طراح کلیدواژه‌های مشکوک برای انتخابات کیست؟

از کلید واژه های جدیدی که چند ماهیست نقل محافل رسانه ای اصلاح طلبان شده است بوی پروژه‌ای شوم به مشام می رسد. پروژه‌ای شوم که حسین مرعشی چندی قبل در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد، آن را اینگونه کلید می‌زند:‌ به نظر
يکشنبه، 22 ارديبهشت 1392
تخمین زمان مطالعه: 6 دقیقه
موارد بیشتر برای شما
طراح کلیدواژه‌های مشکوک برای انتخابات کیست؟
پشت پرده یک پروژه شوم انتخاباتی

 





 

از کلید واژه های جدیدی که چند ماهیست نقل محافل رسانه ای اصلاح طلبان شده است بوی پروژه‌ای شوم به مشام می رسد. پروژه‌ای شوم که حسین مرعشی چندی قبل در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد، آن را اینگونه کلید می‌زند:‌ به نظر می‌رسد که انتخابات آینده، انتخاباتی مدیریت شده باشد!
در حالی که حدود 5 ماه زمان تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 92 باقیست چهره‌های برجسته جریان اصلاحات در کنار مطرح کردن ابهاماتی جدید پیرامون انتخابات تأکید مکرر دارند بر برگزاری «انتخابات آزاد!»؛ آنها تنها راه برون‌ رفت از وضعیت فعلی جامعه(در شرایط بحرانی!) را برگزاری «انتخابات آزاد» می دانند.
- هر چه به زمان رقابت های انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم کلید واژه های جدیدی توسط این جریان مطرح می شود؛

*«انتخابات مدیریت شده» و «انتخابات آزاد»

بر همین اساس، پروژه مطرح کردن واژه های ابهام برانگیز انتخاباتی از آنجایی در دستور کار این جریان قرار می گیرد که اصلاح‌طلبان تا کنون از فتنه اعلام برائت علنی و مصرّح نکرده اند و سعی می‌کنند با این بازی کج‌دار و مریز، به گونه‌ای به خود تا انتخابات آتی تنفس مصنوعی بدهند و همچنین فضای انتخاباتی آینده را با نشر واژه های ابهام برانگیز برای اقدامات پیش بینی شده آماده کنند.
پشت پرده یک پروژه شوم انتخاباتی

این اقدامات در حالی صورت می گیرد که جریان اصلاحات در وقایع بعد از انتخابات 88 اصل برگزاری انتخابات در نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برده و آن را فاسد نامید اما با این حال برای شرکت در انتخابات 92 برنامه ریزی مجدد کرده و خود را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری 92 آماده می کند!
پشت پرده یک پروژه شوم انتخاباتی

چهره های مطرح اصلاح طلب از طرفی با انکار این مطلب که ما جزو مدعیان تقلب در انتخابات سال 88 نبودیم درخواست حضور در انتخابات را دارند که پس از ادعای تقلب توسط جریان فتنه در انتخابات ریاست جمهوری 88 و اقدامات ضد امنیتی در ایجاد اغتشاش و آشوب هیچ اعلام برائت صریحی از این جریان اعلام نکردند و لکه سیاهی از خود در تاریخ سیاسی کشورمان بر جای گذاشتند و اکنون در حالی که مدت زمان زیادی تا انتخابات آینده باقیست با طرح کلید واژه ابهام برانگیزی همچون "انتخابات آزاد و شفاف" شک و تردید در سلامت انتخابات را به جامعه القا می کنند، تا ادامه پروژه شکست خورده تقلب را در قالبی جدید در انتخابات ریاست جمهوری 92 دنبال کنند.
پروژه ای که به گفته موسوی خوئینی ها با طمع کردن برخی از سران جریان اصلاح طلب محکوم به شکست شد، شکستی تلخ که چهره خاکستری اصلاحات آن را اینگونه روایت کرد: اگر در قضایای سال ۸۸ همانند کروبی و موسوی، دندان طمع را میکشیدیم و به جای مذاکرات بی نتیجه، پایدار می ایستادیم! وضع ما اینطور نبود من بارها به آقای انصاری و آقای خاتمی این گلایه را کرده ام که چرا ایستادگی نکردید.

* بحرانی جلوه دادن شرایط کنونی و راه حل نجات!

نشان دادن وضعیت فعلی کشور در "حالت بحرانی" ، راهبردی است که رسانه های اصلاح طلب اخیراً به شدت بر روی آن مانور داده و اظهار نظرهای متعددی را پیرامون همین موضوع منتشر کردند. جریان اصلاح طلب که بعد از ماجرای فتنه سال 1388 از جانب مردم طرد شد، برای انتخابات ریاست جمهوری 92 عزم جزم کرده تا به این عرصه رقابت ها بیاید و احیاناً کاندیدای مطلوب خود را به مردم معرفی کند.
"وضعیت بحرانی"، "شرایط استثنایی"، "نجات ملی" از کلید واژه های صاحب نظران جریان اصلاحات در عرصه رقابت های انتخابات ریاست جمهوری 92 است که اخیراً به طور مکرر در رسانه های آنها انتشار پیدا می کند.
فعالان و صاحب نظران جریان اصلاحات که علاقه زیادی به بحرانی نشان دادن وضعیت کنونی جامعه دارند، به طور مکرر از کلید واژه های "نجات ملی" و "وحدت ملی" سخن می گویند و در ادامه نیز خود را به عنوان باب نجاتی برای خروج از این بحران معرفی می کنند.
البته اصلاح‌طلبان قبل از فتنه سال 88 نیز از واژه "بحران" استفاده می‌کردند. بحرانی که بعدها خود آنها، با کشاندن اوباش به خیابان‌ها عامل آن شدند. مجید انصاری در سال 87 ، در همایشی گفته بود: تمام حسگرها از سوی کارشناسان سیاسی و غیر سیاسی،‌ اصولگرا و اصلاح‌طلب و ... آژیر خطر را به صدا درآورده‌اند که فاجعه‌ای در راه است!
روزنامه اصلاح طلب آرمان روابط عمومی چندی پیش اظهارنظر محسن رهامی را در مدح واژه "اعتدال!" در حوزه سیاسی منتشر کرد و راه خروج از این وضعیت بحرانی! را میانه روی و اعتدال توصیف کرد.
"اعتدال"ی که به روایت آنها میدان دادن به اصلاح طلبانی است که راه افراط را بعد از انتخابات سال 88 برگزیدند و با تن ندادن به شکست انتخاباتی، در پازل فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نقش فعال داشته و آشکارا دست به خیانت زدند و در برابر آراء ملت قد علم کردند و ماه ها بر طبل اغتشاش و بلوا کوبیدند.
با مروری بر روند اظهارات طیف اطلاح طلبان این روزها کلید واژه "دولت وحدت ملی" در کنار "جامعه بحران زده" در صحبت‌های تمامی اصلاح‌طلبان بروز فراوانی پیدا کرده است و علاوه بر چهره‌هایی مثل منتجب‌نیا، جهانگیری، نجفی، زیباکلام و غیره حتی چهره‌هایی نظیر معادیخواه، حسین موسویان و حسین مرعشی نیز از این کلیدواژه ها یاد کرده‌اند.
پشت پرده یک پروژه شوم انتخاباتی

* و اما کلید واژه نهایی انتخابات 92

القای بروز بحرانی شدید در تاریخ سیاسی کشورمان و همچنین طرح کلیدواژه هایی مانند "وضعیت بحرانی"، "شرایط استثنایی"، "نجات ملی" زمانی به هدف اصلی خود نزدیک تر می شود که کلید واژه «انتخابات آزاد و لاقید» از سوی همان کسانی که مرزبندی روشن و صریحی با مدعیان تقلب در انتخابات ریاست جمهوری گذشته را داشتند مطرح می شود!
کلید واژه ای که مدت هاست در کنار سایر واژه های ابهام برانگیز در رسانه های اصلاح طلب به طور مکرر مطرح می شود.
حال باید دید در پروژه ای که از آن بوی شک، تردید و ابهام به مشام می رسد و در حال حاضر نقل محافل چهره ها و رسانه های اصلاح طلب شده است به کجا ختم خواهد شد.
آیا فرجام این پروژه ی شوم همان القای «انتخابات مدیریت شده»ای است که حسین مرعشی چندی قبل در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد، از آن پرده برداشت یا اینکه باید منتظر کلیدواژه های ابهام برانگیز جدیدی از سوی طیف اصلاح طلب در آستانه رقابت های انتخاباتی 92 باشیم.
منبع:مشرق نیوز



 

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط