ناشناس
اعتماد به نفس ندام و مشکل کم حرفی دارم
سلام.
من یه آدم ساده هستم . خیلی ساده.شاید باور نکنید چنین آدمی وجود دارد.یه چند نمونه بگم:
مثلا همین پارسال تو ۱۶ سالگی یاد گرفتم چاقو رو با دستم بگیرم
بلد نیستم هندونه و خربزه رو برش بدم
بلد نیستم راه برم،بشینم،بایستم و کلا حرکاتم تو این مورد خنده داره
و چیزی که جدیدا برام اتفاق افتاده جنس مرغوب از بد ، زیبا از زشت و ... رو تشخیص نمی دم.
و کلی چیزهای دیگه.
به خاطر این مساله به عشق و ازدواج فکر نمی کنم.خودم رو با این جمله آروم میکنم که «این چند صباحی که زنده ام رو همینجوری بگذرونم شاید اون دنیا فرق بکنه».یعنی حتی مثل پیرا هم فکر میکنم.متاسفانه خیلی هم ترسو هستم.
میدونم مشکلم چیه(شاید).چون بیرون نمی رم.اگه الان بخوام شروع بکنم و برم بیرون مثل آدما بعلت مشکلی دیگه بنام «کم حرفی» شکست می خورم.یه نمونه از سادگی و خنگیم اینه که بعضی دیالوگ های فیلما رو نمی فهمم.از طرفی چون استعدادم خوبه خودم رو حیف میدونم (معدل کل دیپلمم بالای ۱۹٫۵ شد)
تورو خدا بم کمک کنید از این وضعیت و بیماری بیرون بیام تورو خدا🙏😖
مشاور: خانم مرضیه هرتمنی
با سلام و احترام و سپاسگزاری از اعتماد شما دوست عزیز: من مطلب شما را که خوندم دیدم چقدر خوب می نویسید چقدر با اعتماد به نفس و چقدر خوب مسالتون را بیان کردید. بعضی آدم ها به خاطر شرایط خانواده یا شاید کند بودن این مورد را دارند و لی تمام انسانها استعدادهای نهفته ای دارند مثلا ممکن است کسی توی حرکات اعمال کند باشد ولی نویسنده ی خیلی خوبی باشد یا خواندهی خوبی باشد بعضی موارد حرکاتی با کار درمانی درست می شود. من از شما تقاضا می کنم حتما نوجوان عزیز یک مشاوره یا روانشناس را بروید. من احساس می کنم کمی اعتماد به نفس شما آسیب دیده بناباین چند نکته را برای شما ذکر می کنم: شالوده ی اعتماد به نفس حقیقی بر پایه ی واقعیت ها بنا شده است. برای اینکه بتوانید اعتماد به نفستان را بالا ببرید، باید ارزیابی دقیق و صادقانه ای از خود و توانایی هایتان داشته باشید. اگر هنوز نقاط ضعفی در شما وجود دارد، برای بهبود آنها برنامه ریزی و راهی پیدا کنید تا اثرات منفی شان را به حداقل برسانید. به خاطر داشته باشید بی توجهی نسبت به نقاط ضعف و یا نقطه ی قوت نشان دادن آنها، هیچ کمکی به از بین بردنشان نخواهد کرد. به همین ترتیب، داشتن درک درست از توانایی ها می تواند انتقادات یا بازخورد های منفی را کاهش و به شما اعتماد به نفس بیشتری بدهد. نه بگویید: افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند به خوبی می دانند که "نه" گفتن، به نفع آنهاست. این افراد چنان عزت نفسی دارند که مخالفت خود را به وضوح بیان می کنند. وقتی زمان نه گفتن فرا می رسد، آنها از جملاتی مانند "فکر نمی کنم بتوانم انجام دهم" یا "شک دارم" استفاده نمی کنند. این افراد با اعتماد به نفس "نه" می گویند زیرا می دانند نه گفتن به یک تعهد جدید، احترام به تعهدات فعلی شان است و به آنها فرصت می دهد تا با خیال راحت، وظایف قبلی شان را انجام دهند. دنبال پیروزیهای کوچک باشید:افرادی که اعتماد به نفس دارند همواره خود را به چالش می کشند و در برابر دیگران روحیه ای رقابتی دارند؛ هرچند تلاش شان به موفقیت های کوچک ختم شود. گفتنی است پیروزی های کوچک می توانند سبب ایجاد گیرنده های آندروژنی جدیدی در مغز شوند که باعث به وجود آمدن روحیه ی قدردانی و افزایش انگیزه خواهد شد. این افزایش تعداد گیرنده های آندروژنی باعث اثربخشی بیشتر هورمون تستوسترون شده و در نتیجه اعتماد به نفس و اشتیاقتان برای مواجه با چالش های پیش رو بیشتر خواهد شد. بخاطر داشته باشید وقتی موفقیت های کوچکی را پشت سر هم طی کرده باشید، این افزایش اعتماد به نفس برای مدتی طولانی با شما خواهد بود. باسپاس فراوان .