شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

شخصى محرم به احرام عمره تمتّع شده است بعد از فراغ از اعمال عمره تمتّع در ماه بعد به تنعیم رفته است و بدون احرام به مکه برگشته است در مسأله مناسک مطرح است که اعاده عمره لازم است اگر اعاده نکرد آیا حج او باطل مى‌شود و براى اعاده عمره تمتّع میقات عمره تمتع معروف است یا خیر؟

پاسخ :
صاحب جواهر قائل شده به عدم فساد عمره و سید هم در عروة تبعیت نموده ولیکن به نظر ما محلّ اشکال است و احتیاط واجب در اعاده است و آقاى خوئى هم در حاشیه عروة قائل به فساد عمره شده اند.
منبع: wahidkhorasani.com