دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

لطفا به مسایل زیر پاسخ دهید. الف ـ این که می گویند خلقت آدم پس از خلقت انسان بوده یعنی چه؟ آیا انسان با آدم فرق دارد؟ ب ـ خداوند می فرماید که (ای محمّد ! اگر تو نبودی جهان را خلق نمی کردم) لطفا بفرمایید که چرا خداوند، جهان را آفریده و بعد از یک مدتی بسیار طولانی آدم را خلق کرده و باز بعد از یک مدت طولانی پیامبرصلی الله علیه و آله را فرستاده و بعد ایشان را از این جهان بردند، چرا خداوند از همان ابتدا پیامبر را خلق نفرمودند؟

پاسخ :
پاسخ : الف ـ مضمون اول صحیح نیست.
پاسخ: ب ـ خداوند متعال قبل از خلقت عالم و آدم علیه السلام انوار حضرت محمد صلی الله علیه و آله را آفریده است و خداوند حکیم آنچه را که مقتضای حکمت و مصلحت است انجام می دهد، بر ما لازم است که تسلیم و مطیع و شاکر باشیم.
منبع: noorihamedani.com