دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

اینجانب دانشجوی فوق لیسانس آموزش پرستاری دانشگاه تربیت مدرّس جهت انجام پآیان نامه تحصیلی خود موضوعی تحت عنوان ((بررسی تاثیری آوای قرآن کریم بر میزان سطح هوشیاری بیماری کمایی)) انتخاب نموده ام، این پآیان نامه در راستای تحقیقاتی است که محافل علمی غرب جهت افزایش سطح هوشیاری بیماران کمایی از روشهایی چون موسیقی درمانی کمک می گیرند و در مواردی نیز به نتایجی دست یافته اند. اما اینجانب با توجه به ساختار فرهنگی جامعه خودمان و با توجه به نقش آرامش بخش صوت قرآن کریم این موضوع را انتخاب نموده ام. سوال این است که: 1ـ آیا این تحقیق از نظر شرعی قابلیت انجام دارد؟ 2 ـ آیا تجربی نمودن مفاهیم اسلام مثل صوت قرآن و آزمایش بر روی انسانها جهت تحقیقات علوم پزشکی و پرستاری اشکال ایجاد می‌کند؟

پاسخ :
در صورتی که از هیچ جهت مستلزم هتک احترام کلمات قرآن نباشد اشکال ندارد.
منبع: noorihamedani.com