهم برای هر نذری که کردم و هر وعده‌ای که دادم و هر پیمانی که بستم سپس به آن وفا نکردم

وَأَسْأَلُکَ فِى مَظَالِمِ عِبَادِکَ عِنْدِى، فَأَیُّما عَبْدٍ مِنْ عَبِیدِکَ أَوْ أَمَةٍ مِنْ إِمَائِکَ، کَانَتْ لَهُ قِبَلِى مَظْلِمَةٌ ظَلَمْتُهَا إِیَّاهُ، فِى نَفْسِهِ، أَوْ فِى عِرْضِهِ، أَوْ فِى مَالِهِ، أَوْ فِى أَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ، أَوْ غِیبَةٌ اغْتَبْتُهُ بِهَا، أَوْ تَحَامُلٌ عَلَیْهِ بِمَیْلٍ أَوْ هَوَىً، أَوْ أَنَفَةٍ أَوْ حَمِیَّةٍ أَوْ رِیَاءٍ أَوْ عَصَبِیَّةٍ، غَائِباً کَانَ أَوْ شَاهِداً، وَ حَیّاً کَانَ أَوْ مَیِّتاً، فَقَصُرَتْ یَدِى، وَضَاقَ وُسْعِى عَنْ رَدِّهَا إِلَیْهِ وَالتَّحَلُّلِ مِنْهُ؛ فَأَسْأَلُکَ یَا مَنْ یَمْلِکُ الْحَاجَاتِ، وَهِىَ مُسْتَجِیبَةٌ لِمَشِیَّتِهِ، وَمُسْرِعَةٌ إِلَىٰ إِرادَتِهِ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ تُرْضِیَهُ عَنِّى بِمَا شِئْتَ، وَتَهَبَ لِى مِنْ عِنْدِکَ رَحْمَةً، إِنَّهُ لَاتَنْقُصُکَ الْمَغْفِرَةُ، وَلَا تَضُرُّکَ الْمَوْهِبَةُ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ،
و پرداخت حقوق بندگانت را که بر عهده دارم از تو درخواست می‌کنم، پس هر بنده‌ای از بندگانت و هر کنیزی از کنیزانت که او را نزد من حقی پایمال شده باشد که در آن به جان یا آبرو یا مال یا خانواده‌اش یا فرزندش ستم روا داشته‌ام یا غیبتی از او کرده‌ام یا بر اثر میل خود یا خواهش دل یا تکبّر یا خشم یا خودنمایی یا تعصّب بر او باری نهاده‌ام، این بنده یا کنیزت غایب باشد یا حاضر، زنده باشد یا مرده و دستم کوتاه شده و توانائی‌ام محدود از پرداخت آن حق یا طلب حلالیت از اوست؛ از تو می‌خواهم ای کسی که رفع نیازها در اختیار اوست و حاجات در برابر مشیت او اجابت‌پذیر و به‌ سوی اراده‌اش شتابانند، که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و آن بنده را که بر او ستمی کردم هرگونه که خواهی از من راضی گردانی و از سوی خود مرا رحمت عطا کنی، چه آمرزیدن از تو نکاهد و بخشیدن به تو زیان نرساند،

اللّٰهُمَّ أَوْلِنِى فِى کُلِّ یَوْمِ اثْنَیْنِ نِعْمَتَیْنِ مِنْکَ ثِنْتَیْنِ، سَعادَةً فِى أَوَّ لِهِ بِطَاعَتِکَ، وَنِعْمَةً فِى آخِرِهِ بِمَغْفِرَتِکَ، یَا مَنْ هُوَ الْإِلٰهُ، وَلَا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ سِوَاهُ.
ای مهربان‌ترین مهربانان؛ خدایا! در هر دوشنبه از سوی خویش دو نعمت به من عطا کن، خوشبختی به بندگی‌ات را در آغازش و نعمت آمرزشت را در پایانش، ای آن‌که تنها او شایسته پرستش است و جز او کسی گناهان را نیامرزد.
 

زیارت روز دوشنبه امام حسین و امام حسن (علیهم السلام)

روز دوشنبه روز امام حسن (علیه‌السلام) و امام حسین (علیه‌السلام) است از این رو به زیارت این دو امام بزرگوار می پردازیم.
 
زیارت حضرت امام حسین (علیه‌السلام)
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، أَشْهَدُ أَنَّکَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ، وَآتَیْتَ الزَّکَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَیْتَ عَنِ الْمُنْکَرِ، وَعَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً، وَجَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاکَ الْیَقِینُ، فَعَلَیْکَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهَارُ، وَعَلَىٰ آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ؛
سلام بر تو ای فرزند رسول خدا، سلام بر تو ای فرزند امیرمؤمنان، سلام بر تو ای فرزند سرور زنان جهانیان، گواهی می‌دهم که تو نماز را بپا داشتی و زکات را پرداختی و امر به معروف و نهی از منکر نمودی و خدا را خالصانه عبادت کردی و در راه خدا به نحو شایسته به جهاد برخاستی تا آن‌که مرگ به سویت آمد، بنابراین از من بر تو سلام تا هستم و تا شب و روز باقی است و سلام بر خاندان پاک و پاکیزه‌ات؛

أَنَا یَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَکَ وَ لِآلِ بَیْتِکَ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکُمْ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّکُمْ وَجَهْرِکُمْ، وَظَاهِرِکُمْ وَبَاطِنِکُمْ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَکُمْ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَالْآخِرِینَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ، یَا مَوْلَاىَ یَا أَبا مُحَمَّدٍ، یَا مَوْلَاىَ یَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، هٰذا یَوْمُ الإِثْنَیْنِ وَهُوَ یَوْمُکُما وَبِاسْمِکُما وَأَنَا فِیهِ ضَیْفُکُما، فَأَضِیفانِى وَأَحْسِنا ضِیَافَتِى، فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِیفَ بِهِ أَنْتُمَا، وَأَنَا فِیهِ مِنْ جِوارِکُما فَأَجِیرانِى، فَإِنَّکُمَا مَأمُورانِ بِالضِّیافَةِ وَالْإِجارَةِ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَیْکُمَا وَآلِکُمَا الطَّیِّبِینَ.
ای مولای من، من دل‌بسته‌ی تو و خاندان تو هستم، در صلحم با آن‌که با شما در صلح است و در جنگم با آن‌که با شما در جنگ است، من به نهان و آشکار و ظاهر و باطن شما ایمان دارم، لعنت خدا بر دشمنانتان از گذشتگان و آیندگان، من از آنان به‌سوی خدا بیزاری می‌جویم، ای مولای من ای ابا محمّد، ای سرور من ای اباعبدالله، امروز روز دوشنبه است و روز شما دو بزرگوار و به نام شماست و من در این روز مهمان شما هستم، پذیرای من باشید و نیکو پذیرایی کنید، چه خوشبخت میهمانی است آن‌که شما میزبانش باشید و من در این روز از پناهندگان به شمایم، پس مرا پناه دهید، به یقین شما از سوی خدا مأمور به پذیرایی کردن و پناه دادنید، خدا بر شما و خاندان پاکتان درود فرستد.
 
زیارت حضرت امام حسن (علیه‌السلام)
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِفْوَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِرَاطَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَیَانَ حُکْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَاصِرَ دِینِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا السَّیِّدُ الزَّکِىُّ؛
سلام بر تو ای فرزند فرستاده پروردگار جهانیان، سلام بر تو ای فرزند امیرمؤمنان، سلام بر تو ای فرزند فاطمه زهرا، سلام بر تو ای محبوب خدا، سلام بر تو ای برگزیده‌ی خدا، سلام بر تو ای امین خدا، سلام بر تو ای حجت خدا، سلام بر تو ای نور خدا، سلام بر تو ای راه خدا، سلام بر تو ای بیان حکم خدا، سلام بر تو ای یار دین خدا، سلام بر تو ای سرور پاک‌نهاد؛

السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِینُ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِیلِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْهَادِى الْمَهْدِىُّ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ الزَّکِىُّ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا التَّقِىُّ النَّقِىُّ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحَقُّ الْحَقِیقُ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الشَّهِیدُ الصِّدِّیقُ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَکاتُهُ.
سلام بر تو ای نیکوکردار وفادار، سلام بر تو ای قیام‌کننده‌ی امین، سلام بر تو ای آگاه به تأویل، سلام بر تو ای راهنمای راه‌یافته، سلام بر تو ای پاک و پاکیزه، سلام بر تو ای پرهیزگار پاک‌دامن، سلام بر تو ای حقیقت راستین و آشکار، سلام بر تو ای شهید راست‌کردار، سلام بر تو ای ابا محمّد حسن بن علی و رحمت و برکات خدا بر تو باد.

منبع: سایت راسخون


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما
رستوران و کافه نزدیک هتل لیلیوم کیش
رستوران و کافه نزدیک هتل لیلیوم کیش
فراخوان شصت و سومین سال جایزه (نخبگانی) سال 1404
فراخوان شصت و سومین سال جایزه (نخبگانی) سال 1404
حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در غزه
play_arrow
حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در غزه
رهبر انقلاب: روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم
play_arrow
رهبر انقلاب: روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم
رهبر انقلاب: فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
play_arrow
رهبر انقلاب: فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
نقشه شوم آمریکا برای جهان به روایت رهبر انقلاب
play_arrow
نقشه شوم آمریکا برای جهان به روایت رهبر انقلاب
پزشکیان: حضور زنان در آینده کشور مؤثر تر از من است که اینجا ایستاده‌ام
play_arrow
پزشکیان: حضور زنان در آینده کشور مؤثر تر از من است که اینجا ایستاده‌ام
اهدای جوایز به زنان موفق در مراسم آیین تجلیل از مقام زن
play_arrow
اهدای جوایز به زنان موفق در مراسم آیین تجلیل از مقام زن
رهبر انقلاب: مداحی یک رسانه تمام عیار است
play_arrow
رهبر انقلاب: مداحی یک رسانه تمام عیار است
رهبر انقلاب: مهم‌ترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود
play_arrow
رهبر انقلاب: مهم‌ترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود
سرود جمعی با اجرای نوشه‌ور در حسینیه امام خمینی(ره)
play_arrow
سرود جمعی با اجرای نوشه‌ور در حسینیه امام خمینی(ره)
مدیحه سرایی احمد واعظی در محضر رهبر انقلاب
play_arrow
مدیحه سرایی احمد واعظی در محضر رهبر انقلاب
مداحی اتابک عبداللهی به زبان آذری در حسینیه امام خمینی
play_arrow
مداحی اتابک عبداللهی به زبان آذری در حسینیه امام خمینی
مداحی مهدی ترکاشوند به زبان لری در محضر رهبر انقلاب
play_arrow
مداحی مهدی ترکاشوند به زبان لری در محضر رهبر انقلاب
خطر تخریب یکی از بزرگترین مساجد دوران قاجار
play_arrow
خطر تخریب یکی از بزرگترین مساجد دوران قاجار