يکشنبه، 31 خرداد 1394

پرسش :

از آنجا که بعضی از دختران دانشجو با آرایش و موهای بیرون سر کلاس حاضر می‌شوند، تکلیف بنده علی‌رغم تذکرات متعدد به عنوان استاد به آنها به چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح‌ زاده، مطابق با فتوای مقام معظم رهبری:
وظیفه استاد اولا نهی از منکر است و این منکر است که خانمی یا دختری آرایش کند و در نگاه نامحرم ظاهر شود این حرام است، یا موهایش پیدا شود منکر است. می­گویند تذکر دادند اثر نکرده است این وظیفه اول شد وظیفه دوم این است که عمدا نگاه نکند یعنی به چهره آرایش کرده دختر خانم یا زن نامحرم و همچنین موهای عریان و پیدای او و اگر جای دیگر بدن پیدا باشد عمدا نگاه نکند.
منبع: KHAMENEI.IR