دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

خانمی در شکمش دو بچه دارد و وقت زایمان او است وی را به بیمارستان انتقال داده و متوجه شده اند که سرهای بچه ها به رحم مادر چسبیده و دکتر ها تشخیص داده اند اگر سرهای بچه ها را ببرند مادر سالم و زنده می ماند و اگر رحم مادر را ببرند بچه ها زنده می مانند و از طرفی هم قتل نفس حرام است وظیفه ما در این مورد چیست؟

پاسخ :
در این موارد اگر بریدن رحم مادر موجب مرگ مادر می شود وظیفه خاصی ندارید و دست نگه دارید.
منبع: noorihamedani.com