شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

پدرى براى حج ثبت نام کرده و در وصیتش گفته است که برایش حج مستحبى به جا آورند و پسر بزرگتر چون دیده خودش استطاعت بدنى و مالى دارد و فقط استطاعت طریقى نداشته که آن هم با فوت پدر برایش حاصل شده، به نیت خود حج را انجام داده، نه به نیابت از پدر، آیا حج او صحیح است یا نه؟ چون استطاعت طریقى نداشته مگر از طریق نیابت؟

پاسخ :
در فرض مزبور نیابت صحیح نیست، و حج خودش صحیح و مُجزى است، ولی باید به وصیت پدر عمل شود.
منبع: wahidkhorasani.com