شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

اشخاصى که در وقت اسم نویسى براى حج، استطاعت مالى دارند و از طرف دولت براى پنج سال یا بیشتر اسم مى نویسند، آیا براى این گونه اشخاص اسم نویسى واجب است یا نه ؟ و بر فرض وجوب، اگر مسامحه کردند و ننوشتند و بعد از مدت پنج سال مردند یا از استطاعت مالى افتادند، فقط ترک واجب کرده اند یا اینکه حج هم بر آنان مستقر است؟

پاسخ :
باید نام نویسی کنند، و اگر نام نویسی نکنند و تا سال در آمدن نوبت شرائط استطاعت محقق باشد حج بر او مستقر می شود.
منبع: wahidkhorasani.com