جمعه، 1 خرداد 1394

پرسش :

كاسنی چه فوایدی دارد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‌‏السلام :
عَلَيكَ بِالهِندَباءِ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ فِي الماءِ ، ويُحَسِّنُ الوَلَدَ ، وهُوَ حارٌّ لَيِّنٌ يَزيدُ فِي الوَلَدِ الذُّكورَةَ؛
بر تو باد كاسنى ؛ چرا كه آب (منى) را افزون مى‏سازد و فرزند را نكو مى‌‏كند. گرم و مُليّن است و پسرزايى را بيشتر مى‌كند.
الكافي، جلد 6، صفحه 363، حديث 6

*******
امام رضا عليه‏‌السلام :
الهِندَباءُ شِفاءٌ مِن ألفِ داءٍ ، ما مِن داءٍ في جَوفِ ابنِ آدَمَ إلاّ قَمَعَهُ الهِندَباءُ ؛
كاسنى، درمان هزار درد است. هيچ دردى در درون آدمى‏زاده نيست، مگر اين كه كاسنى، آن را در هم مى‌‏كوبد.
الكافي، جلد 6، صفحه 363، حديث 9