چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

خوردن گردو در فصل گرما چه ضرری و در فصل سرما چه سودی دارد؟

پاسخ :
امام على عليه ‏السلام فرمودند:
أكلُ الجَوزِ في شِدَّةِ الحَرِّ يُهَيِّجُ الحَرَّ فِي الجَوفِ، و يُهَيِّجُ القُروحَ عَلَى الجَسَدِ، و أكلُهُ فِي الشِّتاءِ؛ يُسَخِّنُ الكُليَتَينِ، و يَدفَعُ البَردَ؛
خوردن گردو در گرماى شديد، حرارت را در بدن برمى‌‏انگيزد و زخم‏‌هاى تن را تحريک مى‌‏كند؛ امّا خوردن آن در زمستان، كليه‌‏ها را گرم مى‌‏كند و سرما را مى‌‏راند.
الكافی، جلد 6، صفحه 340، حديث 1