راويولي گوشت و اسفناج

1-فر را روشن کنيد تا گرم شود. در طي اين مدت، پيازهاي قرمز را پس از پوست کندن نصف کنيد و هر نيمه را به سه قسمت برش بزنيد. گوجه فرنگي ها را هم از وسط نصف کنيد، سپس آنها را در ظرف نسوز بزرگي بچينيد، طوري که سطح برش خورده شان رو به بالا قرار گيرد.
يکشنبه، 30 آبان 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
راويولي گوشت و اسفناج

راويولي گوشت و اسفناج
راويولي گوشت و اسفناج


 






 

مواد لازم براي 8 نفر
 

-پياز قرمز:2عدد متوسط
-گوجه فرنگي متوسط:1/5 کيلوگرم
-سرکه بالزاميک:2قاشق غذاخوري
-شکر:1قاشق غذاخوري
-روغن زيتون:1/4پيمانه
-سيرله شده:6حبه
-آب مرغ:4پيمانه(حدود 1ليتر)
-رب گوجه فرنگي:400گرم
-سرکه خرما يا بالزاميک:1/2پيمانه
-اسفناج پاک شده: 500گرم
-پياز سفيد:2عدد متوسط
-گوشت گوساله چرخ شده:500گرم
-پنير پيتزا:400گرم
-برگ ريحان خرد شده:1/4 پيمانه
-راويولي (نوعي پاستا قابل تهيه از فروشگاه هاي مواد غذايي):550گرم

طرز تهيه:
 

1-فر را روشن کنيد تا گرم شود. در طي اين مدت، پيازهاي قرمز را پس از پوست کندن نصف کنيد و هر نيمه را به سه قسمت برش بزنيد. گوجه فرنگي ها را هم از وسط نصف کنيد، سپس آنها را در ظرف نسوز بزرگي بچينيد، طوري که سطح برش خورده شان رو به بالا قرار گيرد.
روي آنها مقداري روغن، سرکه و شکر بپاشيد. و به مدت 45 دقيقه يا تا زمان نرم شدن آنها را در فر داغ قرار دهيد.
2-دو قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه بزرگي حرارت داده و نيمي از سير را حدود يک دقيقه در آن تفت دهيد، بعد آب مرغ، رب گوجه فرنگي و سرکه را اضافه نماييد و اين مواد را با هم بجوشانيد و حدود 10 دقيقه بدون بستن درب ظرف روي حرارت قرار دهيد تا سس غليظي تهيه شود.
در اين مرحله گوجه فرنگي ها و پيازهاي داخل فر را هم در مايه مرحله قبل بريزيد و همچنان روي حرارت مواد را هم بزنيد.
3-ابتدا اسفناج ها را بخارپز يا آب پز کرده و بعد آنها را کاملاً خرد کنيد و در مشتتان فشار دهيد تا آب اضافي شان خارج شود.
4-بقيه روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده وبعد پياز سفيد و بقيه سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود.
گوشت چرخ شده را هم با اين مواد تفت دهيد. پس از سرد شدن اين مواد، آنها را در کاسه بزرگي با پنير پيتزا، ريحان و اسفناج مخلوط نماييد.
5-در قابلمه بزرگي راويولي را بجوشانيد تا کاملاً نرم شود(مي توانيد به جاي راويولي از انواع پاستاهاي مورد نظرتان استفاده کنيد) سپس آن را در آبکشي بريزيد و پس از رفتن آب اضافي اش، آن را در ظرف مورد نظر ريخته و لابه لايش از مايه گوشتي و سس تهيه شده در مرحله دوم بريزيد و در صورت تمايل روي پاستا را با مقداري برگ ريحان تزيين نماييد.
منبع:نشريه ايرانيان، شماره 30



 

نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط