يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

آيا در ازدواج همتايى خانواده‏ ها نيز لازم است؟

پاسخ :
بله، لازم است. در ايران برخلاف غرب، افزون بر زوج جوان، خانواده‏ ها نيز با هم ازدواج مى‏ كنند. براساس مشاهدات نگارنده در غرب (امريكا و اروپا)، خانواده‏ هاى دو طرف تأثير چندانى در ازدواج فرزندان خود ندارند و اين مطلب به ساختار اجتماعى آنان و جايگاه و اهميت خانواده باز مى‏ گردد؛ بر خلاف ايران كه به لحاظ ساختار سنتى آن، ارتباطات فاميلى جدى است و نمى ‏توان آن را ناديده گرفت.
در ايران، پدر و مادر همسر آينده، «پدر و مادربزرگ» فرزند؛ برادر خانم،«دايى»؛ خواهر خانم «خاله»؛ برادر آقا، «عمو»، و خواهر آقا، «عمه» آنان خواهند شد و به شدت بر فرزندان تأثير خواهند داشت و شما چاره‏اى از ارتباط با آنان نخواهيد داشت؛ چون هم فرزندانتان به ايشان نياز دارند و هم اسلام عزيز به صله رحم (ديدار نزديكان) تأكيد جدى دارد؛ پس در ازدواج خود، حتما به همتايى دو خانواده از جهت اعتقادى، فرهنگى، اقتصادى توجه داشته باشيد.
منبع:سایت انوار طاها