چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

طهارت لباس و پارچه‌های همراه میت هنگام غسل

پرسش :

آیا پارچه یا پتویی که پیش از تمام شدن غسل‌ها ‌‌‌به میّت می‌خورد و مرطوب می‌شود، نجس است؟

پاسخ :
پارچه یا لباسی که معمولاً میّت را از زیر آن غسل می‌دهند یا عورت میّت را با آن می‌پوشانند، با اتمام غسل پاک می‌شود اما پتو یا چیزهای دیگری که پوشاندن میّت در حال غسل با آن متعارف نیست یا با آن قسمتی از میّت را پوشانده‌اند که معمولاً پوشانده نمی‌شود، پاک نمی‌گردد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net