جمعه، 23 آبان 1399

احکام پزشکی | مرگ مغزی: سوال نود و سه

پرسش :

در صحنه جنگ مسلمانان با کفّار، در صورتى که حیات رزمنده مسلمان متوقف بر پیوند اعضا باشد، آیا مى توان اعضاى میّت غیرمسلمان را قطع و براى پیوند استفاده نمود؟ برفرض جواز آیا در این صورت دیه لازم است یا نه؟ و بر عهده بیمار است یا قطع کننده؟ آیا عضو پیوند شده براى نماز اشکال ایجاد نمى کند؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (دام ظله):
قطع عضو میّت غیرمسلمان و پیوند آن مانع ندارد و دیه ندارد و پس از پیوند به مسلمان حکم عضو مسلمان را پیدا مى کند.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام