چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

شانه كردن موی سر، ابروها و ریش چه فوايدی دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
كَثرَةُ تَسريحِ الرَّأسِ تَذهَبُ بِالوَباءِ، وتَجلِبُ الرِّزقَ، وتَزيدُ فِي الجِماعِ؛
فراوان شانه زدن موها، وَبا را از ميان مى‌‏برد، روزى مى‌‏آورد و بر قدرت انسان براى نزديكى مى‏‌افزايد.
الكافي، جلد 6، صفحه 489، حديث 6

*******

امام صادق عليه‌‏السلام فرمودند:
تَسريحُ الرَّأسِ يَقطَعُ البَلغَمَ، وتسَريحُ الحاجِبَينِ أمانٌ مِنَ الجُذامِ، وتَسريحُ العارِضَينِ يَشُدُّ الأَضراسَ؛
شانه كردن موى سر، بلغم را از ميان مى‌‏برد، شانه ‏زدن ابروها، ايمنى از جذام است و شانه ‏زدن موى گونه‌‏ها(ریش)، دندان‌‏ها را استحكام مى‌‏دهد.
مكارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 167، حديث 480