سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

چكار كنيم تا زندگي مان رنگ خدايي بگيرد؟

پاسخ :
در قرآن مي خوانيم: (صبغة االله و من أحسن من الله صبغة) كارهايتان را با رنگ الهي رنگ آميزي كنيد كه اين رنگ بهترين رنگ هاست.
مراد از رنگ الهي آن است كه كارها را براي رضاي خداوند و طبق فرمان او انجام دهيم و جان و مال خود را فقط با او معامله كنيم.
به چند مثال توجه كنيد:
1. لباسي كه براي همسر مي خريم، اگر در شب تولد حضرت زهرا (س) باشد، اين خريد رنگ الهي پيدا مي كند.
2. آبي كه به صورت مي ريزيم اگر قصد وضو كنيم، رنگ الهي پيدا مي كند.
3. در جايي كه مي نشينيم اگر رو به قبله بنشينيم، رنگ الهي دارد.
ما مي توانيم تحصيل، تدريس، ورزش و ديد و بازديد خود را به رنگ الهي درآوريم.
گاهي كه حضرت علي(ع) در جايي مهمان بود، در خانه مقداري غذا مي خورد و به مهماني مي رفت و مي فرمود: مي‌خواهم هدفم در مهماني ديدار مؤمن باشد، نه رفع گرسنگي در خانه او.
پولي كه به فقير مي دهيم، مي تواند براي سلامتي خودمان باشد و مي تواند براي سلامتي تمام مسلمانان بخصوص حضرت مهدي (ع) باشد.
قرآن مي فرمايد: هر كس هدفش خدا و رسيدن به مقامات بهشتي باشد، از دنيا هم بهره مند خواهد شد. اما كسي كه هدفش فقط دنيا باشد، قطعاً از آخرت محروم است و به دنيا هم شايد برسد و شايد نرسد.
منبع:سايت انوار طاها