چهارشنبه، 2 ارديبهشت 1394

پرسش :

بِه، برای زن باردار چه فوایدی دارد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أطعِموا حَبالاكُمُ السَّفَرجَلَ ؛ فَإِنَّهُ يُحَسِّنُ أخلاقَ أولادِكُم .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
به زنان باردارِ خود ، بِهْ بدهيد ؛ چرا كه خوى فرزندانتان را نكو مى‏سازد .
الدعوات ، صفحه 151 ، حديث 405 ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 177 ، حديث 38 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 350
**********
مكارم الأخلاق عن رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
كُلُوا السَّفَرجَلَ وتَهادَوهُ بَينَكُم ؛ فَإِنَّهُ يَجلُو البَصَرَ، ويُنبِتُ المَوَدَّةَ فِي القَلبِ، وأطعِموهُ حَبالاكُم؛ فَإِنَّهُ يُحَسِّنُ أولادَكُم.
وفي رِوايَةٍ : يُحَسِّنُ أخلاقَ أولادِكُم .
مكارم الأخلاق- به نقل از پيامبر خدا: «بِه بخوريد و به همديگر هديه دهيد ؛ چرا كه چشم را جلا مى‏دهد و دوستى را در دل مى‏رويانَد . به زنان باردارِ خود هم از آن بخورانيد ؛ چرا كه فرزندانتان را نكو مى‏سازد» .
در روايتى ديگر است كه : «خوى فرزندانتان را نكو مى‏سازد» .
دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 350 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 350
www.hadithcity.com