خسته شدم از زندگی

با سلام و خسته نباشیدمن پسری هستم۲۰ ساله،از زندگی کردن دیگه خسته شدم برام هیچ تازگی ای نداره.همش روز ها و شبای تکراری،شب که میشه محاله گریه نکنم کارم هرشب شده گریه و غصه.من یه دختری رو دوست دارم عشق اولمه فکرش داره دیووونم میکنه.من خیلی دوسش دارم ولی اون فکر نکنم که دوستم داشته نمیدونم باید چیکار کنم که اونو به خودم جلب کنم.همش حس میکنم که تنهام کسی دوستم نداره افسرده گی گرفتم،خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون
سه‌شنبه، 30 آبان 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: حسن نجفی
موارد بیشتر برای شما

خسته شدم از زندگی

( تحصیلات : فوق دیپلم ، 20 ساله )

با سلام و خسته نباشیدمن پسری هستم۲۰ ساله،از زندگی کردن دیگه خسته شدم برام هیچ تازگی ای نداره.همش روز ها و شبای تکراری،شب که میشه محاله گریه نکنم کارم هرشب شده گریه و غصه.من یه دختری رو دوست دارم عشق اولمه فکرش داره دیووونم میکنه.من خیلی دوسش دارم ولی اون فکر نکنم که دوستم داشته نمیدونم باید چیکار کنم که اونو به خودم جلب کنم.همش حس میکنم که تنهام کسی دوستم نداره افسرده گی گرفتم،خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از ارتباط شما با «راسخون»، مشکل شما برای ما قابل درک است و امیدواریم بتوانید هرچه سریعتر برمشکلات غلبه نموده و از حالات افسردگی نجات یابید.
اکنون آنچه به صورت مشکل اصلی فرض نموده اید افسردگی است و در کنار آن علاقه به دختری که تصور می‌کنید شما را از تنهایی نجات می دهد و حتی با فکر او زندگی می کنید در حالی که در نمی دانید او ایا به شما علاقه ای دارد یا خیر؟ آیا قصد ازدواج با او دارید یا خیر؟ چه شرایطی از شرایط ازدواج را دارید؟
به هر صورت اولین و مهمترین کار در این شرایط این است که افکار خود را کنترل کنید و فکر آزار دهنده علاقه به این دختر را تحت کنترل در آورده و نگذارید روز و شب شما ذهن را به خود مشغول کند. زیرا این موضوع خود به خود موجب افزایش افسردگی شما می‌شود.
در گام بعدی باید افسردگی خود را درمان نمایید. در مورد شکل گیری این بی حوصلگی و افسردگی نیز چیزی نفرمودید و نمی دانیم چه مدت است با آن دست به گریبان هستید. بر حسب وظیفه راهکارهایی را پیرامون افسردگی تقدیم می نماییم و امید است بهبودی نسبی حاصل شود ولی اگر تا مدت یک ماه آینده با عمل به راهکارهای ارائه شده بهبودی حاصل نشد، لازم است به صورت حضوری به روانشناس مراجعه نمایید و به تشخیص ایشان اقدامات روانپزشکی را نیز پیگیری نمایید.
قبل از ارائه راهکارها مجدد توصیه می کنیم علاقه یکطرفه ای که نسبت به جنس مخالف دارید را خاتمه دهید تا افسردگی شما نیز زودتر بهبود یابد.
و اما راهکارها:
راهکارهای عملی برای درمان افسردگی

  1. 1. تعیین هدف: افرادی که از این بیماری رنج می‌برند اغلب در زندگی روزمره غرق شده‌اند. تعیین هدف برای افراد حتی بدون از دست دادن انرژی که با افسردگی همراه است به اندازه کافی مشکل است. این تکنیک به فرد می‌آموزد چگونه کارها را به بخش‌های کوچک‌تر و آسان‌تر برای اجرا تبدیل کند. این عمل با کمک به افراد برای دوباره به دست آوردن حس کنترل بر زندگی با این بیماری مبارزه می کند. دوباره یافتن این قدرت افکار مثبت و و احترام به خود را در شخص تقویت می‌کند. در هدف گذاری، از میان اهداف خود، هدفی را انتخاب کنید که امید بیشتری به موفقیت آن دارید و در تلاش برای تحقق آن، به فکر تایید یا تکذیب دیگران نباشید.2. اجتناب از تنهایى؛ بکوشید به جز مواقعى که ضرورت دارد، در تنهایى قرار نگیرید. تنهایی باعث غوطه ور شدن در افکار منفی و باعث تشدید افسردگی می گردد.3. با افکار منفى خود مقابله کنید؛ یعنى، هر وقت این افکار به شما هجوم آورد. به هر صورت ممکن خود را از چنبره آن نجات دهید؛ براى مثال خود را به کارى مانند مطالعه یا هر کار دیگرى که امکان انجام آن براى شما هست، مشغول کنید و نگذارید ذهن شما جولانگاه افکار منفى باشد.4. به جنبه‏هاى مثبت خود فکر کنید و بکوشید آنها را در یک برگه‏اى به صورت فهرست، لیست کنید.5. به جاى اینکه به کمبودها، عیب‏ها و ناکامى‏هاى خود بیندیشید؛ به موفقیت‏ها و آن امکاناتى که در زندگى از آن بهرمند بوده و هستید فکر کنید. به عبارت دیگر امکانات و شرایط زندگى ما مانند یک لیوانى است که بخشى از آن پُر است و بخشى خالى؛ به آن بخش پُر فکر کنید و از آن بهره ببرید و غصه آن نیمه خالى را نخورید. فرصت‏هاى زندگى را مغتنم بشمرید و از آنچه در آینده پیش خواهد آمد، نگران نباشید. لیست افکار منفی خود را در طی روز تهیه و سعی کنید برای هر فکر منفی یک فکر مثبت معادل بیابیم تا به کمک آن بتوانید با افکار منفی مقابله کنید.6. با افراد شاداب، فعال، اجتماعى، و متدین و در عین حال مثبت‏نگر معاشرت کنید و از افرادى که همیشه وقتى با آنها مواجه مى‏شوید از زندگى شکایت مى‏کنند، دورى گزینید.7. ورزش را جزء ضرورى‏ترین فعالیت‏هاى خود قرار داده هر روز حداقل نیم تا یک ساعت ورزش کنید.8. هر چه مى‏توانید قرآن بخوانید و از دعاهاى اهل‏بیت(ع) بهره بگیرید: «فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ» (مزمل (73)، آیه 20) البته قرآن را با تأنى و توجه به معنا تلاوت کنید.9. از بیکارى و بى‏برنامگى بپرهیزید و همه اوقات خود را به صورت منطقى پر کنید.10. براى برنامه‏ریزى اوقات شبانه‏روزى، حتماً با مشاور گفت و گو کنید یا از دوستان موفق خود کمک بگیرید.11. به تغذیه خود - به خصوص صبحانه - اهمیت بدهید و هیچ‏گاه بدون خوردن صبحانه، مشغول تحصیل یا مطالعه نشوید.12. نسبت به خودتان احساس خوبی داشته باشید و خود را خوب، توانا و با ارزش بدانید.مثلا صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شوید، می‌توانید به انگیزه‌ی مثبت و صمیمانه‌ی جدیدی فکرکنید و بگویید: “من از امروز، بهتر استفاده می‌کنم. من نباید امروز را تلف‌کنم.” سپس شب، پیش از خواب، ببینید چه کرده‌اید و از خود بپرسید: “آیا از امروز چنان‌که می‌خواستم، استفاده کردم؟” اگر چنین بوده، باید خوشحال باشید وگرنه اعمال خود را در آن روز نفی ‌کنید و ذهن‌تان را به‌ سمت مثبت‌ شدن تقویت کنید.
در پایان امیدواریم با عمل به آنچه عرض کردیم بهبودی حاصل شود و افکار افسردگی از ذهنتان رخت بربندد.
موفق باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.