دوشنبه، 28 ارديبهشت 1394

پرسش :

مالیدن روغن بنفشه هنگام ورود به حمام چه فايده ای دارد؟

پاسخ :
امام رضا عليه‏السلام :
إذا أرَدتَ ألاّ يَظهَرَ في بَدَنِكَ بَثرَةٌ ولا غَيرُها ، فَابدَأ عِندَ دُخولِ الحَمّامِ بِدُهنِ بَدَنِكَ ، بِدُهنِ البَنَفسَجِ ؛
اگر مى‏خواهى كه در بدنت جوش و جز آن رُخ ننمايد ، هنگام در آمدن به حمّام ، چرب كردن بدن خود را به روغن بنفشه ، آغاز كن .
طبّ الإمام الرضا عليه‏السلام ، صفحه 31 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 322 وفيه « فدهِّن» بدل «بدهن» دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 474