ناشناس

مشاوره خانواده: آیا میشه با خیانت شوهر کنار اومد؟

با سلام من ده ساله که ازدواج کردم حدود دو سال بعد از ازدواج متوجه خیانت شوهرم شدم و بعد تا دادگاه رفتم اما قول دادن که سر به راه بشن بعد چند سال کاری نکردند الان از حدود یک سالحظه پیش معتاد تلگرام شده و کارش نزول کرده حتی خرج خانه رو نمیتونه دربیاره و شب تا ۴ صبح با زن ها چت میکنه و گریه اعتراض دعوا نتیجه نمیده انقد سر خود که جلو پدر و مادرش وایمیسه و با بچه یک و نیم ساله دیگه کاری ازم برن میاد من شاغل بودم از لحاظ مالی کمکش کردم هر جور محبت اما دست برمیداره از کارهاش با چشم خودم دیدم با زن ها چت میکنه میگم بهش میگه اشتباه میکنی یا چیز مهمی نیس من حد خودم و میدونم . الان چاره اش چیه ؟درمان میشه؟یا طلاق بگیرم؟
جمعه، 24 فروردين 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

مشاوره خانواده: آیا میشه با خیانت شوهر کنار اومد؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 33 ساله )

با سلام من ده ساله که ازدواج کردم حدود دو سال بعد از ازدواج متوجه خیانت شوهرم شدم و بعد تا دادگاه رفتم اما قول دادن که سر به راه بشن بعد چند سال کاری نکردند الان از حدود یک سالحظه پیش معتاد تلگرام شده و کارش نزول کرده حتی خرج خانه رو نمیتونه دربیاره و شب تا ۴ صبح با زن ها چت میکنه و گریه اعتراض دعوا نتیجه نمیده انقد سر خود که جلو پدر و مادرش وایمیسه و با بچه یک و نیم ساله دیگه کاری ازم برن میاد من شاغل بودم از لحاظ مالی کمکش کردم هر جور محبت اما دست برمیداره از کارهاش با چشم خودم دیدم با زن ها چت میکنه میگم بهش میگه اشتباه میکنی یا چیز مهمی نیس من حد خودم و میدونم . الان چاره اش چیه ؟درمان میشه؟یا طلاق بگیرم؟


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما با مشاورین «راسخون»، از اینکه ما را به عنوان راهنمای خود انتخاب نمودید سپاسگزاریم.
نگرانیتان را کاملاً درک می‌کنم و متوجه هستم که در این اوضاع دل شکسته، غمگین و تسکین‌ناپذیر شده‌اید وتلاش می‌کنید با چک کردن و حساس شدن روی رفتار، ارتباطات، نشست و برخواست همسرتان؛ جوابی قانع‌کننده به تمامی افکار خود بدهید و می دانید که همسرتان با دیگران در ارتباط است.
خواهر محترم! عشق، صداقت و خوش‏بینی معیارهای لازم برای داشتن یک زندگی سالم هستند که در زیر سایه گناه و شک نابود می‌شوند. خداوند مهربان انسان را آفرید و به او قدرت اندیشیدن و درست تصمیم گرفتن را عطا فرمود تا در زندگی به مدد عقل و درایت خویش، راه درست را بپیماید اما وقتی زیر هجوم افکار منفی، قدرت تصمیم‌گیری‌تان از بین می‌رود؛ قلبتان پر از افکار شیطانی می‌شود و ایمان در دلتان می‌میرد و زندگی را می‌بازید در تمامی جوامع مدنی به محض این‌که زن و شوهر با خطبه عقد یا بنابر رسوم و فرهنگ خودشان با هم ازدواج می‌کنند و رابطه زن و شوهری میان آنها پیش می‌آید و زندگی مشترک خود را آغاز می‌کنند، میان آنها حریم و رابطه‌ای ایجاد می‌شود که در تمام جوامع بشری به رسمیت شناخته می‌شود و مردم آن جوامع برای آن قداست و حرمت قائل هستند؛  به همین دلیل وارد شدن شخص یا اشخاص دیگر به این حریم قبیح و زشت تلقی شده و با آن بشدت برخورد می‌شود. در بعد تاریخی حتی در قدیمی‌ترین قوانین بشری مثل قانون حمورابی برای کسانی که مرتکب جرائم خانوادگی شوند مجازات سختی پیش‌بینی کرده بودند. مثلا زنی که به شوهرش خیانت می‌کرد یا مردی که به زنش خیانت می‌کرد به مجازات حبس، تبعید و شلاق محکوم می‌شد که این موارد بسته به نوع جرم و کیفیت آن تقسیم‌بندی‌های خاص خود را داشت و این مجازات در مواردی منجر به صدور حکم مرگ مجرم می‌شد. در شرع مقدس اسلام و تمام مذاهب آسمانی هم خیانت عملی حرام تلقی شده و ارتکاب آن از سوی هر فردی با کیفر و جزای سنگین همراه است. در شرع مقدس اسلام این جرم در 2 قسمت زنا و رابطه نامشروع تعریف شده است. یک قسمت از این مجازات مشمول حد است که از سوی خدا تعیین و در دین اسلام هم مشخص شده است و یک قسمت از این مجازات هم موجب تعزیر می‌شود. تعزیر هم مجازاتی است که تعیین آن به اختیار حاکم است و تفاوت آن با مجازات در این است که حد را خدا از طریق پیامبر خود برای ما مشخص کرده است و در آن هم جرم و هم مجازات مشخص است.
در هر صورت به نظر می رسد همسر شما نیازها برآورده نشده ای دارد که این نیازهاست که او را دائما به سمت و سوی خیانت به همسرش و ارتباط با دیگری می کشاند؛ اگر واقعی این نیازها را بسناسید و او را جذب خودتان کنید او دیگر فکر خیانت را هم نخواهد کرد ولی تا زمانی که کشش ها در درون او موج می زند طبیعتاً خیانت برای او طبیعی است و حتی فکر می کند عادی شده است.
اما راهکارها:
چگونه برخورد کنید؟
1-به هیچ‌وجه داد و بیداد راه نیندازید. به هیچ وجه این مطلب را با نزدیکان خود درمیان نگذارید. حواستان باشد که برای درست شدن یک رابطه، نباید رفتار اشتباه را با رفتار اشتباه‌تری جبران کنید. خونسردی خودتان را حفظ کنید و منتظر یک فرصت مناسب بمانید. شما نیازمند کمی زمان هستید تا مسائل دیگر را نیز زیر و رو کنید. حداقل یک روز به خود فرصت دهید.
 2- باید قبول کنید که احساس خشم، عصبانیت، شک و تردید، شکه شدن، آشفتگی، ترس، درد و رنج، افسردگی، و پریشانی برای فردی که شاهد خیانت همسرش بوده کاملا بجا و نرمال است.
 3- در کمال آرامش و به صورت غیر مستقیم همسرتان را متوجه کارش کنید. به این شکل، او خیلی راحت‌تر رفتار خطایش را می‌پذیرد و آن را اصلاح می‌کند.
4- با همسر خود در مورد بدعهدیش صحبت کنید. تمام سوال هایی که به ذهنتان می‌رسد را بپرسید. شاید با این کار به این نتیجه برسید که همسرتان هنگام ارتکاب به این کار، اصلا فکر نمی کرده که به شما خیانت می کند.
 5- اگر دو نفر به هم اعتماد کامل داشته باشند، به هیچ‌وجه شک و تردید در رابطه‌شان جایی ندارد اما اگر به هر دلیل لغزشی در رابطه‌شان پیش بیاید و اعتمادشان را به یکدیگر از دست بدهند، باید از یک شخص ثالث برای بهبود روابط‌شان کمک بگیرند. این شخص ثالث می‌تواند یک بزرگ‌تر یا یک مشاور خوب باشد. تنها نکته مهم هم این است که این شخص میانجی، مورد اعتماد هر دو طرف باشد تا آنها به راهکار او اعتماد و عمل کنند تا رفتارشان نسبت به هم اصلاح شود. به خاطر داشته باشید نباید هیچ نکته‌ای را از مشاور منتخب‌تان مخفی کنید. او در صورتی موفق می‌شود یاری‌تان کند که همه‌چیز را با ریزه‌کاری‌هایش بداند.
 6- انتظار نداشته باشید که حس آشفتگی، بی اعتمادی و عصبانیت به مجرد اینکه تصمیم می گیرید همسر خود را ببخشید و به سرسپردگی خود ادامه دهید به راحتی از بین برود. از بین رفتن دردورنج وارده از طریق خیانت، نیازمند زمان است.
 7- اگر بیش از اندازه عصبانی باشید، بر سر مسائل کوچک داد و بیداد راه بیندازید، احساس کنید که بر روی طناب باریکی در حال راه رفتن هستید، و زمانی که به یاد بدعهدی همسر خود می افتید، عکس العمل های شدید فیزیکی از خود نشان دهید، بی شک دچار استرس بعد از ضربه روحی شده اید و باید هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.
8- خانواده خود و همسرتان را در جریان بد عهدی او قرار ندهید. افراد خانواده می‌توانند کینه‌ها را برای مدت زمان بیشتری نگه دارند و شرایط را بدتر کنند
9- هرگاه ذهنتان بدون اختیار مشغول اوهام و افکار بدبینانه در این مورد شد، مشت خود را محکم روى زمینى بکوبید با گفتن ذکر لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم از جاى خود بلند شده، تغییر حالت دهید تا بدینوسیله از آن فکر تکرارى و وسواس رهایى یابید.
10. تا می توانید رابطه عاطفی خود را با همسرتان تقویت نمایید و به او محبت کنید که بهترین راه برای جذب همسرتان همین است. برای او هدیه بگیرید و علاقة خود را به او صمیمانه ابراز کنید.
خواهر محترم! تنها راهکار غلط در این شرایط طلاق است. پس از فکر طلاق بیرون آیید و به فکر ساختن آینده ای بهتر باشید.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:

چرا بعضی ها از خیانت پشیمان نمی شوند ؟



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.