ناشناس

سلام دوست دارم یه شخص مهم در یک جمع باشم ولی کسی توجه نمیکنه"چیکار کنم؟

سلام من چند ساله که شخصیتم در یک جمع برایم مهم شده دوست دارم هم کلاسی هایم به حرفم گوش کنند عقل منطقی دارماستعداد خوبی دارم و خانواده ام و اساتیدم مثل یه ادم بزرگ با من رفتار می کنند با این وجود باز هم موقعی که در جمع دوستانم حرف میزنم یا به حرفم گوش نمی کنند یا به طور اعتراض آمیز با من حرف می زنند یا بی ادبی می کنند. البته فکر کنم بخاطر این که شوخی لفظی و جسمی زیاد میکنم الآن می خواهم بدونم که عیب کار از چه چیز هایی میتواند باشد و من چه کار کنم تا از موقعیت اجتماعی خوبی برخوردار شوم.
شنبه، 26 اسفند 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

سلام دوست دارم یه شخص مهم در یک جمع باشم ولی کسی توجه نمیکنه"چیکار کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 16 ساله )

سلام
من چند ساله که شخصیتم در یک جمع برایم مهم شده دوست دارم هم کلاسی هایم به حرفم گوش کنند
عقل منطقی دارماستعداد خوبی دارم و خانواده ام و اساتیدم مثل یه ادم بزرگ با من رفتار می کنند
با این وجود باز هم موقعی که در جمع دوستانم حرف میزنم یا به حرفم گوش نمی کنند یا به طور اعتراض آمیز با من حرف می زنند یا بی ادبی می کنند.
البته فکر کنم بخاطر این که شوخی لفظی و جسمی زیاد میکنم
الآن می خواهم بدونم که عیب کار از چه چیز هایی میتواند باشد و من چه کار کنم تا از موقعیت اجتماعی خوبی برخوردار شوم.


مشاور: خانم موحدنساج

سلام به شما پرسشگر محترم و تشکر بابت اعتمادتان به راسخون، امیدوارم این پاسخگویی برای شما مقدمه باشد برای شناخت راه بهتر.همه انسانها در هر سن به شکلی دوست دارند مورد توجه دیگران باشند و این یک امر طبیعی است.راههای مختلفی از سوی شخصیت های گوناگون برای جلب توجه دیگران انتخاب می شود، ولی مهم اینست که به دست آوردن جایگاه مناسب اجتماعی به درستی صورت گیرد تا بتواند موقعیت اجتماعی مستحکم و ماندگاری برای خویش فراهم کند.نوجوانان و جوانان به دلیل نیاز به محبت و کمالگرا بودن در این دوران بیشتر از سایر افراد سعی می کنند تا توجه دیگران را به سوی خود معطوف سازند.
بنده به دلیل اینکه شناخت دقیقی نسبت به شخصیت شما ندارم فقط به چند توصیه کلی بسنده می کنم:
۱-اینکه به شخصیت اجتماعی خود اهمیت می دهید بسیار خوب است ولی مراقب باشید که این حالت باعث ایجاد حس خود پسندی شما نشود.
۲- بهترین و ماندگارترین شخصیت ها در ذهن دیگران افرادی با روحه ای محکم و با اعتماد به نفس بالا هستند.اشتباه زیاد نوجوانان و جوانان این است که فکر می کنند با شوخی های فراوان و حرف زدن زیاد می تواند در دید مردم اجتماعی تر جلوه گر شوند ، در حالی که مردم کسانی که بیش از حد شوخی می کنند و حتی گاهی پا را فراتر گذاشته و اطرافیان خود را با حرفهایشان اذیت کرده و دست می اندازند دوست ندارند، حتی اگر در آن لحظه لبخند هم بزنند ولی درون قلب و ذهنشان از آن شخصیت شکل خوشایندی ترسیم نخواهند کرد.
۳- مراقب باشید با چه شخصی چگونه رفتار می کنید، انسانها با یکدیگر متفاوت هستند برخی از شنیدن جک لذت می برند برخی دیگر جوک گویی را سبک سری قلمداد می کنند و ....پس به روحیات طرف مقابلتان توجه کنید تا بتوانید در برخورد با هر شخص رفتار مناسبی انتخاب کنید.
۴- به هیچ کس با جک ها و شوخی هایتان توهین نکنید، لطفا اول به سخنی که می خواهید بگویید چند ثانیه فکر کنید. خیلی مواقع برخی سخنان چنان در ذهن های دیگران به بدی ماندگار می شود که دیگر نمی توان آن رابطه را به گرمی سابق باز گرداند، پسمواظب باشید کسی را نرنجانید.
۵- حدود و مرزی برای سخنان خود قائل باشید که در آن احترام و حفظ شخصیت اطرافیان در صدر باشد، برخی از شوخی های جسمی با اینکه در ابتدا می توانند بسیار جذاب جلوه گر کنند ولی شخصیت شما را در ذهن اطرافیانتان سبکسر و بی ادبانه  جلوه گر می کنند.
۶- از هیچ کس بدگویی و غیبت نکنید ، وقتی جلوی یکی از دوستانتان از فردی دیگر بدگویی می کنید ، هر چند شاید خود او نیز با شما همراهی و موافقت کند، چیزی که در ذهنش شکل می گیرد این است که شما قابل اعتماد نیستید و شاید روزی نیز بدگویی او را پیش دیگران مطرح کنید.
۷- به حالات طرف مقابل دقت کنید ، برخی مواقع دوست ما ناراحت است و ما بی اهمیت به غم او حرف خود را می زنیم، لطفا با اطرافیانتان بدون قضاوت و نصیحت همدلی کنید. افرادی که مهارت همدلی را به خوبی بلد هستند در ذهن دیگران محبوب تر می شوند، چون آنها معتقند آن شخص درکشان می کند.
۸- اگر حس کردید دوستانتان خسته شده اند، سخنانتان را قطع کنید و از ایجاد حس منفی در آنها جلوگیری کنید.
۹- زیاده گویی نکنید، زیاد حرف زدن موجب خستگی اطرافیان و بی توجهی آنها می شود، لطفا حق سخن گویی را برای همه قائل باشید.
۱۰- همانگونه که دوست دارید دیگران با شما رفتار کنند با آنها رفتار کنید، به دوستانتان احترام بگذارید تا آنها نیز شخصیت شما را زیر سوال نبرند، بدون اجازه وارد حریم خصوصی افراد نشوید تا آنان نیز نقاط ضعف شما را هدف قرار ندهند.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:
آیا خود واقعی‌تان را نشان می‌دهید؟



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.