ناشناس

من و همسرم با هم قهریم چطوری آشتی کنیم؟

سلام منو شوهرم چندساله ازدواج کردیم تواین سالها هنوز نتوسته بهم ابراز احساسات کنه هر سری قهرمیکنم بجای اینکه ازم دلجویی کنه اونم ب یه بهانه ای قهرمیکنه ک خودم مجبور میشم واسه اشتی پیش قدم بشم الانم دقیقا...
يکشنبه، 4 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

من و همسرم با هم قهریم چطوری آشتی کنیم؟

ناشناس ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 23 ساله )

سلام منو شوهرم چندساله ازدواج کردیم تواین سالها هنوز نتوسته بهم ابراز احساسات کنه هر سری قهرمیکنم بجای اینکه ازم دلجویی کنه اونم ب یه بهانه ای قهرمیکنه ک خودم مجبور میشم واسه اشتی پیش قدم بشم الانم دقیقا...


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما با مشاورین «راسخون»، از اینکه ما را به عنوان راهنمای خود انتخاب نمودید سپاسگزاریم.
متأسفانه برخی از همسران وقتی وارد زندگی مشترک می‌شوند که با بسیاری از مهارت‌‌های زندگی، مهارت‌‌های همسرداری، شیوه ارضای مطلوب نیازهای خود همسران، شیوه ارتباط مؤثر با همسرشان و همچنین شیوه حل اختلافات و تعارض آشنا نیستند و اطلاعات چندانی و شناخت درستی در این زمینه ندارند؛ از این روی از همین ناحیه دچار مشکل می‌شوند و سبب بروز ناملایماتی در زندگی و احساسات ناخوشایند دیگر در خود و شریک زندگی‌شان می‌شوند.
البته همان طور که می‌گویند: «جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعته» بعد از شروع زندگی مشترک هم خیلی دیر نیست، خوشبختانه این گونه مسائل با مهارت‌افزایی و شرکت در جلسات مشاوره‌ای تا حدود زیادی قابل رفع است مشروط به این که همسران حاضر به همکاری گردند. بهترین راه برای حل مشکل، ترتیب جلسات گفتگو در یک محیط آرام و صمیمانه و بیان احساس است. جلسه بیان ‌احساس بدین صورت است که زن و شوهر در روز مشخص و در یک ساعت مشخص و از قبل تعیین شده، در یک فضای خلوت و آرام با همدیگر در مورد اتفاقات هفته گذشته تا آن روز صحبت می‌کنند. در این جلسه فقط احساس خود را در مورد اتفاقات، برخوردها، حرف‌ها و رفتارهای همدیگر بیان می‌کنند، هیچ نوع قضاوت و محاکمه و توجیه و ... در این جلسه نباید اتفاق بیفتد. فقط هر کدام از زوجین می‌گویند که از فلان اتفاق، فلان کار یا فلان برخورد شما احساس خوب یا احساس بدی داشتم. این جلسه با گذشت زمان موجب می‌شود تا زوجین از سلایق و علاقه‌ها و احساسات همدیگر آشنا شوند و طبیعتاً کارهایی که موجب ناراحتی همسرشان می‌شود پرهیز و کارهایی که موجب خوشحالی همسرشان می‌شود را بیشتر انجام بدهند؛ بنابراین هیچ گونه انتقاد، سرزنش، ناراحتی، دعوا و پرخاشگری در این جلسه ممنوع است و اگر به هر دلیلی در آن موعد مشخص نتوانستید جلسه را برگزار کنید با توافق همدیگر وقت دیگری را برای آن مشخص نمایید.
خواهر محترم! اگر همسر شما متقابلا با شما قهر نمود توصیه می کنیم نه شما و نه ایشان قهرتان را طولانی نکنید و اجازه ندهید این موضوعات گسترده شود و کامتان را تلخ نماید. در جلسه ای که توصیه کردیم با همسرتان صحبت نمایید از ایشان بخواهید که هر دو با توافق یکدیگر برای همیشه قهر را کنار بگذارید و برای حل مشکلات فقط از طریق گفتگو اقدام نمایید.
برای تحکیم روابط با همسرتان و افزایش صفا و صمیمیت، مطالعة کتاب های زیر مفید است:
1. اکبری، محمود صمیمانه با عروس و داماد: آنچه همسران جوان باید بدانند، قم: نور الزهرا، 1387.
2. امینی، ابراهیم، آئین همسرداری، یا، اخلاق خانواده، قم: اسلامی، اندیشه اسلامی، 1389.
3. صدری، سید ضیاءالدین، آیینه ازدواج و روابط همسران، تهران: انجمن اولیاء و مربیان، 1377.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:

همسران درباره قهر و آشتی بدانند که...



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره مرتبط