دوشنبه، 31 فروردين 1394

پرسش :

منابعي براي آشنايي با سيماي پيامبر خدا در قرآن را ذکر کنید؟

پاسخ :
سيماي پيامبر خدا در قرآن:
1. ابراهيم معمتدي‌نيا، مروري بر سيماي محمد رسول الله در قرآن :
بررسي شخصيت و رسالت پيامبر گرامي اسلام از ديدگاه قرآن، اصفهان، كنكاش، 1385.
2. صاحبي فرد، علي اكبر، سيره و شخصيت پيامبر اعظم(ص) در قرآن، قم، موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر (عج)، 1385ش.
3. حسين عندليب، بررسي شخصيت والاي پيامبر اعظم در قرآن و سنت، قم، كشف الغطاء، 1385ش.
4. حامد حقيقت شناس گيلاني، پيام و پيامبر (ص): سلسله گفت وگوهايي پيرامون سيره و شخصيت تابناك پيامبر اعظم (ص) در قرآن، تاريخ و روايات، تهران، سوره مهر، 1388ش.
5. ابوالقاسم بشيري، الگوي انسان كامل با رويكردي روان شناختي، تهران، موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، ‎۱۴۳۱ق.
لازم به ذكر است، نام الگوي انسان كامل در كتاب اخير بر گرفته از آيات قرآن در معرفي پيامبر خدا به عنوان الگوي كامل براي بشريت مي‌باشد.
و نيز مقاله: محمد بهرامي، پيامبر اعظم (ص) در آيينه قرآن، مجله فرهنگ و جهاد، شماره 43 و44.
منبع:سایت انوار طاها