شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

کسى خیال مى کرد مستطیع نیست، به نیت استحباب مُحرم شد و اعمال عمره تمتع را انجام داد، بعد در مکه پرسید، معلوم شد مستطیع بوده است، آیا مجدداً باید به نیت وجوب مُحرم شود یا کافى است؟

پاسخ :
در صورتی که خطا در تطبیق کرده باشد عمره او به عنوان عمره تمتع حجة الاسلام واقع شده و بقیه اعمال را به نیت حجة الاسلام انجام دهد.
منبع: wahidkhorasani.com