ناشناس

با توجه به هدفم چه رشته ای باید برم؟

سلام. قصد دارم که امسال ارشد شرکت کنم ولی نمیدونم با توجه به هدفم چه رشته ای باید برم. هدفم درمان سرطان است ولی رشته مجزایی در این زمینه در مقطع ارشد وجود نداره. از شخصی پرسیدم گفت بهتره بیوشیمی یا سلولی مولکولی یا شیمی دارویی بخونی. لیسانس زیست شناسی عمومی دارم. موندم بین بیوشیمی و سلولی کدوم یکی رو انتخاب کنم و براش برنامه ریزی درسی انجام بدم و اینکه بهداشت برم یا علوم؟ قبولی توی کدوم رشته راحت تره؟ درسم هم متوسطه و معدلم نزدیک 17 ست. ممنون میشم راهنماییم کنید.
پنجشنبه، 27 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

با توجه به هدفم چه رشته ای باید برم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 24 ساله )

سلام. قصد دارم که امسال ارشد شرکت کنم ولی نمیدونم با توجه به هدفم چه رشته ای باید برم. هدفم درمان سرطان است ولی رشته مجزایی در این زمینه در مقطع ارشد وجود نداره. از شخصی پرسیدم گفت بهتره بیوشیمی یا سلولی مولکولی یا شیمی دارویی بخونی. لیسانس زیست شناسی عمومی دارم. موندم بین بیوشیمی و سلولی کدوم یکی رو انتخاب کنم و براش برنامه ریزی درسی انجام بدم و اینکه بهداشت برم یا علوم؟ قبولی توی کدوم رشته راحت تره؟ درسم هم متوسطه و معدلم نزدیک 17 ست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.


مشاور: خانم قربانی

با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی سایت راسخون.
اگر به دنبال تخصص در درمان سرطان هستید، همانطور که میدانید رشته تخصصی در مقطع ارشد در این حوزه وجود ندارد. رشته های مذکور نیز نمی تواند ان طور که میخواهید شما را به این هدف برساند. بیوشیمی، زیست فناوری(بیوتکنولوژی)، ژنتیک، علوم سلولی  ملکولی و میکروبیولوژی ، ۵ گرایش رشته زیست شناسی مولکولی هستند. و علاقه مندان می توانند پس از تحصیل در رشته های مشابه نظیر شیمی و زیست شناسی در مقطع کارشناسی، تحصیلات تکمیلی خود را در این رشته ادامه دهند. برای موفقیت در گرایش‌های‌ مختلف‌ زیست‌شناسی‌ سلولی‌ و مولکولی‌ علاوه بر شرایط عمومی و مشترک همه رشته ها، علاقه مندی به‌ کارهای‌ آزمایشگاهی‌ ضروری است؛ چرا که عمده وقت متخصص این رشته در آزمایشگاه‌ علوم‌ سلولی‌ و مولکولی‌ سپری می شود و علاوه بر آن ماهیت بسیاری از فعالیت های معمول او – نظیر استخراج‌ RNA از یک‌ بافت‌ – نیازمند صرف زمان طولانی است و در واقعا یک‌کار آزمایشگاهی محسوب میشود. هدف اصلی از ایجاد این رشته شیمی دارویی نیز، پرورش و تربیت نیروهای انسانی و متخصصان مجرب و کارآمد به عنوان داروساز در زمینه های مرتبط با موسسات آموزشی و تحقیقاتی مربوط به شیمی زیستی و یا در زمینه های مرتبط با تولید مواد اولیه شیمیایی – دارویی به عنوان کارشناس می باشد. پس این رشته نیز حوزه متفاوتی دارد. برای تخصص در درمان سرطان شما نیز دارید که در ابتدا در رشته پزشکی تحصیل نمایید و در دوره های تخصصی و فوق تخصصی این هدف را دنبال نمایید که ورود به این حوزه از طریق وزارت علوم بهتر به نظر میرسد. در انتخاب بین رشته بیوشیمی و علوم سلول مولکولی نیز با توجه به علاقه مندی به حوزه کار و فعالیت، میتوانید تصمیم‌گیری نمایید.
در پناه حق و عاقبت بخیر باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.